Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:32 12.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Търся...  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано12.05.04 02:13

дебела, грозна, кривокракa, кривогледа, пъпчива, изрусена и накъдрена безимотна и слабограмотна селянка с цел брак.

За контакти: deeba_tupanara@prudliv-guz.com

Бъдете високи!

Тема Re: Търся...нови [re: ABe]  
Автор titi g (mellow)
Публикувано20.05.04 20:05

Толкова ми е мъчно, че чак сега ти видях обявата!!!!!!!!!! Не търси повече!!!!!!!!!! АЗ отговарям на описанието!!!!!!!!!!!!!!! И освен всичко изброено имам още едно положително качество- не познавам парите и като ми дадеш 50ст. много се радвам!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Търся...нови [re: titi g]  
Автор Bълk (Дремещ)
Публикувано21.05.04 22:59

Цели 50 стотинки .... ууууууу... кожодерка !!! използвачка !!! ... не знам други думи а и ще ме цензурират

-----------------------
гърбавия, ковчег ще го изправи

Тема Re: Търся...нови [re: ABe]  
Автор galiusha (истинска)
Публикувано22.05.04 07:13

Ето ме!!!
И що не каза като бях там, да не си тръгвам за селу?

Тема Re: А-а-а-а-а-а-а-а-анови [re: galiusha]  
Автор titi g (mellow)
Публикувано22.05.04 10:05

Тъй няма да съ разбирем!!!!!!!! Искаш да ми земиш мъжъ дукат спя, а! Аз първа си го заплюх! Таман намерих един, дет да търси такваз кът мен... И ти искаш да ми гу земиш?!?!? Ква си ти, ма? Я си стой на твойту селу!
А ве, аз съм по-дебела, по-грозна, по-тъпа!!!!!!! Виж ма ква съм борбена! И съм яка, и ногу мога да нося..!
Избери мен!!!!!!!!!!!

P.S Смъквам дневната дажба на 20ст. Така добре ли е?

Тема това съм аз!нови [re: ABe]  
Автор ritanata_zelka (сладка салатка)
Публикувано23.05.04 11:45

Откри жината мишта в мою лице. Грозновата и необразвоана съм, бех у софийския затвор за некви далаверки, обаче оттам излязох със здрава воля и дълбоки иззсечени черти у масивната ми физиономия. След затовра ме прибраха малко психиатричната клиника на 4-ти км и там за съжаление заглушиха 1/3 от гласовете от отвъдното дето ми говореха..
да не забравя да кажа че съм фенка на Бичето и под негово вляние мисля да стартирам кариера като фолк-певица, също така имам учудващо добри способности в плетенето на макраме.
Моля желаещите да се запознаят с невероятрна дама като мен да се обадят в най близкото раьонно управление на телефон 166. анонимността им е гарантирана!

Всички сме ангели с едно крило, можем да летим само ако се прегърнем един друг

Тема Re: А-а-а-а-а-а-а-а-анови [re: titi g]  
Публикувано25.05.04 21:01

Искаш да ми земиш мъжъ дукат спя, а!
Ами недей спа. Пък и аз съм с едни гърди напред, щото той много добре знае, че аз отговарям на условията. Лично се убеди.

Тема Re: Честито!нови [re: galiusha]  
Автор titi g (mellow)
Публикувано25.05.04 22:09

Любовта е лудост!!!

Признавам се за победена. Да пиша като възпитана селянка беше доста трудно за мен.

Тема Б@си наплива!нови [re: ABe]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано26.05.04 19:33

Сега ще бъда сериозно затруднен да си избера някоя от кандидатките...

Бъдете високи!

Тема Re: Б@си наплива!нови [re: ABe]  
Публикувано26.05.04 23:15

Защо ще избираш - нали знаеш "и трите...."

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.