|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Газ на Audi 2.3E
|
|
Автор |
Spidercho (Entusiast) |
Публикувано | 26.04.02 09:26 |
|
Споделете опит с газ на Audi 2.3E
Защото аз доколкото имам представа от ситуацията в БГ, опитите не са от най-успешните.
| |
Тема
|
Re: Газ на Audi 2.3E
[re: Spidercho]
|
|
Автор | coredump (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.04.02 09:47 |
|
Wij po-nadolu w temata na du "q kajete...", che me myrzi da se powtarqm a i zakasnqwam za work 
| |
|
se edno da imam BMW i da mu shibna gazova uredba
shtom imash pari da karash takawa kola, bi trqbwalo da mojesh da si q pylnish s benzinec kato horata
Posetete http://mistermeth.hit.bg - ringtones za vodeshtite marki telefoni !
| |
|
e пък какво лошо има в това да пестиш пари, при положение, че не търпиш особени лишения?!
ся че ша падне малко мощността толкова висока цена ли е, щом разходите ти падат чувствително...
както и да е, де, темата е вечна.
.{[ ]==АЗЛК==[ ]}.
| |
|
Разсъжденито ти е от типа: ако имаш тристаен апартамен, занчи може да му плащаш парното!
По бих те разбрал ако кажеш същото за Мерцедец SLK '01.
Join the freeride everybody!
| |
|
edno Lamborghini Diablo
hahaha
sigurno she gori kym 50/100 no vajnoto e da ima nali:)
poneje sme fenove na AGU-tata
Posetete http://mistermeth.hit.bg - ringtones za vodeshtite marki telefoni !
| |
|
На такъв сериозен двигател и на такъв автомобил може и да сложиш - няма проблеми! Важното е какви са мотивите!?!
Цяла Европа вече произвежда автомобили с би-горивни системи- бензин+CHG, бензин+LPG - това е модерно и екологично, но не се прави с уредбите, които ползваме тук!
Ако този автомобил, за който питаш е нов или е напълно в ред, не виждам колко икономия ще можеш да направиш/ако е за икономия/, защото като му знам възможностите - при нормално каране, разхода на гориво е "слънце"!
Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!
| |
Тема
|
[re: Шkoдa]
|
|
Автор | coredump (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.02 22:01 |
|
Pri men sys syshtia dwigatel e 13/100 gradsko na benzin i 15/100 na gaz, s normalno jurkane (predpolagam che e po-golqm zaradi qattroto).
Okolo 2 pyti po-evtino izliza da se kara na gaz, no smenqsh po-chesto vyzdushen filtur, lambdata po-burzo zaminawa, mai i w gurneto ima poweche kondenz. A i e dobre da si palish na benzin i da puskash na gaz kato pozagree, pri men avtomatichno pali na benzin i sled 2000 oborota prevkljuchwa na gaz.
Ima leka osobenost poneje sym bez lambda emulatori, kato karash dulgo na gaz i otpusnesh gazta pochwa da gubi oboroti, towa se oprawq s nqkoko sekundi prevkluchwane na benzin da se resetne ecu-to.
No zabrawi da karash samo na gaz kakto nqkoi kolegi
I ne naduwai mnogo muzikata che nqma da razberesh ako grumne 
| |
Тема
|
[re: coredump]
|
|
Автор |
Шkoдa (член) |
Публикувано | 27.04.02 22:44 |
|
Ами точно това имах в предвид! Ако пресметнеш цената на която ще купиш и сложиш уредба на тая хубава машина/няма да вземеш някоя сопотска за 100лв!/, като сложиш цената на монтажа, на по-често сменяния в.филтър и ги пресметнещ спрямо пробега, който правиш в града - ще видш колко време ще трябва да караш автомобила, докато му изплатиш разходите и тогава да започнеш да печелиш. Дали до тогава ще бъде твой пак е въпрос! За това е хубаво човек да знае защо иска нещо.
Иначе никакъв проблем да се сложи и да се кара, дори и емулатор може да се намери и да няма проблеми, като твоите!
А при мен не е проблем карането само на газ, щото аз карам вече 3 години само на газ, ама споко-не е инжекцион!
Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!
| |
|
Казал ли съм, че ще си слагам газова?
Любознателен съм.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|