Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:52 16.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Tyrsja seriozno zapoznanstvo whit a real man.. ;)нови  
АвторAlexandra_ (Нерегистриран)
Публикувано21.02.01 21:41

Zdraveite, Az sym na 23 god. ot gr. Sofia v momenta sym studentka v Montreal ( Canada ) In Finance.
Krasiva sym 1.69/cm 59/kg sineoka (very cute)

/waiting for boy's s seriozni namerenija only /

Тема Re: Tyrsja seriozno zapoznanstvo whit a real man.. ;)нови [re: Alexandra_]  
Авторivan (Нерегистриран)
Публикувано21.02.01 22:19

zdravei Neizvestna sladuranke tova koeto iskash e super niama nishto losho
i az tursia seriozno zapoznanstvo no ne te li pretisniava tova che si v chujbina a eventualno tvoia lubim shte e tuk.Ne si li mislila po vuprosa.Az lichno ne bih go prejivial ako ne moga da sum sus lubomoto sushtestvo zaedno ili pone shte mi e mnogo trudno ako iskash pishi mi :-)) ivan_1@abv.bg

АвторДaнчo (Нерегистриран)
Публикувано22.02.01 01:58

Здравей,пише ти Данчо все още от Бьлгария.Висок 172см,светли очи,чуплива коса,спортист,музикант,охранител,завьршил семестриално право,ерген.Роден вьв Варна,израсьл в Сливен на 30г.Любими занимания колоездене с байк,тенис на корт,свирене на китара,плуване и др.Смятам да взема последният си дьржавен изпит и да замина за Осло(Норвегия),кьдето живее сестра ми,да искарам някой лев.Преговаряла е за мен и ще работя в представителството на "Шарп"за Норвегия.След това мисля да се установя в Бьлгария.Завьршил сьм спортно училище в Варна сьс спорт "стрелба"и електротехникума.В момента сьм оранител в офис на фирма.Сериозен сьм ,не пуша и не пия прекалено,защото управлявам автомобила си.Тьрся сериозно запознанство сьс спортен тип момиче,може би това си ти?(dancho1971@yahoo.com)(dancho1971@dir.bg)Ще се радвам,ако ми пишеш!

Тема answer [re: Alexandra_]  
Авторmonka (Нерегистриран)
Публикувано22.02.01 11:33

Bih se radval da se zapoznaem. Az sam ot Sofia, 27/179/67, tamna kosa i tamno

kafevi ochi (very ordinary), rabotia v Sofiiskia Office na Deloitte & Touche.

Moiat e-mail e simpetbg@usa.net ili yahoo.com.

Тема Е как така ?!?нови [re: Alexandra_]  
АвторAлekcaндъp (Нерегистриран)
Публикувано22.02.01 16:38

Да не очакваш истинският мъж само между другото да е супермен и просто така out of nowhere да кацне в Монреал. Олесни ни живота малко ! Остави поне един e-mail !

Тема Hiнови [re: Alexandra_]  
АвторA real men (Нерегистриран)
Публикувано23.02.01 01:25

Sdrasti,

znatchi si tarsish drugartche, da isutchawate zaedno finansite ? As bih zakupil opzija, spored kojato e na petchalba, ako ne mojesh da wasrasish na slednoto:

Here some very important research findings of various institutes:

It had to take an actuary to provide an answer to questions that have
bothered men throughout the ages, starting with Adam.
Questions that prompted the study: Why can't I understand her? Why
does she behave like this?

Title: A mathematical model of a woman.

Aim: To provide a comprehensive solution as to why men can't
understand women.

Data Collected:
All men know that women require both time and money. Therefore, we
have:

Women = Time + Money

Data Analysis: It is also well known that "time is money", so we
deduce that

Women = Money + Money = 2 X Money

Since ancient times, it has been said that money is the root of all
evil. Hence,

Money = (Root of all evil).

Therefore, what men have guessed since the beginning of time is in
actual fact true:

Women = 2 X Money = 2 X (Root of all evil)

Saglasna?

Genady

АвторCharlie (Нерегистриран)
Публикувано23.02.01 03:38

Zdrasti,rjadko vlizam tuka,no reshih da si napravja eksperiment dali njakoi shte mi otgovori!I mi napravi vpechatlenie samo tvoeto pismo!Zatova i ti pisah!Az sam ot Sofia na 25,cherna kosa i tamni ochi i kazvat che stavam!Ako iskash mi pishi i shte si govorime dosta povehce ot tova!Do skoro!

Авторniki (Нерегистриран)
Публикувано23.02.01 07:08

hello,
az sam niki, v momenta se req iz zapadnite shati na USA ,,no imam frend v Montreal i mojebi she go posetia/4uvam bil dosta evropeiski grad/,oshe pove4e ,4e i sestra mi she idva kam CA,kolkoto do men-ako iskash mi pishi na card_68@yahoo.com-tam pove4e
bye
pozdravi na CA

Авторmissir (Нерегистриран)
Публикувано23.02.01 12:21

Hi mila.Az kato tarsia zapoznanstva,obiknoveno si davam e-mail.Pishi mi na missir2001@yahoo.com

АвторBorledo (Нерегистриран)
Публикувано29.03.01 03:21

Hi,
Bih jelal da se zapoznaem. Az sum na 27/180/80,tumna kosa,zeleni ochi.
Rabotya v "chip manufacturing field,semiconductors".Single.
Ako jelaesh, moje da mi pishesh na E-mail: borledo@usa.net
Cheers

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.