|
Тема
|
Е ГА ТИ ЧИКИДЖИЙСКИЯ КЛУБ ! ! !
|
|
Автор |
СЕИРДЖИЯ () |
Публикувано | 14.07.00 01:05 |
|
Боже , чета ,чета и се чудя , как може да има толкова много смотани мухльовци , смачкани комплексарчета , балъци и лапнишарани в тоя клуб , бе.....??? Няма ли достатъчно момичета по улиците и по кафетата бе , недоебльовци.....? Как може да се връзвате на простотиите на всяка недоебана патка , решила да напише , че си търси гадже , или нещо от сорта....? Само да се появи такава обявка , и се навръзвате като овци.....Баси нещастниците ! ! !
| |
Тема
|
[re: СЕИРДЖИЯ]
|
|
Автор |
Megan () |
Публикувано | 14.07.00 14:54 |
|
ти какво търсиш тук тогава? в този клуб?!
| |
Тема
|
[re: Megan]
|
|
Автор |
СЕИРДЖИЯ () |
Публикувано | 14.07.00 15:51 |
|
Нищо , просто погледнах и ми стана смешно и тъжно......Замислих се накъде отива света......А ти какво търсиш тук ? Изпепеляваща любов , страсти , романтика , море , звезди......Хе !
| |
|
Здрасти, Сеирджия... ако още се навърташ наоколо!
Споделям мнението ти, макар че съм от пола на "недоебаните ... (там както ги наричаш)". Както и да е, за едно си прав - тук е пълно с "маструбатори" или чЕкиджии, както би ги нарекъл ти.
А ние се разхождаме, четем си и се забавляваме (разбирай - спукваме от смях). Защо им се караш, това си е тяхно право - да пишат каквото искат и да се връзват на глупости. Просто чети и пълней - какво повече искаш.
Блатна Вещица
| |
|
Не , не им се карам , просто не знам да се смея ли , да плача ли.....Честно да ти кажа , чудя се на себе си , защо въобще се обадих , но ми напираше да го кажа , и.....не можах да се въздържа ! Вечната грешка , нали знаеш.....прибързаност и невъздържаност.....Както и да е , мнението ми си остава непроменено....! И умната там , в блатото.......
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Цвети () |
Публикувано | 16.07.00 12:25 |
|
Писах ти 3 писма,защо не ми отговаряш??????
Хайде отвори си пощата де ! Струва ми се че се познаваме.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Petar () |
Публикувано | 19.07.00 13:23 |
|
Az sum suglasen s teb.Tyka e pulno s 4ikidjiii.Nisto novo.Vmesto da izliazat po diskoteki bar4eta na kafence cigarka te zabili XYI v monitora i 4akat niakoia koiato prili4a na prase da im pi6e.A po diskotekite e pulno s 4akasti kotenca koito sa sumi.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
elein () |
Публикувано | 24.07.00 15:48 |
|
this is not club for free love bealive me, dear friend. Let tell you in BG it is not posible to say anybody o.k. i like you and i want you .this is posible only in films If you dont like this chat go to another ok????
| |
|
|
|
|