Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:58 16.05.26 
Спорт
   >> Аеробика и фитнес
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Не знам как се казва тозинови  
Автор kracci (търсач)
Публикувано15.06.06 13:33

Не знам как се казва този уред:
http://depositfiles.com/files/110377/DSC01508.JPG.html
Моля. подскажете.

I like to move it

Тема Re: Не знам как се казва тозинови [re: kracci]  
Автор kracci (търсач)
Публикувано15.06.06 18:16

Аре кажете де! Днес си го купих за 100 лв. (втора употреба), нещо като ски тренажор е, съдейки по движенията които могат да се правят с него... Понеже не знам как да кача картинка тук, та сложих снимката която направих в depositfiles.com, като стартирате линка - чакате 30 сек. сървъра да я приготви и я теглите, много готин сайт, можете да сложите до 1 ГБ файл, след upload-a ви дава линк за теглене какъвто съм дал и аз.

I like to move it

Автор Жeнcтвeнaтa (интересна)
Публикувано16.06.06 08:07

Здравей, аз просто не можах да отворя сайта, но по описанието ти, вероятно е кростренажор? Иначе, не си получил нито един отговор, защото и хората, като мен, имат проблем с отварянето на този сайт - снимката се зарежда 30 секунди, но после изобщо не се появява!

Love is all around

Тема Re: Не знам как се казва тозинови [re: Жeнcтвeнaтa]  
Автор kracci (търсач)
Публикувано16.06.06 08:48

Сега пробвах линка, нормално е: като изтечат 30 сек. пуска едно рекламно каре, затваряте го и излиза Download the file, щракате върху него и файла се дърпа, където укажете на диска.

I like to move it

Автор Жeнcтвeнaтa (интересна)
Публикувано16.06.06 13:29

Здравей! Първо извини ме, че се обръщам към теб на "ти", но така комуникацията е много по-лесна, а и отдавна се изкушавам да ти пиша по друг въпрос, свързан с темите във форум, често посещаван от теб и мен (тук в дир.бг. редовно чета мненията ти и са ми доста полезни).
Току-що видях уреда и да, това е кростренажор. Много подходящ за кардиотренировка, но според инструктора ми - натоварва прекалено много бедрата и изобщо мускулите на краката. И понеже аз не искам да трупам прекалено много мускули на краката, съм се лишила от този уред в тренировките си. Лично аз предпочитам велоергометъра, но се отклоних от въпроса ти - този уред се нарича кростренажор.
Успех в тренировките!

Love is all around

Автор kracci (търсач)
Публикувано16.06.06 16:37

Здравей женс....!
Няма проблем - и аз директно минавам на ти и не искам извинение ;)
Питай каквото те интерсува - с удоволствие ще ти отговоря, ако искаш на бележки. Между другото днес си купих и степер кетлер в-ра употреба, един такъв солиден и голям, в пълна изправност, 120 лв.

I like to move it

Автор Mircha ()
Публикувано16.06.06 17:21

Ако не е тайна, от къде си ги купуваш втора употреба и има ли там велоергометри?

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка

Тема Re: Не знам как се казва тозинови [re: Mircha]  
Автор kracci (търсач)
Публикувано16.06.06 18:02

В Монтана. Има и един магнитен велоергометър Amysa с повреден компютър, струва 250 лв. и много се чудя дали да не го взема. Без възможност за управление е застинал на средно - към трудно натоварване. Дали е възможно по механичен начин да се изменя натоварването, тоест ако го разглобя и ръчно премествам нещо, без компютъра?

I like to move it

Авторbatenasko (Нерегистриран)
Публикувано17.06.06 21:45

Това са пълни глупости- уреда не е кростренажор. При кростренажора има въртене на педалите а при този има поклащане напред-назад , по-скоро уреда е ски-тренажор. Кростренажора изглежда така

Авторbatenasko (Нерегистриран)
Публикувано17.06.06 21:49

в магазините в софия (а и не само в софия) отдавна се продават чисто нови велоергометри на цени около и под 250 лева които с новия закон за защита на потребителите ще трябва да бъдат с минимална гаранция 2 години. прецени дали има смисъл да купуваш употребяван такъв.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.