Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:57 14.11.25 
Спорт
   >> Аеробика и фитнес
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кандидатура за МОДЕРАТОР в клуба.нови  
Автор bigbro (MyTpa)
Публикувано17.06.03 10:06

Мечка - страх, мене - не.
Реших да рискувам. Кандидатирам се за модератор в този клуб.
Какво бих направил, ако бъда одобрен:

1. Цензура (според мен не е необходима, но СЛЕД СЪГЛАСИЕТО на хората в този клуб ще я налагам, където ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ТУК СМЕТНАТ ЗА НЕОБХОДИМО!)
2. Линкове към сайтове предназначени за аеробика, диети, суплементи, новости в фитнеса и т.н. (както и системно обновяване на листата)
3. Състезания по аеробика, фитнес, културизъм. Къде се провеждат и разултати. Ще се постарая да уведомявам клуба за такива.
4. Диети за понижаване на телесното тегло.
5. Смятам да помогна на клуба, да бъде в полза и предназначен ГЛАВНО за жените.

Модераторските права не са вечни. При неодобрение се провежда гласуване за сваляне на същите. Това може да стане по всяко време.
Взима се под внимание само и единствено мнението на регистрираните потребители.

Моля гласувайте! Срок - 10 дни (17.VI - 27.VI)

п.с. Като модератор в клуб 'Културизъм' винаги съм се стремял да бъда в полза на хората там. За съжаление не всички са доволни. В това начинание аз се провалих. Това е доказателство на твърдението, че не е възможно да се постигне одобрение от всеки.
Правил съм грешки като модератор, но човек се учи от тях и се стреми да не ги повтаря.. Смятам, че бих могъл да бъда полезен на този клуб и ще положа усилия за развитието му!

BEST OF LUCK:Velizar Simeonov

Редактирано от bigbro на 17.06.03 10:12.

Тема Противнови [re: bigbro]  
Автор Bятъp (зaпaдeн)
Публикувано17.06.03 10:15

Достатъчно се смея четейки в клуб "Културизъм". Тук обикновенно се пита и отговаря конкретно и предимно темите са свързани с клуба.
Нищо лично, поздрав.

Fal

Видях да язди през реки, те седем са на брой...

Тема Re: Кандидатура за МОДЕРАТОР в клуба.нови [re: bigbro]  
Автор 9-rлaвaтa лaмя (Нерегистриран)
Публикувано17.06.03 11:36

А какво пречи да работиш по точки 2-5 и без да си модератор?
За любимата ти цензура - почти съм сигурен че докато Спайдерчо беше админ досега не му се е налагало да трие или банва някого в този клуб (или са били твърде малко случаите щом не ги помня). Мисля че това говори достатъчно за нуждата от "цензура".

Тема Re: Кандидатура за МОДЕРАТОР в клуба.нови [re: 9-rлaвaтa лaмя]  
Автор bigbro (MyTpa)
Публикувано17.06.03 12:25

аз също не смятам да цензурирам. Споменах, че ако се наложи и хората тук сметнат за необходимо да го правя....тогава.
ако съм модератор ще работя по т.2 и т.5 включително. Аз в 'културизъм' не съм забранил достъпа на които и да е (дори и да съм имал причина). Винаги съм се допитвал до мнението на останалите (поправи ме ако не е така)...
Нека не се отклоняваме, Кажи окончателно 'ЗА' или 'ПРОТИВ' си?

Тема Re: Кандидатура за МОДЕРАТОР в клуба.нови [re: 9-rлaвaтa лaмя]  
Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано17.06.03 13:23

Само да ви кажа тихичко, че още съм админ, но съм се скрил, защото понякога мнението ми го приемат като мнение на Дир.бг

Автор Bum-Bum (pitbul lover)
Публикувано17.06.03 14:34

Принципно съм "ЗА"
Сещам се обаче за един, който ще е МНОГО ПРОТИВ добре, че май не влиза тук.

u can run, but u will only die tired

Автор Eмo (любопитко)
Публикувано17.06.03 16:49

Здрасти, симпатяга си - или поне на снимките :)))

Имам само един въпрос, с какво като стане модериран този клуб, ще е по - добре от сега? Дай точно и конкретно и ако има полза, значи има полза :)))

Автор Rocco Siffredi (непознат)
Публикувано17.06.03 16:52

Не мога да си представя по-нелепа кандидатура. Наистина т.нар. "Клуб Uултуризъм" е едно от най-забавните места в дира-а, но смятам, че клубът в който и аз макар и рядко участвам, не се нуждае от такъв тип "модератор". Нека клуб "Аеробика и фитнес" си остане на доброто ниво, което сега се поддържа от Spidercho (именно затова ми харесва да влизам тук), а "Културизъм" да служи за "отмора".
От кандидата за модератор, г-н Симеонов, съм чел потресаващи постинги (особено за продукти на една фирма за спортни добавки, които и аз съм употребявал и продължавам да употребявам) и смятам, че повече му подхожда сегашната "роля".

С поздрав

R.S.

Тема Re: Кандидатура за МОДЕРАТОР в клуба.нови [re: Eмo]  
Автор bigbro (MyTpa)
Публикувано17.06.03 18:31

Линкове към сайтове предназначени за аеробика, диети, суплементи, новости в фитнеса и т.н. (както и системно обновяване на листата)
Състезания по аеробика, фитнес, културизъм. Къде се провеждат и разултати. Ще се постарая да уведомявам клуба за такива.
Диети за понижаване на телесното тегло (не мой диети, защото явно има хора които не поддържат мнението ми.)

Клубът няма какво да изгуби от кандидатурата ми, както и от това ако бъда избран за модератор...
Няма вечни модератори.. права се дават.. и се отнемат.

Автор 9-rлaвaтa лaмя (Нерегистриран)
Публикувано17.06.03 18:41

Ще кажа след като ми отговориш на въпроса - какво те спира да работиш по точки от 2 до 5 БЕЗ да си модератор? По-лесно ли ще пишеш ако имаш буквичката М на ника си?
За цензурата - не говоря за това дали ще цензурираш или не, говоря за това че в тоя клуб няма какво да се цензурира дори и посетителите да го искат Т.е по т. 1 модератор е абсолютно излишен, още повече като се оказа, че Спайдерчо все още е на линия

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.