Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:36 23.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Ева
*Кратък преглед

Тема Е ГА ТИ ЧИКИДЖИЙСКИЯ КЛУБ ! ! !нови  
Автор СЕИРДЖИЯ ()
Публикувано14.07.00 01:05

Боже , чета ,чета и се чудя , как може да има толкова много смотани мухльовци , смачкани комплексарчета , балъци и лапнишарани в тоя клуб , бе.....??? Няма ли достатъчно момичета по улиците и по кафетата бе , недоебльовци.....? Как може да се връзвате на простотиите на всяка недоебана патка , решила да напише , че си търси гадже , или нещо от сорта....? Само да се появи такава обявка , и се навръзвате като овци.....Баси нещастниците ! ! !

Тема Е ГА ТИ ЧИКИДЖИЙСКИЯ КЛУБ ! ! !нови [re: СЕИРДЖИЯ]  
Автор Megan ()
Публикувано14.07.00 14:54

ти какво търсиш тук тогава? в този клуб?!

Тема Е ГА ТИ ЧИКИДЖИЙСКИЯ КЛУБ ! ! !нови [re: Megan]  
Автор СЕИРДЖИЯ ()
Публикувано14.07.00 15:51

Нищо , просто погледнах и ми стана смешно и тъжно......Замислих се накъде отива света......А ти какво търсиш тук ? Изпепеляваща любов , страсти , романтика , море , звезди......Хе !

Автор blatna_veshtica ()
Публикувано15.07.00 19:46

Здрасти, Сеирджия... ако още се навърташ наоколо! Споделям мнението ти, макар че съм от пола на "недоебаните ... (там както ги наричаш)". Както и да е, за едно си прав - тук е пълно с "маструбатори" или чЕкиджии, както би ги нарекъл ти. А ние се разхождаме, четем си и се забавляваме (разбирай - спукваме от смях). Защо им се караш, това си е тяхно право - да пишат каквото искат и да се връзват на глупости. Просто чети и пълней - какво повече искаш. Блатна Вещица

Тема Е ГА ТИ ЧИКИДЖИЙСКИЯ КЛУБ ! ! !нови [re: blatna_veshtica]  
Автор СЕИРДЖИЯ ()
Публикувано16.07.00 00:37

Не , не им се карам , просто не знам да се смея ли , да плача ли.....Честно да ти кажа , чудя се на себе си , защо въобще се обадих , но ми напираше да го кажа , и.....не можах да се въздържа ! Вечната грешка , нали знаеш.....прибързаност и невъздържаност.....Както и да е , мнението ми си остава непроменено....! И умната там , в блатото.......

Автор Цвети ()
Публикувано16.07.00 12:25

Писах ти 3 писма,защо не ми отговаряш?????? Хайде отвори си пощата де ! Струва ми се че се познаваме.

Тема Е ГА ТИ ЧИКИДЖИЙСКИЯ КЛУБ ! ! ! [re: СЕИРДЖИЯ]  
Автор Petar ()
Публикувано19.07.00 13:23

Az sum suglasen s teb.Tyka e pulno s 4ikidjiii.Nisto novo.Vmesto da izliazat po diskoteki bar4eta na kafence cigarka te zabili XYI v monitora i 4akat niakoia koiato prili4a na prase da im pi6e.A po diskotekite e pulno s 4akasti kotenca koito sa sumi.

Автор elein ()
Публикувано24.07.00 15:48

this is not club for free love bealive me, dear friend. Let tell you in BG it is not posible to say anybody o.k. i like you and i want you .this is posible only in films If you dont like this chat go to another ok????

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.