|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Омръзна ми да го търся....предавам се.... |  |  | Автор | Tania MenelinnaM (непознат
) |  | Публикувано | 01.11.12 21:05 |  |  | 

Омръзна ми.... Нямам повече сили!
 Хора, това е нечовешко! Толкова лъжи, толкова пошлост, толкова тъга и самота... Писна ми!!!

|  |  |  
             |  |  | 

И аз търсих своята половинка в продължение на 20 години и нищо нищо не се получи. И аз съм на същото мнение като вас - толкова лъжи, толкова пошлост, толкова тъга и самота...Свестните хора сме обречени на страдание...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re:свестните хора сме обречени на страдание...  [re: FilerO99] |  |  | Автор | бо (aman of you be) |  | Публикувано | 02.11.12 23:25 |  |  | 

Амин ..

|  |  |  
             |  |  | 

Като дете имах една мечта, да бъда самостоятелен някога, но тя не се получи заради гените ми.

Завиждам ви.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Омръзна ми да го търся....предавам се....  [re: blood2] |  |  | Автор | бо (aman of you be) |  | Публикувано | 04.11.12 21:00 |  |  | 

Не си самостоятелен .. зарад гените ?!?

Изследва ли ги ? Публикувай резултатите .. моля.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Пост Скриптум  [re: бо] |  |  | Автор | бо (aman of you be) |  | Публикувано | 04.11.12 21:16 |  |  | 

Ей .. горната луда, прекръсти темата си.

Предлагам да я наречем: 'Кал' .. м?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Омръзна ми да го търся....предавам се....  [re: бо] |  |  | Автор | blood2 () |  | Публикувано | 04.11.12 23:13 |  |  | 

В живота не ги интересуват изследванията на гените ти, а колко можеш и на какво си способен.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Омръзна ми да го търся....предавам се....  [re: blood2] |  |  | Автор | бо (aman of you be) |  | Публикувано | 04.11.12 23:23 |  |  | 

Тъй де .. ерго ти можеш или не можеш. Ко се оправдаваш с гените?

|  |  |  
             |  |  | 

Trqbva da si oporita i shte go sreshnesh!

|  |  |  
             |  |  | 

Ти си знаеш най-добре. Самотата е липса на цели, които да те радват.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |