|
|
|
Тема
|
ОПР
|
|
| Автор | eвa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.09.09 17:15 |
|
|
може ли някой да ми каже в т.1 от ОПР намал.на запаси от продукция и незавър.производство кои сметси влизат /302,303,304 и 611/ли и ако на едната има увеличение а на другата намаление в двата раздела ли на ОПР се вписват или като цяло
знам че все някой ще отговори
| |
|
Тема
|
Re: ОПР
[re: eвa]
|
|
| Автор |
Heykия (ентусиаст) |
| Публикувано | 28.09.09 20:40 |
|
|
По т.1. - Както много добре е написано"запаси от продукция и незавършено производство" - значи там влизат сметките (какъвто и номер да сте им дали) за "продукция " и "незавършено производство"
По т.2 - Както прекразно е отбелязано : "НАМАЛЕНИЕ" - влизат само сметките по които има, намаление.
А сега отворете едно ОПР и баааааааавно си отместете погледа малко (2 колони най-много) в дясно.. Те там има една кутийка, дето има същите букви като тази, само дето пише "УВЕЛИЧЕНИЕ". Това което не става за тази кутийка, се пише в онази. Мързи ме да цитирам и стандарта.... Имаше нейде написано че не става да се компенсира едното с другото.
| |
|
Тема
|
[re: Heykия]
|
|
| Публикувано | 29.09.09 09:07 |
|
|
благодаря "неуки" просто се съмнявах и исках някой да го потвърди
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | LOTV (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.10.09 14:08 |
|
|
абе хора, вие учебниците нЕкога да сте ги чели...
| |
|
Тема
|
[re: LOTV]
|
|
| Публикувано | 07.10.09 17:46 |
|
|
За кои учебници иде реч? За тез отпреди 1..0 години? А сега "знаещия" нЕкога да ти е вправило впечатление, че законите се променят постоянно?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | LOTV (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.10.09 15:09 |
|
|
то спорът става малко безпредметен, но въпросът Ви не е от областта на законите, а на стандартите :)))
а колко често се променят - и Вие би трябвало да знаете...
искам да кажа, че си има неща, които са хитринки и човек не се сеща как да ги направи, а има принципни фундаментални знаия, които ...
| |
|
|
|
|