Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:27 07.12.25 
Спорт
   >> Аеробика и фитнес
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Борба с целулит!нови  
АвторKpeмeнa (Нерегистриран)
Публикувано07.08.04 19:01

Има ли някаква серия от упражнения, които биха ми помогнали да намаля целулита си. Нямам възможност да посещавам фитнес клуб, защото съм плътно ангажирана през седмицата и за подобна дейност не ми остава време. На работа ходя пеша, обаче почти целия ден съм пред компютъра, което естественно ме обездвижва. Пробвах да го "позалича" с разни мазила, но изведнъж осъзнах, че без гимнастика няма да се размине. Така че, кой с каквото може да помага - съвети, идеи, линкове и всичко. Знам, че в този клуб влизат много компетентни хора и се надявам някакси да ми помогнат.

Тема Re: Борба с целулит!нови [re: Kpeмeнa]  
Публикувано11.08.04 20:46

Стига бе хора, не мълчете така! Уж повечето от вас са инструктори, а никой не иска дори и малко информация да подаде! Или искате да кажете, че около вас жените са застраховани от целулита? Хайде, проявете малко добра воля и кажете нещичко!

Тема Re: Борба с целулит!нови [re: Kpeмeнa]  
Автор gal (oxygen)
Публикувано11.08.04 20:54

Uff, ami horata ne pishat, pisnalo im e ot celulita, truden e za morene.
Mini prez klub dieti, tam poveche hora se boriat s anticelulitni dieti i prochee ako ti e interesno.
Inache mojesh da pravish slednoto:
1)tichash/katerish se po stylbi sutrin na gladno po 15-20 minuti. Kato zadobreesh zapochvash da tichash sprintove i da se katerish po stylbi nagore nadolu byrzo.
2)hranish se v leko otricatelen kalorien balans.t.e. disbalans
3)namaliash drastichno vyglehidratite, hranish se s beltychini, okolo 30% maznini (ot obshtite kalorii) i ostanaloto ot surovi zelenchuci
4) spirash vsiakakvi technosti osven voda i bilkov/zelen chai
5) pravish si eksfolirasht masaj/majesh se s drenirashti produkti, hodish na anticeluliten masaj

Borbata e tejka i trudna, iziskva vreme i mnogo otdadenost. Ima mnogo hormonalni faktori, na koito trudno mojesh da povliaesh. Poznavam samo 1 jena, koiato se e preborila s mnogo slab celulit. Statistikata e tragichna.

uspeh

Тема Re: Борба с целулит! [re: gal]  
Автор viper (without LIMITs)
Публикувано11.08.04 23:31

e az nqmam celulit poneje ne sum jena ama dosta jeni oklo men se postegnaha. i kato gi gledam trenirat mnogo uporito i intenziwno. ot edna strana trqbwa da se aktiwirat zaspalite muskuli i ot druga da se priloji podhodq6ta dieta. predlojeneto ot gal bi trqbwalo da swyr6i rabota.

Тема Re: Борба с целулит!нови [re: gal]  
Автор allure (temporary)
Публикувано12.08.04 09:42

Здравей gal,
ВМ-НВД не дава ли добри резултати при борбата с целулита ?

Тема Re: Борба с целулит!нови [re: allure]  
Автор gal (oxygen)
Публикувано13.08.04 09:09

Vsiaka kaloriina restrikcia dava rezultati. Ako triabva da se fokusirash vyrhu poemaneto na mnogo zelenchuci (zaradi voda, soli, fibri) moia opit pokazva che 50-60% maznini za mnogo. 30% sa napylno dostatychni, ostanaloto ot beltychini i zelenchuci. Kolkoto po malko gotvena e hranata ( i prerabotena) tolkova po-dobre.

Тема Re: Борба с целулит!нови [re: gal]  
Автор allure (temporary)
Публикувано13.08.04 17:38

ОК. Ясно . Много благодаря за разяснението, gal !

Тема Re:borba s celulita-palen otgovorнови [re: Kpeмeнa]  
Авторdima (Нерегистриран)
Публикувано19.08.04 20:31

Zdravei Kremena
Az imam centar za masagi i ot 6godini se zanimavam s lecenieto na celulita.
Moiat savet e ako si slaba i problemat ti e edinstveno cellulit da ne se zanimavash s nikakvi dieti.
Znam sas sigurnost i ot opit, che dori 1godina ili poveche da se hranish samo sas "poleznite" hrani celulita niama da ti izchezne.
(Ako niakoi se e preboril chrez hranitelen regim samo s celulita iskrenno se nadiavam da se vkluci vav foruma).
Sas upragnenia mogesh da se preborish doniakade i edinstveno s mekiat ili otocen celulit, no ako imash tvard celulit, togava upragneniata sa protivopokazani.(Chesto idvat hora koito trenirat po2-3 pati sedmichno kros ili taibo i dr.no vapreki tova imat cellulit).
Mogesh sama da se opitas da poznaes koi tip celulit imash.
Tvardiat cellulut se vigda po malko i ako prokarash prasti ot kolianoto nagore s natisk, shte usetish uplatneniata dosta tvardi. Pri mekiat cellulit poniakoga krakat se useshta gladak no kato se izpravi chovek e dosta podpuhnal i s neravna koga.
Shte cakam da mi pishesh tuk.

Тема Re:borba s celulita-palen otgovorнови [re: dima]  
Публикувано20.08.04 16:33

Така по твоите описания, май е второто. Когато съм седнала, краката ми наистина са гладки, освен ако не я хващам /кожата де/ между двата пръста. Но когато се изправя..............ужас! Особенно пред огледалото. Иде ми да го начупя на милион парченца и само поверето за нещастната любов ме спира /майтап/. Разбрах, че имаш център който се занимава с такава дейност, но аз съм от малко градче на територията на БГ и такова животно при нас нема....Така че всичко което правя е домашен майстор. Започнах с едни вечерни масажи с антицелулитното масло на Икаров. Хич не ми харесва, защото е много мазно, но поне ми позволява по дълго време да си правя самомасаж. Знам, че и начина на масажиране е от значение, но като не съм учила за това..... Правя го от пръстите към горната част, с кръгови движения. Ако искаш да си ми в помощ - дай няколко съвета или инструкции. Боже как го мразя този ЦЕЛУЛИИИИИИИИИТ

Тема Re:borba s celulita-palen otgovorнови [re: Kpeмeнa]  
Авторlnstr (Нерегистриран)
Публикувано20.08.04 18:06

Икаров са ментета.
Масажът е една от стъпките, но има и още:
Мускулите под областите с целулит трябва да работят - продължително, често и за по-дълъг период. Колкото по-отдавана е целулитът, толкова повече време ще ти отнеме да го премахнеш (защото ти наистина ще го премахнеш).
Ограничи мааааааааааааааалко храненето (просто намали вечерното, без да го пропускаш).
Ако имаш време, преди закуска прави клякане, други упражнения за крака и после бягане или плуване (ако не можеш бягане или плуване, слизай няколко спирки преди работа и ходи до работата половин час. Лошото е, че няма да го правиш на гладно /закуската е задължително хранене/) Не очаквай супербързи резултати - ако по принцип нямаш тлъстини, ще ти трябват поне месец-два, а ако имаш, почвай да ги гориш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.