Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:56 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Тема декларация ???нови  
Авторira (Нерегистриран)
Публикувано04.04.07 18:53

Моля Ви да ми кажете има ли нещо специфично за декларация до работодател за изплащане на обезщетение за един месец от работник, който не е започнал работа?

Тема Re: декларация ???нови [re: ira]  
АвторXTR (Нерегистриран)
Публикувано04.04.07 19:55

??

Тема Re: декларация ??? [re: XTR]  
Автор Moдa (м.и.м.и.)
Публикувано05.04.07 10:51

Става въпрос за чл. 222 от Кодекса на труда. Сега следи внимателно какви отговори ще дадат колегите! Практиката учи...

Тема Re: декларация ???нови [re: ira]  
Авторsocialno s4eti (Нерегистриран)
Публикувано05.04.07 16:51

До Директора
на .....................
гр.......................

УВЕРЕНИЕ

от......................................................, ЕГН.........................
жив.на ..................................гр.........................................
Уважаеми господин/жа/.........................
Със заповед №.............. от ..........г. съм освободен от длъжността ................... на основание чл.................... от КТ, считано от ..................г.
От деня на уволнението ми до ...................../дата/ не съм работил при друг работодател по трудово правоотношение, което се удостоверява и от вписванията в трудовата ми книжка.
Настоящото уверение представям за изплащане на дължимото ми обезщетение по чл.222, ал.1 от КТ.
дата.......... Служител..................

Не е оформено, но дано да ви е от полза

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.