Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:32 05.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За женатанови  
Автор Atila ()
Публикувано24.08.00 19:14

Идеалният мъж според жените: Идеалният мъж трябва да говори с жените като с богини и да се отнася с тях като с деца.Той трябва да се противопоставя на всичките им сериозни искания и да задоволява всяка тяхна прищявка.Трябва да ги насърчава към волности и да не им позволява да се отдават на някакво призвание.Винаги трябва да казва много повече от това,което мисли,и да мисли много повече от онова,което казва.

Тема Пълнинови [re: Atila]  
Автор Flash ()
Публикувано24.08.00 21:46

глупости! Абсолютни!

Тема Пълни глупостинови [re: Flash]  
Автор Кривака ()
Публикувано24.08.00 23:09

Като нямаш какво да кажеш по добре си мълчи , за да не ставаш за смях на кокошките.

Тема Пълни глупостинови [re: Кривака]  
Автор дамата ()
Публикувано25.08.00 08:37

Що за философски откровения

Тема Глупости, ама....нови [re: дамата]  
Автор Грубиянът ()
Публикувано25.08.00 16:46

....друг път !!! В кое не е прав човека ? Я някоя жена да ми отговори ако може ? Не съм женомразец (опазил Господ), но понякога жените представляват точно това ! Но и тези които казаха че това са глупости ги разбирам - истината боли...

Тема Въобщенови [re: Кривака]  
Автор Flash ()
Публикувано25.08.00 18:11

не ме е грижа за кокошките! Нито пък за кокошкарите! Ти пак се опитваш да ме вкараш в стадото....:-))

Тема Понякоганови [re: Грубиянът]  
Автор Flash ()
Публикувано25.08.00 18:15

- ти го каза! Може би - казвам аз. А истината която визираш...предизвиква усмивка, само.... За какви болки става на въпрос?;-))))

Тема към-> Flash и...останалитенови [re: Flash]  
Автор Грубиянът ()
Публикувано25.08.00 19:32

Абе жени, к'во да ги правиш... котка по гръб не пада;-) Не го осъзнават или просто никога няма да си го признаят... Какви болки - за сърдечно съдови заболявания говорим ! ;-)

Тема към-> Flash и...останалитенови [re: Грубиянът]  
Автор Atila ()
Публикувано25.08.00 22:38

абе,хора!Вие изобщо не сте разбрали какво искам да кажа.Няма никаква критика към когото и да е(особено към жените).Ако някой все пак е наясно какво е това,радвам се за него!

Тема Пълни глупости [re: дамата]  
Автор kalin ()
Публикувано25.08.00 22:45

ako si ot byrgas mi pi6i

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.