|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Имам проблем с гаджето си, посъветвайте!!!!!!!
|
|
Автор | Fastslim (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.02.01 01:12 |
|
Поставен съм пред страхотна дилема дали да продължа връзката си с това момиче! Ето накратко нашта история: Тръгнах с нея на 4.01.2001 г., тогава и двамата бяхме зависими от тъпият ХЕРОИН! След като видях, че връзката ни се задълбочава реших, че трябва да се откачим от дрогата и да продължим начисто! Аз спрях дрогата защото много държа на нея, а майка разбра, че като сме заедно тя се друса макар да бяхме заедно само от 5 дни тя обвини мен. За това обещах на майка и, че ще направя всичко каквото е посилите ми за да я откажа от дрогата, аз я спрях и спечелих доверието на майка и, но тя успя да издържи само няколко дни!Сега отново се друса и неще да се вижда с мен под предлога, че неиска да ме разваля и аз пак да започна да се друсам.Това направо ме убива. Любовта ми към нея ми даде сила да се преборя засега успешно с моята зависимост към дрогата. Мислех си, че мога да я накарам и нея заради любовта си към мен да спре, но тя твърди, че това нямало нищо общо с любовта и да не съм поставял на едни везни дрогата и любовта! Направо незнам как да постъпя! Много я обичам, защото тя успя да ми вдъхне отново сила за живот и ми даде сила да се преборя с дрогата и да излезна от дупката в която бях попаднал след раздялата ми с предишното ми гадже преди три години! След тази раздяла се опитах да намеря утеха в дрогата, но така и не я намерих, а просто си сасипах живота! През тези три години сляпо се надявах да си върна старата любов и правех всичко възможно за да я спечеля отново, но насреща си получавах само студенина!Бях се отчаял от живота преди да срещна това момиче на 16.12.2000 год. Само след четри срещи с нея тя успя да ме накара да се влюбя в нея! Дори неповярвах когато заряза гаджето си заради мен и тръгна с мене! Тя ме свали!ОБИЧАМ Я ЛУДО! Знам че ако я изоставя все едно че аз съм я убил! Никой невярва че тя ще се откаже! Дори майка и се отказа да се бори да я измъкне! Аз останах единственият който се надява, бори и вярва че тя може да се откаже! Дайте ми съвет как да постъпя! Предварително благодъря на сички които ще го направят!
| |
Тема
|
Re: Имам проблем с гаджето си, посъветвайте!!!!!!!
[re: Fastslim]
|
|
Автор |
petarcho (новак) |
Публикувано | 12.02.01 02:15 |
|
И как се казва това момиче?
| |
Тема
|
[re: petarcho]
|
|
Публикувано | 12.02.01 03:45 |
|
Що питаш?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Flex (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.02.01 10:03 |
|
Hi,bratle.Slu6ai sa batko si:ZAREJI IA TAIA I SI NAMERI DRUGA!!!!!!Savsem seriozno ti go kazvam tva,6toto sam imal podobno prejiviavane!Ne si zaslujava da se pravi6 na "spasitelia v rajta" za niakoi,na k/o ne mu dreme za teb.Ne si sasipvai jivota za bezsmisleni gluposti,a se opitai da pogledne6 nad ne6tata........A ako si misli6,4e moje6 da ia izmakne6 ot "blatoto",mnogo se laje6!!!!......i az edno vreme se probvah......poviarvai mi:NIAMA NARKOMAN,OTKAZAL SE OT DROGATA ZA KRATKO,PRI PARVA VAZMOJNOST DA NE SE E NADRUSAL PAK!!!!NIAMA I BIV6I NARKOMANI!!!Prosto niama........!Pak i nali znae6 za liubovta.......tia se prevra6ta v kofti omraza kogato ne e spodelena!
Taka,4e tarsi nova zvezda! LIFE IS TOO SHORT TO CRY,LONG ENOUGH TO TRY!
Uspeh!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
petarcho (новак) |
Публикувано | 12.02.01 19:04 |
|
щото може и да я познавам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Anisia (непознат
) |
Публикувано | 12.02.01 20:29 |
|
Извинявай, но като гледам датите, просто ме дострашава... "Обичам я от ...", "Срещнах я на ..." И другото, което е важно. Хайде, направи нещо за себе си /разбира се не в егоистичния смисъл/, но просто направи нещо добро! Ако срещу ти стои ЧОВЕК, той ще разбере, още повече, ако изпитва чувства към теб. Ако не...
| |
Тема
|
Re: За Petarcho!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Публикувано | 13.02.01 00:24 |
|
Едва ли я познаваш! ТЯ е от София!
| |
|
Надявам се!
А колкото до съвета - може би не и даваш това от което има нужда (това не винаги е нещо материално).
| |
Тема
|
Re: За Petarcho!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Публикувано | 14.02.01 01:05 |
|
Въпросът е там, че тя си пада малко материалистка. Откакто спряхме да друсаме заедно и спрях да и купувам дрогата, тя доста промени държанието си спрямо мен. Явно само лябовта ми не и стига, и сега като не разполагам с много пари в себе си тя загуби интерес към мен. Една нейна приятелка ме предупреждаваше, че ще бъде с мен докато има полза от мен и явно ще се укаже права. Днес бе върхът на всичко - трябваше да се видим в 13:00 за да дойде с мен на погребението на баба ми, но тя нито се появи на срещата, нито се обади да каже, че няма да дойде, дори не се обади по късно да ми обясни защо ме върза да я чакам та замалко и аз да не успея да отида.
Незнам вече какво да си мисля!
| |
|
May lyubovta ti ne ozna4ava nishto za neya. Ne si struva da se habish za jena koyato e s teb zaradi pari.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|