Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:18 17.06.25 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Mamka muнови  
Автор WhatEver ()
Публикувано09.08.00 18:51

Чудя се дали има смисъл, но все пак... Та значи преди 3 месеца се запознах с може би най свежото момиче, което някога съм виждал, не че е много красива, но просто страшно ми допадна. Тя точно беше скъсала с приятеля си (след 4 годишна връзка) и съвсем случайно тръгнахме, от този момент на сам за два месеца и полвина късахме и тръгвахме четри пъти. Тя все казваше, че нещо не било наред и сега пак ходи с него. Незнам, при положение, че буквално и свалях звезди тя пак тръгна с него, а с мен иска да сме само приятели, наистина много добри приятели, но все пак просто приятели. Единственото, което знам е, че я обичам и се чудя дали да изчакам малко или да затворя вратата и повече никога да не се обръщам на зад?

Тема Mamka muнови [re: WhatEver]  
Автор xyz ()
Публикувано09.08.00 19:00

Pich, zatvarjaj vratata i bjagaj, ama mnogo dalech. Tova, koeto ti e kazvala , che ne e nared maj e bilo, che si obicha staroto gadje. Za 3 meseca edva li imate tolkova mnogo neshta, koito da vi svarzvat - dori pak da skasa sas staroto si gadje edva li shte se varne pri teb. Zashto trjabva da chakash i da se machish. sazaljavam, che ne ti kazvam nishto uspokoitelno, no taka mislja. A reshenieto si e tvoe. Uspeh

Тема "Just Friends..." [re: WhatEver]  
Автор AnotherOne ()
Публикувано09.08.00 19:47

к'во се чудиш, за 1-ви път ли чуваш от момиче тоя лаф да иска да си останете "само приятели...наистина много добри приятели..." ? свалянето на звезди не помага, а и не това е начина да я задържиш щом веднъж е "закопняла" с теб ще бъде "само приятел" А за това че е най-свежото момиче,което някога си виждал и че не можеш да я забравиш току-така напълно те разбирам, но не е аз да ти давам съвети. Хубаво ще е сам да намериш сили в себе си и да и теглиш една...

Тема "Just Friends..."нови [re: WhatEver]  
Автор 46 ()
Публикувано09.08.00 21:16

е,ако ти стиска да бъдете "само приятели" можеш да почакаш някоя и друга година,а после ще си спомнят за теб като "пропуснат шанс".

Тема "Just Friends..."нови [re: 46]  
Автор Rastaman ()
Публикувано10.08.00 00:14

Мислех да напиша нещо умно, но вече са ме изпреварили. Само да кажа, че нещо познато има в цялата тая история. За сведение - приключих историята достойно, но останах с лош вкус в устата. пардон. в душата

Автор DJ ()
Публикувано10.08.00 01:43

Според мен ,грешката ти може би е в това че си се държал много добре със нея,защото колкото по-добре се държиш ,толкова повече ти се качват на главата.За съжаление повечето жени си търсят някой с пари ,ако имош в излишак може да я привлечеш на своя страна.А това дето ти го е казала да си останете само добри приятели е просто едно измъкване от ситуацията в която тя е изпаднала. Това което ти е казала ,че нещо не е наред ,може би е сързано с нейния приятел т.е. може да я бие или да я заплашва ако продължава да се вижда или чува с теб.И естествено тя е избрала най-безболезненият начин да се разделите.

Автор Марч ()
Публикувано10.08.00 02:31

4 години не се забравят... Пък и надали си бил за нея нещо повече от "плюшено мече", с което да се разсее... За жалост, жените са /сме/ такива... Пък и мъжете доста често...

Тема DJнови [re: DJ]  
Автор AnotherOne ()
Публикувано10.08.00 12:33

Абсолютно прав(а) си DJ ! но само за това че колкото по-добре се държиш с някоя, толкова повече ти се качва на главата и те взема за балък. А това което не е наред едва ли е това което мислиш - че бившия и приятел я заплашва или нещо подобно. Просто това е един от най-изтърканите лафове употребявани от жените -"нека с теб си останем само приятели...ама как, моля ти се, ти си най-добрия ми приятел...не искам да те загубя..." Колко пъти още ще има да го чува това...

Тема Mamka muнови [re: Марч]  
Автор alabama ()
Публикувано10.08.00 21:47

Zdrasti, s teb se poznavame ot blizo 2-3 godini znaeme dostatuchno edin za drug i sme popadali v kakvi li ne situacii.:) Ta mislulta mi beshe che az sushto sum postaviala edno momche v tova sustoianie . Sled poslednoto krushkane na moeto 3 godishno gadje az trugnah s momche koeto beshe 3 godini po-malko ot men, koeto me bogotvoreshe i me nosheshe na ruce vsichko beshe prekrasno da momenta, v koito vuprosnoto gadje ne reshi da se vurne pri men. Vuprosa beshe che az adski mnogo do obicham i se vurnah pri nego. V sushtia tozi moment malkoto momche pochna da me drazni s prekalenoto si vnimanie. I v kraina smetka az se vurnah pri nego i sme oshte zaedno. A malkoto momche go pobivat trupki vseki put kogato me vidi shtot iamme obshti priateli:) drugoto shte ti go kaja na po cigara:))))))))))))))

Тема Mamka muнови [re: alabama]  
Автор WhatEver ()
Публикувано10.08.00 21:59

Това за цигарата е добро предложение, идвам ей сега. Всъщност истината в момента е, че ми е жал за нея, защото някъде в бъдещето тя ще го остави пак (просто прекалено много неща разбрах за тяхната връзка) и тогава ще мине през всичките онези връзки еднодневки и хора, които изобщо няма да държат на нея, а на мен в този момент изобщо няма да ми пука. Но какво значение има, това все пак си е нейния живот, а сега аз просто ще и кажа - get out of my life!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.