Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:42 12.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Тема evtanazija: za, protiv?нови  
Автор petunia maloumnius (новак)
Публикувано28.05.04 17:24

dnes popadnah na novinata, che parlamentyt ne mozhe da reshi dali da zabrani ili razreshi evtanazijata sys zakon. vyzniknal e sporyt dali evtanazijata e humanen akt ili ne i dokolko protivorechi na hristijanskata etika.
az lichno smjatam, che bez vyzmozhnost za evtanazija neizlichimo bolni hora v posledni fazi na bolestta se obrichat na bavna mychitelna agonija; a idejata, che pri nikakvi obstojatelstva chovek ne biva da ubiva, mi navjava misli za religiozno licemerie, zashtoto vizhdajki che moj blizyk umira i iska da umre po-byrzo, zashtoto citiram "bolkata e navsjakyde i bolkata e nikyde" i njama shans za podobrenie (ne daj si bozhe), az bih izpylnil negovoto zhelanie, dori s risk da kykrja v kazana do kraja na vechnostta.
imah podoben sluchaj v semejstvoto i smjatam, che neetichno e po-skoro da se pravim na hristiqni, sledvajki sljapo religioznite normi...

oshte neshto: V NETINFO IMA I ANKETA, DOLU VDJASNO, POSETETE JA I IZRAZETE MNENIETO SI

statijata:
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=547519

anketata:
http://www.netinfo.bg/
dolu vdjasno

Тема Re: evtanazija: za, protiv?нови [re: petunia maloumnius]  
Автор Bълk (Дремещ)
Публикувано28.05.04 21:46

ац съм за лицензирането на отстрел, при което всеки желаещ да може да се сдобие с лиценза. Че ми е писнало от няколко маймуни на този свят.

-----------------------
гърбавия, ковчег ще го изправи

Автор Пeтъp_ (познат ;-))
Публикувано30.05.04 16:43

Бих изпълнил лично смъртна присъда само на бандата престъпници наричащи се "народни избраници" , другарчетата им "бизнесмени", на подопечните им ТЪПАНАРИ наречени "мутри" , както и помагачите им на различни нива от властта и администрацията. Това наистина ще е хуманен акт за всички останали българи.
В другите случай съм против убийството.

Тема Както вече знаеш,... [re: petunia maloumnius]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано07.06.04 22:56

аз съм "за".

Тук не реагираха адекватно на повика ти.

Бъдете високи!

Автор road_runner (Panteley)
Публикувано29.06.04 16:55

Moeto mnenie:
ZA evtanaziqta;

Zabelejka:
Mogat i 6te se polu4at mn da gi nare4em izmami sus "licenziraneto" na smurtta koqto taka ili ina4e e neizbejna!Govorq za razli4ni interesi na blizki ot eventualnata smurt na 4ovekut koito gi e suzdal ili otgledal!

Peace

Автор feathered_songster (pti4ka)
Публикувано12.07.04 09:29

ето например една хубава тема,която в тоя клуб не намери почва за съжаление! може да започнем от нея
аз лично съм твърдо за и знам какво говоря-дядо ми почина от рак и нехуманно е човек да бъде принуден да мине през всичко това

съжалявам, че възраждам такава мрачна тема,но поне е сериозна, което е рядкост за този клуб (не че имам нещо против да чета обичайните смешки, но нали ще правим от това тук клуб)

Щастието не е крайна спирка, а начин на путуване!

Автор Grave Heart (сянка)
Публикувано12.07.04 21:35

дали евтаназията е хуманен акт или не не мога да кажа защото не съм запознат подробно с нещата, но иначе смятам че трябва да я има...пък нека хората сами да решат дали да се възползват от това си право

Try to fight me but in vain... When I come I end your pain

Тема Re: evtanazija: za, protiv?нови [re: Grave Heart]  
Автор feathered_songster (pti4ka)
Публикувано13.07.04 09:27

добре казано това е ПРАВО, а ако някой не иска да се възползва това също е негово право
ама така или иначе тези, които решават, май не са на това мнение...

Щастието не е крайна спирка, а начин на путуване!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.