Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:24 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема НКП-НКПДнови  
Автор TRZ-to ()
Публикувано03.04.06 11:57

Тема Re: НКП-НКПДнови [re: TRZ-to]  
АвторEвeлинa (Нерегистриран)
Публикувано03.04.06 12:22

Какво значи да е променено наименованието на длъжността по НКПД? Всичките длъжности с които аз работя са с малко променени имена, но общо взето означават едно и също. Това означава допълнителни споразумения, така ли? От друга страна някои от кодовете по НКП не съществуват в НКПД. Не е ли редно в такъв случай лицето да се преназначи по НКПД на съответна длъжност?
А може би аз не мога да разбера нещо!

Тема Re: НКП-НКПДнови [re: Eвeлинa]  
Автор Estel* (светулка)
Публикувано03.04.06 13:10

Така. И аз имам длъжности, които като съвсем точни наименования не фигурират в новата НКПД. Обаче на обявения телефон за връзка в МТСП за консултации по повод НКПД, госпожата отсреща ми отговори, че длъжностните наименования трябва да бъдат съвсем точни-както са в класификацията. И, евентуално, ако има съществени различия, да пишем: "длъжност по НКПД/длъжност точна". Т.е. на помощ ни идва наклонената черта- и имаме длъжност преди чертата и длъжност след чертата. Ето, това може би, решава и проблемас обявяването в НАП. ВЕЛИКо ОТКРИТИЕ, просто

Тема Re: НКП-НКПДнови [re: Estel*]  
Автор Фъpфи (Джиминику - БОН)
Публикувано03.04.06 14:24

Боже!

Тези две длъжности с разделителната черта къде ще трябва да се отбелязват:
В уведомлението;
В тр. договор;
В дл. характеристика;
В тр.книжка, при напускане;
В УП-тата
и т.н. и т.н?

Тема Re: НКП-НКПДнови [re: Фъpфи]  
Автор Estel* (светулка)
Публикувано03.04.06 15:04

Б....х ли мааму дето се вика!

Тема Re: НКП-НКПДнови [re: Eвeлинa]  
Автор Dani* (:) усмихната)
Публикувано03.04.06 18:04

кошмар...до кога ще ни правят на маймуни...

Тема Re: НКП-НКПДнови [re: Dani*]  
Автор4i4o (Нерегистриран)
Публикувано03.04.06 19:26

Спокойно, живота е подарък!!!!!!!

(малко плагиатстване)

Тема Чичо,нови [re: 4i4o]  
Автор TRZ-to ()
Публикувано03.04.06 23:23

защо питаше за програмата? Има ли нещо, което трябва да се свърши по нея? Имам и питане за "код осигурен" при неплатен, които не се зачита за стаж. Попълва "28", пък по указания на НОИ следва да е "01". Не можахме да го решим нещо на местна почва

Тема Re: НКП-НКПДнови [re: 4i4o]  
Автор Dani* (:) усмихната)
Публикувано04.04.06 00:42

"много съм спокойна...много съм спокойна ...нищо ми няма" ще се оправя...някой ден може би

колко подаръци ми се събраха желаещи да им дам малко от моите

Тема Re: НКП-НКПД - ами Заповедта на Масларова???нови [re: Dani*]  
АвторCтoян (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 08:18

Добре де, нали преди месец Масларова отмени това за догодина.......... Какво излиза? Масларова пуска заповеди, които да се чуди човек дали да изпълнява....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.