Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:29 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Тема Моля за съвет.нови  
Автор чoпap (непознат )
Публикувано05.06.08 23:23

Напуснах работа по взаимно съгласие.Когато отидох до офиса на фирмата да си оформя документите, ми дадоха договор за прекратяване на трудовите взаимоотношения, трудовата книжка и хвърчащи уведомления до НОИ.Въпросът ми е следния:
1. Какво представлява оформена трудова книжка, защото в нея имам голям правоъгълен пе4ат за прослуженото време и ниакакви правоъгълни печатчета за допълнителните споразумения.и е само това няма нищо друго на никоя страница.това ли е оформена книжка?
2. Какви други удостоверения трябва да ми издадат?
Моля помогнете ми защото само ме разкарват и ме правят на маймуна а съм на 22 години и не съм запозната с правата си.

Тема Re: Моля за съвет.нови [re: чoпap]  
Авторe (Нерегистриран)
Публикувано06.06.08 09:11

В книжката трябва да бъде записано от кога си назначена с каква заплата кога си освободена и по коъ член.Освен това правоъгълен печат на който да е записан тр.стаж и да има подпис на счетоводител и управител. Трябва да бъде записано дали тр.стаж е равен -или не на осигурителния

Тема Re: Моля за съвет. [re: чoпap]  
Автор eja ()
Публикувано06.06.08 11:55

и трябва да ти връчат УП-2

Автор semirami (No one)
Публикувано06.06.08 19:16

Само да допълня :
- ако осигурителният стаж не е равен на трудовия - УП3
- служебната бележка за получения доход през 2008 по трудови правоотношения
- ако ще подаваш за отпускане и изплащане на парично обезщетения за безработица - справката декларация В-4-3

Тема Re: Моля за съвет.нови [re: semirami]  
Автор*** (Нерегистриран)
Публикувано07.06.08 08:54

относно печатите - трябва кръгъл печат върху всеки подпис при назначаване, преназначаване и прекратяване, както и върху подписа на урпавителя в правоъгълния печат. За последното са ми връщали тр.книжки от бюрото по труда.

Авторчoпap (Нерегистриран)
Публикувано08.06.08 18:25

Благодаря за информациятя.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.