Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:55 16.11.24 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Изпитвам постоянна потребност от секс!нови  
АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано20.07.01 20:30

Имам мил и нежен мъж, на който често изневерявам. Съзнавам, че не бива да го правя, но нуждата ми от секс е прекалено голяма. Боя се обаче, че ако той разбере за моя двойнствен живот, веднага ще ме напусне. СЪПРУГЪТ МИ НЕ МЕ ЗАДОВОЛЯВА!!!
... Мъжът ми изгаси лампата и се наведе към мен. Ръцете му се прокраднаха под нощницата ми и нежно погалиха гърдите ми. Тялото ми изтръпна от възбуда, придружена от лек страх, че и този път ще бъде както обикновено...
Свали сатенената нощница от мен и прокара език по зърната на гърдите ми. Усетих възбудата му и още повече се възпламених. Може би този път той щеше да ми даде това, от което се нуждаех...
Ала останах разочарована... Надеждите ми не се оправдаха и този път! Беше си както винаги. Превъзбуден, мъжът ми свърши твърде бързо, а аз останах на саме с неизживените си копнежи. Той не забелязваше, че стимулирам оргазъм. Всъщност с него никога не стигах до върховния момент, но не се осмелявах да му кажа истината...
Сега водя двойнствен живот, посещавана съм и обладавана от различни мъже. Макар ужастно да страдам, че мамя съпруга си по този безсрамен начин. Нуждата да задоволя сексуалните си инстинкти е по-силна от съвестта ми. Ненавиждам се за това, но немога да спра и все по-често си търся любовници. Мъжете с които правя секс, открито ми показват или дори направо казват какво мислят за мен. Не знам колко дълго ще издържа на този живот. Постоянно ме преследва страхът ми мъжът ми на не разбере. А колкото до него обичам го, но в обятията му не се чувствам пълноценна жена...
Ако може някой с нещо да ми помогне, със съвет поне, нека остави свой e-mail на когото бих писала още неща и с когото се надявам да станем приятели!

Тема То като се замисля ...нови [re: Aни]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано20.07.01 23:17

Всъщност и аз имам нужда от извесна помищ, съвет или ... Боже не знам как да го нарека.
Искаш ли да се запознаем?
"mercedesbenze55amg@abv.bg"
Надявам се, че няма да ме пренебрегнеш :(

Тема Re: Изпитвам постоянна потребност от секс!нови [re: Aни]  
Автор Thewildcreek (WebWind)
Публикувано20.07.01 23:25

Kagi mu ot kakvo imash nugda !!!!!

Авторdzver (Нерегистриран)
Публикувано21.07.01 00:57

Ako deistvitelno si seriozna neka se opitame zaedno da ti reschim problema,pischi na e-mail:ivan_gbabg_67@top.bg,moge vsichko da se poluchi ne se znae.

Тема Па ти си си цала курва!!!нови [re: Aни]  
АвторФopи (Нерегистриран)
Публикувано21.07.01 02:09

НЕМА ДА ИМА МЪЖ КОЙТО ДА ТЕ УВАЖАВА! АКО СЕ НАМЕРИ НИКОЙ ТОЙ ЩЕ Е ГОЛЕМ МУХЪЛ!!!

Авторtony (Нерегистриран)
Публикувано21.07.01 02:55

moje da opita6!......aaatsarevvv@dir.bg

Авторvaskooo (Нерегистриран)
Публикувано21.07.01 03:22

hi pishi mi na moja mail: vasko_niakoj@yahoo.com

moje da si pomognem edin na drug

Тема Re: Bokluk!нови [re: Aни]  
АвторSergio (Нерегистриран)
Публикувано21.07.01 07:07

Kak ne se posveni da napi6e6 kakvo si pri4inila na sypruga si!? Da gori6 v ada dano skapana kurva!

Тема Re: Pishi miнови [re: Aни]  
АвторFriend (Нерегистриран)
Публикувано21.07.01 10:18

I az imam podoben problem,
imam priatelka koiato mnogo obicham no tja e dosta studena i seksa ni e ednoobrazen i skuchen, i v edin moment izneviarata e neizbezna taka che te razbiram napulno !
ako iskas moze da mi pishes na: ignev@dir.bg

Авторdave (Нерегистриран)
Публикувано21.07.01 11:15

Shte se opitam da ti pomogna.pishi mi davaid_b4562001@yahoo.com

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.