Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:52 20.05.26 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Тема Ако някой може да помогне.нови  
Автор Филeв (непознат )
Публикувано03.05.06 15:58

Здравейте. Не знам дали точно тук трябва да се обърна за помощ, но като гледам колко компетентни и знаещи хора има в този клуб мисля, че можете да ми помогнете. Аз съм инжалид и искам да отворя фирма. Имам ли някакви облекчения от страна на държавата, местните власти и т.н. Имам възможност да взема един магазин под наем (хранителен) а бих искал да наема продавачки от борсата по програма някаква. Там как стават нещата? Ако успея да го направя, по-късно ще ви питам за счетоводството. Средното ми образование е икономист-счетоводител, но нямам никаква практика, а и нещата достата са се променили от 97 (когато зажърших). Предварително ви благодаря, а ако наистина не можете да ми помогнете ще сън благодарен и на линкове към нужната ми информация.

Тема Re: Ако някой може да помогне. [re: Филeв]  
Авторzit (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 17:32

Вижте, господине...

това са много сериозни неща и бил ви казала - не "после ще питам за счетоводство", защото никой няма да Ви движи нещата с приказки в клуба - направо хванете някой от самото, ама наистина самото начало - най малкото да Ви светне какви данъци и осигуровки трябва да плащате, да ви спретне едно бюджетче, за да знаете с какво се захващате....а не пост фактум да Ви завалят глобите и да с сетите да търсите счетоводител...

а в клуба пишат всякакви - знаещи, незнаещи, скучаещи...не се върши работа сериозно по този начин...

Тема Re: Ако някой може да помогне.нови [re: zit]  
Автор Филeв (непознат )
Публикувано03.05.06 19:24

Благодаря за съвета. Ще ви послушам и ща видим какво ще стане.

Тема Re: Ако някой може да помогне.нови [re: Филeв]  
АвторMaя (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 21:31

Абсолютно съм съгласна с колегата, но все пак-най-общо:имате право на някои облекчения като инвалид;що се отнася до програмата за наемане-влезте в сайт по темата/не са сещам пример в момента/.Колегата е прав-трябва Ви консултация от самото начало.Ако имате конкретен въпрос-казвайте!КЪСМЕТ И УСПЕХ!!!

Тема Re: Ако някой може да помогне.нови [re: Maя]  
Автор Nikolaewa ()
Публикувано04.05.06 07:57

Прегледайте първата тема във форума. Там има доста линкове. Успех!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.