Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:05 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Тема Търговски регистърнови  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано27.09.07 17:30

Колеги, някой от Вас подавал ли е документи за вписване в Търговския регистър - в смисъл дали приемат вече? Става въпрос конкретно за Варна. Защото въпреки че трябваше да стане уж до 30,06 и в началото на 07 месец на приемаха, а пък после нали удължиха срока.

Тема Re: Търговски регистърнови [re: 123]  
Авторmama (Нерегистриран)
Публикувано27.09.07 21:15

Мен също ме вълнува този въпрос, доста питах - и адвокати и данъчни и всички ми казват:" Чакай да дойде срока/първо за м. юни/, а сега вече при удължения срок - никой дума не отваря!

Пак всичко в края на годината!
Да спазим традицията за олелията в началото на годината!

123, моля ако научиш нещо пиши - нека не чакаме последния срок!
Да уточня - за Варна говорим, нали?

Тема Re: Търговски регистърнови [re: mama]  
Автормишeтo (Нерегистриран)
Публикувано28.09.07 11:32

Срокът наистина е удължен, но сега не мога да открия ДВ, за да кажа дали беше ноември 2007 или януари 2008. Това обаче е срокът за стартиране на регистъра. Срокът за пререгистрация е 3 години.
Иначе казано - не бързайте

Тема Re: Търговски регистърнови [re: мишeтo]  
Авторplatony (Нерегистриран)
Публикувано28.09.07 22:30

Накоро питах служителките в Агенцията по Вписванията-гр. Варна, казаха ми "след януари"

Тема Re: Търговски регистърнови [re: platony]  
Авторrorik (Нерегистриран)
Публикувано01.10.07 22:37

Имам информация, че е представен програмния продукт за започване на работата на търговския регистър от 01.01.2008 г. Някой знае ли какви ще са таксите за вписванията например за ЕООД ?

Тема Re: Търговски регистърнови [re: rorik]  
Авторrorik (Нерегистриран)
Публикувано01.10.07 22:49

Допълвам: Ще бъде ли облекчена процедурата или само съда ще бъде заменен с агенция по вписванията?

Тема Re: Търговски регистър [re: rorik]  
Автор vtrendy ()
Публикувано02.10.07 09:27

казват, че ще бъде; четох някъде, че таксите ще бъдат по-ниски, че всичко ще се прави с електронен подпис от дивана вкъщи
дали ще стане - предстои да видим
дано

Тема Re: Търговски регистърнови [re: mama]  
АвторПeпa (Нерегистриран)
Публикувано02.10.07 13:26

От регистър Булстат ми отговориха,че най вероятно ще е от Нова година
Ходили на обучение но все още нямали готовност да почват.
Чакали

Тема Re: Търговски регистърнови [re: platony]  
Авторmama (Нерегистриран)
Публикувано13.10.07 07:41

Моля, ако някой има вече изготвени такива документи за пререгистрация и ... ако не е нахално .... и ако може де ... и най-вече ако има желание - нека каже какви точно документи се изискват! Ако пък не е проблем ето и адрес :

an0307@mail.bg

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.