|
|
|
Тема
|
Моля препоръчайте банка
|
|
| Автор | Kak Cийka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.10.07 15:11 |
|
|
Напатих се от банкери Дайте съобразно опита си банка - точна и евтина /относително казано/
| |
|
|
|
За евтина мога да препоръчам ИАБ. За точна- не знам, щото аз там ги познавам и за мен са си точни, но за другите. Ти от кои си се отказала Как Сийке?
щото аз няма да понеса ако другия ме обича повече мене...
| |
|
Тема
|
Re: Моля препоръчайте банка
[re: ПOЛУидиoтчeтo]
|
|
| Автор | rojbe (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.10.07 15:30 |
|
|
Първа Инвестиционна банка
| |
|
Тема
|
[re: ПOЛУидиoтчeтo]
|
|
| Автор | Kak Cийka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.10.07 15:32 |
|
|
От инвестбанк Коя е банката за която ми пишеш Нещо не ми звучи
| |
|
|
|
Бившата ПИМБ. Сега е Интернешънъл Асет Банк. Но пак казвам, говоря основно за тарифата им, макар аз да съм доволна и от обслужването.
щото аз няма да понеса ако другия ме обича повече мене...
| |
|
Тема
|
[re: Kak Cийka]
|
|
| Автор |
Onda () |
| Публикувано | 25.10.07 18:12 |
|
|
От година и нещо работя с Прокредитбанк и съм много доволна. Ползвам им и електронното банкиране (за левовите преводи таксата е 0.50 лв.) Ходя до банката само за взимане на пощата и за касови операции (теглене/внасяне) като няма значение в кой техен клон в България съм отишла.
"Промяната е сигурна, прогресът - не" - Серджо Зийман
| |
|
Тема
|
[re: Onda]
|
|
| Автор | stamboliev (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.10.07 19:54 |
|
|
Аз също работя с Прокредитбанк и съм адски доволен. Таксата на платежно е 1 лев, а когато е през интернет банкирането е 0,50 лв. За интернет банкирането не е нужен електронен подпис. Месечната такса за фирмини сметки е 2 лева.
| |
|
Тема
|
[re: stamboliev]
|
|
| Автор | Tинa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.10.07 09:45 |
|
|
Подкрепям мненията за Прокредит Банк. Работното им време е много удобно, има клонове на много места и телефоните им не дават заето. Електронното банкиране е най- удобното, което до момента съм ползвала. Аз нанасям осигуровки и всичко, което трябва да се плаща, а шефовете когато им хрумне си влизат и си правят разплащанията.
Колкото обаче до лихвите по кредитите... Е, леко са солени, ама шефовете за момента ги преглътват...
Аз съм разочарована от ОББ. Мудни, с тъпо работно време, супер бъгаво е- банкиране. Не ме питайте колко им е таксата за обслужване на сметка!!!
| |
|
Тема
|
[re: Tинa]
|
|
| Автор |
vtrendy () |
| Публикувано | 26.10.07 10:08 |
|
|
И аз съм много разочарована от ОББ - 1 лв. такса за платежно през интернет; 10 лв. месечна такса за фирма; поискаха ми 5 лв. за преиздаване на сертификат, а след 15 дена го анулираха, и ме принудиха да използвам електронния си подпис.
| |
|
|
|
|