|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЛУБ "СЧЕТОВОДСТВО"
|
|
| Автор |
XaджиПoптoлeв (бивш poptolev) |
| Публикувано | 28.07.06 09:07 |
|
|
Днес в 14:37 часа нашия клуб навършва 6 години.
Нека му пожелаем още сто пъти по шест години да бъде с нас.
Още един път ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЛУБ "СЧЕТОВОДСТВО"
Тошко ПоптолевРедактирано от XaджиПoптoлeв на 28.07.06 09:59.
| |
|
|
|
Да!Честит Рожден Ден на клуба без,който не можем!Наздраве!
| |
|
Тема
|
Re: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЛУБ "СЧЕТОВОДСТВО"
[re: XaджиПoптoлeв]
|
|
| Автор |
Kote (ягодов сладкиш) |
| Публикувано | 28.07.06 10:24 |
|
|
Честит рожден ден на клуба! И поздрави на всички колеги и приятели, с които вече шест години обменяме професионална информация и преживяваме прекрасни моменти заедно! Дано още много време да е така!
Наздраве и от мен!
| |
|
Тема
|
[re: XaджиПoптoлeв]
|
|
| Автор |
xtony (критик) |
| Публикувано | 28.07.06 10:42 |
|
|
е, честито да ни е.
но за жалост клуба много се промени. последно време пишат малко хора в него, не е онова предишно място за споделяне на знания, мнения и идеи.
чудя се каква е причината.
| |
|
|
|
ЧРД
| |
|
Тема
|
[re: xtony]
|
|
| Автор |
nick_cave (nikvi titli!!!) |
| Публикувано | 28.07.06 11:02 |
|
|
Е не се ли досещаш
Честито и от мен на клуба, дано пак пропишат много хора в него
| |
|
|
|
Честитоооооооо!
Аз съм едно от новите попълнения!Засега само питам,но се надявам скоро да мога и да отговарям компетентно!
Клуба е невероятен.
Днес е петък..да празнуваме
| |
|
|
|
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН. Много помощ съм получила от вас за годините, за което сърдечно благодаря.
Във връзка с днешния ден да ви разкажа една история.
Вчера случайно подслушах един разговор в автобуса на път за вкъщи. Оказа се , че жените , които си говореха, са счетоводители. Едната разказваше как от две години не работи, защото си гледа детето, но сега щяла да започва работа. При основателния въпрос на другата ( според мен ), не я ли е страх, че е изостанала с доста неща, отговорът направо ме изуми - Счетовостването било като карането на колело- веднъж като го научиш, няма забравяне. Аз лично до сега не съм оставала без работа - Слава Богу! - и не мога да дам компетентно мнение, а вие на какво мнение сте? Дали не сме станали занаятчии - сега декларации, утре отчетчета, контирането не е ли до навик ?
| |
|
|
|
ЧЕСТИТ ДА Е!
радвам се че това място го има ...че ВИ има за мен е УДОВОЛСТВИЕ да ВИ познавам
| |
|
|
|
В отговор на:
Дали не сме станали занаятчии - сега декларации, утре отчетчета, контирането не е ли до навик?
нещо не мога да ти хвана мисълта. Защо правенето на отчети, попълването на декларации да е занаятчийска работа? Лошо ли е да правиш отчети? И каква всъщност е работата на счетоводителя?
и защо намираш за толкова изумително сравнението на счетоводството с карането на колело?
не разбирам. наистина
иначе - ЧРД на клуба
Редактирано от f(x)dx на 28.07.06 12:18.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|