|
Тема
|
ех ... някаква идея ?
|
|
Автор |
HazStean (непознат
) |
Публикувано | 16.05.14 07:18 |
|
Здравейте! Реших и аз да пиша тук, да се допитам ... може пък някой да има отговор, знам ли? От 1 година вече съм сам, след прекратяване на дълга и сериозна връзка ... годежи, дрън дрън ... миналото в случая не е важно. По съвет на един приятел се бях регистрирал в сайт за запознанства, но там е много зле положението, понеже ако питате никоя жена не търси материалните неща, но в същото време само това се гледа. Трудно ми е да си намеря половинка, а искам. На 27 съм и същината на проблема е, че започвам да свиквам със самотата, което е плашещо. Моля дайте някакви идеи какво да правя. Само да спомена, че не съм от "мачо" - момчетата, не мога да заговоря всяко срещнато момиче и да започна да и свалям звезди ... доста съм стеснителен преди да опозная човека срещу мен, независимо от пола. Благодаря предварително.
| |
|
Hodi na prostitutki i shte ostanesh dovolen.
Bratle, preebaha se neshtata!
| |
|
Хех, само това ли остана ...а семейство, деца ?
| |
|
Lud li si??? Semeistvo i deca s takova chudovishte kato bulgarkata? Gospod da ti e na pomosht ako go napravish!
| |
|
Просто си наложи да се отпуснеш да говориш. Няма стеснителен, няма не искам. Не е толкова важно как изглеждаш, а как се държиш. Просто говори. Едно момиче често не е толкова заинтересовано дори какво и говориш, стига да е поне малко забавно. Така че другото - говори мине-немине забавни неща. Ако изпъкваш в дадена област - понаблегни разговора натам, без да е прекалено
Успех
| |
Тема
|
Re: ех ... някаква идея ?
[re: OgnenDemon]
|
|
Автор |
forti (заслужена) |
Публикувано | 02.01.15 03:53 |
|