Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:19 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема електронен подписнови  
Автор Dani* ()
Публикувано06.07.06 22:12

абе колеги то тва било ебати чудото на чудесата

ма аз така се оплетох като пате в калчища ...то не беше една програма...инсталация , регистрация , поща , формуляри...баси майката вече падам от стола и ми писнаааааааааааааааама якооона всичко отгоре се оказа че след регистрация в сайта на ной ще трябва да чакам някакво удобрение 7 дена лелееееее ми то нема нужда просто утре отивам да си ги подам на крака аййй падам от смях ...

и не знам какво още имам да правя верно...тъмна индиявече ме хвана кючека

баси таралежа си мушнах ритах за тоя подпис половин година и сега не знам кво да го правя

желаещи да дойдат лично да ми го ...сложат аз дигнах ръце

PS:сега сериозно вякакви съвети ще са ми от полза на финала съм ама то верно доста регистрации вече ми писна и ще изпусна нещо...

Тема Re: електронен подписнови [re: Dani*]  
Автор Sasha (минаващ)
Публикувано07.07.06 09:05

Аз вече 1 г. работя с ел. подпис.

Удобството е голямо, но и бумащината е голяма.
И продължава . 1г. след получаване на подписа трябва да го подновиш. За тази цел следва или да подадеш нови заявления или ако знаеш датата на упълномощаване да си направиш нова регистрация, с нов юзер.
А след още 1 г. ще се смени подписа и отнова трябва регистрация.

Но пък си заслужава. От офиса си подаваш ДДС, декл. 1,6 регистрираш тр. дог., от следващата година и декл. чл.41 и чл.51.. Няма да се редиш в салона и да гледаш как са затворени гишетата и данъчните се почешват.

Тема Re: електронен подписнови [re: Sasha]  
Автор arhangel_gawrail (непознат)
Публикувано07.07.06 11:15

аз вече съм трета година на тая далавера и е страхотно удобство
ако имаш точни въпроси питай

Авторнинa (Нерегистриран)
Публикувано07.07.06 13:03

Обаче веднъж като минеш през всичко това ще видиш колко е удобен

Тема Re: електронен подписнови [re: arhangel_gawrail]  
АвторDani* (Нерегистриран)
Публикувано07.07.06 14:18

ми аз не знам вече какво точно да питам...влизам в сайта на ной и там направих някаква регистрация ...сега май чакам удобрение след което би трябвало да направя тест дали всичко е ок нали?
кога се използва пин-а и кода като подписвам и пращам нали?

Автор GoodMan_bg ()
Публикувано09.07.06 10:57

Явно, говориш за използването на ел. подпис за подаване на данните към НОИ ? (При НАП нещата стоят по-добре.)

1. След като си направила user (преди минаваше минимум 1 ден за одобрение), докато той влезе "в употреба" ще ти дава съобщение: "Непознат потребител или парола". Сега става веднага.
По принцип може да си направиш колкото си искаш user-и, но само последният направен е валиден!!! Много е важно да сложиш правилния ТП на НОИ.
2. Когато вече "е готов за употреба", след като въведеш user,ще цъфне червен прозорец, за да сложиш нова парола (не винаги има кирилица в този прозорец: първото поле е старата парола /която не пипаш, защото няма такава/, останалите полета 2 и 3 са за двукратно въвеждане на новата парола.)
3. След като вече си влязла с user i парола, когато изпращаш данните, ще те пита за избор на сертификат и когато трябва, ще те пита за пин кода на сетификата. В кой момент те пита, не си спомням, но няма страшно-ще те пита :-)
4. След като изтече срокът на валидност на сертификата (1 год) ще трябва да си правиш нова регистрация на сайта (дано дотогава махнат тази глупост с юзерите)

P.S.цитат: желаещи да дойдат лично да ми го ...сложат аз дигнах ръце - Сигурно ще има !

P.P.S Одобрение се пише с 'О'

Тема Re: електронен подписнови [re: GoodMan_bg]  
Автор Dani* ()
Публикувано09.07.06 17:21

PS:тенкю

PPS:тенкю

други забележки

Тема Ако си подала заявление в НАПнови [re: Dani*]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква)
Публикувано12.07.06 14:42

В НОИ трябва да посочиш датата, на която е вкарано това заявление в системата им. Обикновено е датата на входящия номер, но може да се случи и да се разминат. Ако датите съвпадат, на следващия ден можеш да подаваш декларации. Имай предвид, че трябват две регистрации- за Декл.1 и 6 и за уведомления по чл.62

Не е лесно да си тиква-а-а-а-а!

Тема Re: Ако си подала заявление в НАПнови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор GoodMan_bg ()
Публикувано12.07.06 18:03

Това с датите е само, когато искаш да работиш като 'Упълномощено лице'.

Тема Re: Ако си подала заявление в НАПнови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор Dani* ()
Публикувано13.07.06 04:21

съм упълномощено лице тенкю

като ми дойде музата ще го завърша тоз пусти подпис

хванала ме е яко липсата

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.