|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Tarsiq si Seriozen Priqtel
|
|
Автор |
Rosi_OO7 (непознат
) |
Публикувано | 27.01.03 03:17 |
|
Zdrasti na si4ki
Pishe vi rosi ot Drugba 2, Sofia
sega sam 12 klas no v moeto u4ilishte niama nito edno mom4e, taka 4e iskam da se zapoznaia sas seriozen priqtel ako mozhe
az sam 18/f/Dr 2.
Eto mi i snimkata / pravena predi 2 sedmici na selo /
ftp://ftp.aaa.com/pub/incoming/Rosi_vila.jpg
4a0
shte 4akam da si pogovorime, po dobre -> i da se vidime ;)          
| |
Тема
|
Re: Tarsiq si Seriozen Priqtel
[re: Rosi_OO7]
|
|
Автор |
HADESS (непознат
) |
Публикувано | 27.01.03 08:51 |
|
Kote, kote! Ako naistina snimkata e tvoq, ne vijdam prichina da si tyrsish priqtel po tozi, chestno kazano otchaqn nachin! Ogledai se okolo teb, ako dadesh shans na horata te mogat da bydat mnogo po-dobri otkolkoto izglejda. A ponqkoga e dobre i da si izchaka. Ako do sega ne si imala priqtel, naistina trqbva da napravish neshto po vyprosa, no ako si imala, v koeto sam ubeden, znaesh che e bezmisleno da se hvyrlqsh v bezperspektivni vryzki. Kazvash che si 12 klas, ne znam sega koga zavyrsgvat ucheicite, no ako si i abiturientka i ako shte kandidatstvash, nov priqtel e poslednoto neshto, ot koeto shte imash nujda. Podredi si jivota, a liubovta sama shte doide priteb. Ne q nasilvai! :)
P.S. Tova ne oznachava da podminavash hubavite neshta v jivota!!! :)))
HADESS
| |
|
Snimkata e velikolepna,interesno v koia chast na BG predi 2 sedmitsi e imalo takava zelanina,da otida i az da i se poradvam.Edinstveniat nachin da mi dokajesh che tova e tvoia snimka e kato ti ostavia moiat email i ti mi pratish niakoia druga .Kakvo shte kajesh ??? Chak togava moga da priema neshtata na seriozno,da ti kaja koi sam i kade jiveia i da ti napravia edno strahotno predlojenie !!!
| |
|
Tova sam si samata az.
A dokolkoto za priqtel, dosega sam niamala, i sam ( malko mi e gadno da go kazha ) devstvena oshte.
Kakto vi kazah v moia klas niama nito 1 mom4e ( az sam v Tekstilniq ), i tazi godina zavarshvam.
Ina4e az ne se pritesniavam za u4ilishteto shtoto samo 6ci imam, i ne me e strah ot u4enieto.
dobre. Imam oshte 1 snimka
dai email da ti ia pratiq.
Rosi
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kилъp (наемен) |
Публикувано | 27.01.03 21:14 |
|
Мале мила, с тая физика и фейс си търсиш приятел по интернет. Що на мен не ми се падне някое такова гадже, ами все попадам на разни откачени фльорци дето ми изхарчват парите и след това бягат яко дим.
Ако проявяваш интерес за кореспонденция пищши ми на адрес
killer_dead@abv.bg
Обещавам, че с меня няма да ти е скучно, особено яко търсиш силни усещания! 
няма начин да няма начин
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Emo (непознат
) |
Публикувано | 28.01.03 14:11 |
|
Zdrasti ako iskash da se vidim pishi na emil_nenov@abv.bg. S radost shte ti otgovora
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nimo (непознат
) |
Публикувано | 28.01.03 15:00 |
|
rosi az sam 4oveka 098415279
| |
|
robertoxxxlove@yahoo.com tova e moiat email,pishi mi i da prodaljavame,ne si zabravila za moeto predlojenie,shte vidish mnogo e avanturistichno.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kилъp (наемен) |
Публикувано | 31.01.03 03:04 |
|
a na men moje li :
killer_dead@abv.bg
няма начин да няма начин
| |
|

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|