Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:04 04.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема отка4амнови  
Автор bez_ime (непознат)
Публикувано28.06.07 03:57

какво бихте си помислили ако намерите празна кутия от кондоми у гаджето ви .проблема е 4е незнам дали ги е ползвал с мен или друга.мисля да го питам ама не съм сигурна дали 6те ми каже истината.по какво мога да позная ако ми изневерява pls!!!!!!!!!!даите ми съвет

Тема Re: отка4амнови [re: bez_ime]  
Автор abed (непознат )
Публикувано28.06.07 09:12

и аз имам кутии с презервативи ела да ги използваме заедно и тогава гаджето ти да се чуди кой ги е използвал

Тема Re: отка4амнови [re: abed]  
Автор bez_ime (непознат)
Публикувано29.06.07 02:33

то се видя 4е нормален отговор няма да полу4а

Тема Re: отка4ам [re: bez_ime]  
Автор Maтa Kocмaтa (космат маймун)
Публикувано30.06.07 19:08

Ако е решил да ти изневерява и да го хванеш няма нищо да спечелиш. А след като не следиш какви кондоми и кога ги ползвате, значи няма смисъл да се чудиш. Ако го попиташ, дори да не ти изневерява, със сигурност ще си направи нужните изводи. Или ще помисли как да действа по-внимателно или направо ще помисли как да те разкара.

Публикувано30.06.07 19:09

Недей да питаш, това е доста параноично, но започни да внимаваш за подробности. Също можеш ти да почнеш да купуваш кондомите, така ако пак го сбараш с празна кутия, значи си праска някоя друга.

Тема Re: отка4амнови [re: Maтa Kocмaтa]  
Автор bez_ime (непознат)
Публикувано30.06.07 22:48

мерси!мног ми хареса отговора ти

Публикувано01.07.07 01:29

Действай спокойно, не се поддавай на необоснована ревност. Все пак отдели повече внимание над дребните неща, които може да ти подскажат какво се случва. Примерно закъснения, липса на обяснения къде е бил, космите често остават по дрехите, петната от червило също често се пропускат.

Според мен се тревожиш неоснователно, но все пак малко внимание няма да попречи.

Тема Re: отка4амнови [re: Maтa Kocмaтa]  
Автор bez_ime (непознат)
Публикувано05.07.07 00:55

мда съгласна съм с теб проблема е 4е не забелязвам нищо подозрително само това е не е толкова нежен като преди но все пак е нормално ве4е няколко години сме заедно но кои знае?!рано или късно ако има нещо ще разбера

Автор AЛБATPOC (прелитащ...)
Публикувано08.07.07 09:28

рано или късно ако има нещо ще разбера

Един основен закон в разузнаването гласи, че ако търсиш достатъчно дълго нужните доказателства за нещо няма начин да не ги намериш.
Същото е и в любовта.
Ако непрекъснато ще се взираш по-милостиво е да го разкараш делово и без обяснения, с единствените думи, че си му изгубила доверие.

Ще полетиш ли с мен?

Автор fascinating oceanid ()
Публикувано21.07.07 00:54

Хубаво си помисли дали и какво искаш да разбереш и той на какво е способен в отношенията си с теб.
Ако това че разбереш че ти изневерява означава за тебе ти да скъсаш с него и си готова да го направиш- Ок, но ако не си готова да го направиш, може да си навлечеш само разочарование и унижение. И е по здравословно да не ровиш, ако си доволна от сегашните ви отношения.
Като например да продължи да кръшка но да спре да се крие, което ще е върха на унижението. Ако си има друга със сигернос няма да търпи дълго да му го изкарваш през носа и ще те разкара, така че и това не върши работа в много случаи.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.