Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:29 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Тема данъчен номернови  
АвторVlLl (Нерегистриран)
Публикувано02.05.12 19:16

Колеги , моля ви припомнете ми кога отпадна дан.номер на фирмите и съгласно кой закон .

Тема Re: данъчен номернови [re: VlLl]  
Автор devaluator ()
Публикувано03.05.12 18:15

Началото на 2006 година. Тоя клуб е в раздела "Взаимопомощ", но явно членовете му не си падат много по тая дейност. И аз им зададох семпъл въпрос, и на мен ми отговориха толкова, колкото на тебе. Глупаво постъпих, че не размахах петдесетачка, тогава може би щяха да "взаимопомогнат".

Ти на мен нищо не ми дължиш, стига ми, че съм ти помогнал.

Тема Re: данъчен номернови [re: devaluator]  
Автор1234 (Нерегистриран)
Публикувано03.05.12 20:09

Еми то си е за петдесетачка... За това си има гугъл. Чукваш в празната кутийка:

отпадане на "данъчен номер"

така както е с кавичките, и четеш. Аз на тва му казвам ГОЛЯМ МЪРЗЕЛ. И когато някой ми дойде на моя, го цедя яко! Като няма акъл (само с мускули и дебел врат - аз им казвам - НАЗНАЧЕНИ БИЗНЕСМЕНИ) - има пари, нали?

Тема Re: данъчен номернови [re: 1234]  
Автор devaluator ()
Публикувано03.05.12 23:09

Това и направих - потърсих в интернет и помогнах на жената, колкото можах. А ти има да чаааакаш някой да дойде "на твоя", че и петдесетачка да ти носи. Нито назначени, нито уволнени бизнесмени ще те потърсят, самодоволен философ.

Впрочем ако на един счетоводител му трябва "Гугъл", за да каже кога са отменени данъчните номера - еб@ти счетоводителя е тоя!

Редактирано от devaluator на 03.05.12 23:12.

Автор1234 (Нерегистриран)
Публикувано04.05.12 10:20

1.За гугъля - предполагам,че питащият не е счетоводител..То ако и за тва пита - егати и счетито...
2.Търсенето из нет-а - по-добре е да се попита в клуб ИНТЕРНЕТ (или ако има клуб нейде: НАЧАЛНА КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ)

Някой под ПОМОЩ разбират: ДА НАУЧИШ ТОЗИ КОЙТО ПИТА КАК ДА СИ Я НАМЕРИ. А друг: ДА СВЪРШИШ НА ПИТАЩИЯ РАБОТАТА.
На второто аз му казвам : МЕЧЕШКА ПОМОЩ!..Просто, защото утре оня пак ще реве тука: А В КОЙ ЗАКОН ПИШЕ ....??? (напр)

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано07.05.12 08:05

Впрочем ако на един счетоводител му трябва "Гугъл", за да каже кога са отменени данъчните номера - еб@ти счетоводителя е тоя! Ти счетоводителя като ходеща енциклопедия ли си го представяш?

Те, енциклопедиите не мислят много, ще знаеш.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: данъчен номер [re: devaluator]  
Публикувано07.05.12 08:19

Петдесетачка? Това е по обичайната тарифа. За някои пациенти имаме завишена тарифа, която включва и перо "вредни".

Като ще си взаимопомагаме, ти с какво ще ни помогнеш? Както разбираш, наблягам на "взаимо", а ти наблягаш на "помо-о-о-о-ощ".

Тема Re: данъчен номернови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
АвторBuлu (Нерегистриран)
Публикувано08.05.12 11:20

Съжалявам, че попитах и ви загубих времето , за което моля да ме извините.
Благодаря на отзовалия се колега.
Аз съм счетоводител , но не можах веднага да си спомня кога стана тази отмяна... помислих , че във форума ще получа по-вярна и по-бърза информация, затова не се обърнах към "Гугъла":).
Поздрави ,

Тема Re: данъчен номернови [re: Buлu]  
Публикувано08.05.12 14:20

Хм, защо се връзваш към мой пост неадресиран към теб, не разбрах? Аз си имам закачка с младежа в черно.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.