|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Изпитвам постоянна потребност от секс!
|
|
Автор | Aни (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.07.01 20:30 |
|
Имам мил и нежен мъж, на който често изневерявам. Съзнавам, че не бива да го правя, но нуждата ми от секс е прекалено голяма. Боя се обаче, че ако той разбере за моя двойнствен живот, веднага ще ме напусне. СЪПРУГЪТ МИ НЕ МЕ ЗАДОВОЛЯВА!!!
... Мъжът ми изгаси лампата и се наведе към мен. Ръцете му се прокраднаха под нощницата ми и нежно погалиха гърдите ми. Тялото ми изтръпна от възбуда, придружена от лек страх, че и този път ще бъде както обикновено...
Свали сатенената нощница от мен и прокара език по зърната на гърдите ми. Усетих възбудата му и още повече се възпламених. Може би този път той щеше да ми даде това, от което се нуждаех...
Ала останах разочарована... Надеждите ми не се оправдаха и този път! Беше си както винаги. Превъзбуден, мъжът ми свърши твърде бързо, а аз останах на саме с неизживените си копнежи. Той не забелязваше, че стимулирам оргазъм. Всъщност с него никога не стигах до върховния момент, но не се осмелявах да му кажа истината...
Сега водя двойнствен живот, посещавана съм и обладавана от различни мъже. Макар ужастно да страдам, че мамя съпруга си по този безсрамен начин. Нуждата да задоволя сексуалните си инстинкти е по-силна от съвестта ми. Ненавиждам се за това, но немога да спра и все по-често си търся любовници. Мъжете с които правя секс, открито ми показват или дори направо казват какво мислят за мен. Не знам колко дълго ще издържа на този живот. Постоянно ме преследва страхът ми мъжът ми на не разбере. А колкото до него обичам го, но в обятията му не се чувствам пълноценна жена...
Ако може някой с нещо да ми помогне, със съвет поне, нека остави свой e-mail на когото бих писала още неща и с когото се надявам да станем приятели!
| |
Тема
|
То като се замисля ...
[re: Aни]
|
|
Автор | :) (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.07.01 23:17 |
|
Всъщност и аз имам нужда от извесна помищ, съвет или ... Боже не знам как да го нарека.
Искаш ли да се запознаем?
"mercedesbenze55amg@abv.bg"
Надявам се, че няма да ме пренебрегнеш :(
| |
Тема
|
Re: Изпитвам постоянна потребност от секс!
|
|
Автор |
Thewildcreek (WebWind) |
Публикувано | 20.07.01 23:25 |
|
Kagi mu ot kakvo imash nugda !!!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | dzver (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.01 00:57 |
|
Ako deistvitelno si seriozna neka se opitame zaedno da ti reschim problema,pischi na e-mail:ivan_gbabg_67@top.bg,moge vsichko da se poluchi ne se znae.
| |
Тема
|
Па ти си си цала курва!!!
|
|
Автор | Фopи (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.01 02:09 |
|
НЕМА ДА ИМА МЪЖ КОЙТО ДА ТЕ УВАЖАВА! АКО СЕ НАМЕРИ НИКОЙ ТОЙ ЩЕ Е ГОЛЕМ МУХЪЛ!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | tony (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.01 02:55 |
|
moje da opita6!......aaatsarevvv@dir.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор | vaskooo (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.01 03:22 |
|
hi pishi mi na moja mail: vasko_niakoj@yahoo.com
moje da si pomognem edin na drug
| |
Тема
|
Re: Bokluk!
|
|
Автор | Sergio (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.01 07:07 |
|
Kak ne se posveni da napi6e6 kakvo si pri4inila na sypruga si!? Da gori6 v ada dano skapana kurva!
| |
Тема
|
Re: Pishi mi
|
|
Автор | Friend (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.01 10:18 |
|
I az imam podoben problem,
imam priatelka koiato mnogo obicham no tja e dosta studena i seksa ni e ednoobrazen i skuchen, i v edin moment izneviarata e neizbezna taka che te razbiram napulno !
ako iskas moze da mi pishes na: ignev@dir.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор | dave (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.01 11:15 |
|
Shte se opitam da ti pomogna.pishi mi davaid_b4562001@yahoo.com
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|