Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:35 20.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Чунствам се самотеннови  
Автор Някой ()
Публикувано26.07.00 15:40

От доста време съм без приятелка, а от работа не ми остава време и да потърся. Вече започвам да се чувствам много самотен - няма с кого да споделиш радост или друго. На 30 г., живея и работя в София. Ще отговарям сямо на серозни писма.

Тема Чунствам се самотеннови [re: Някой]  
Автор JJ ()
Публикувано26.07.00 16:16

Не очаквам никакъв отговор. Просто се чудя за де си намериш приярелка неоходимо ли е да си го поставяш за задача. Айде успех. Дано намериш нещо. Аз имам приятелки в София ама нямам път натам за съжаление.

Автор Diana ()
Публикувано26.07.00 16:19

Znaesh li na samo ti se chuvstvash samoten. Naistina samotata e dosta ujasna i depresirashta! Pishi mi!

Тема Чунствам се самотен [re: JJ]  
Автор Diana ()
Публикувано26.07.00 16:22

e-maila mi e didi238@hotmail.com

Тема Чунствам се самотеннови [re: Diana]  
Автор carolain44 ()
Публикувано26.07.00 18:51

poniakoga ima nuzda da ostane chovek sam i tova ne e nikak losho. vinagi si namiram niakakva rabota i ne skuchaia a daze i edna kniga ili p.c.-to vurshat rabota.nameri si hobby ili sport za mazete tova e mnogo vazno,dori samo za weekenda.

Автор F ()
Публикувано28.07.00 10:20

A dali sam ne si predizvikal samotata ili moje bi neosaznato si se ustremil kam nea

Автор Pileto ()
Публикувано01.08.00 13:21

Vij mnogo mrazia kogato niakoi se chuvstva taka, za tova ako iskash po-dobre napishi kakvo tochno te muchi

Автор хела ()
Публикувано01.08.00 21:15

wlizam ti w polojenieto, zashtoto i az se chuwstwam taka po sushtite prichini.

Тема Чунствам се самотен - аз пъ неъм думи!нови [re: Някой]  
Автор Xstasy! ()
Публикувано08.08.00 22:25

Със самотата и неграмотността си май ще си правите компания на старини! Дерзай! А! Не ми отговаряй! Не съм сериозен.

Тема Отг: Чунствам се самотеннови [re: Някой]  
АвторДрил_anon (Нерегистриран)
Публикувано04.01.01 14:00

А сега как си? Мина ли ти вече......?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.