|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
НКП-НКПД
|
|
Автор |
TRZ-to () |
Публикувано | 03.04.06 11:57 |
|
| |
Тема
|
Re: НКП-НКПД
[re: TRZ-to]
|
|
Автор | Eвeлинa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.06 12:22 |
|
Какво значи да е променено наименованието на длъжността по НКПД? Всичките длъжности с които аз работя са с малко променени имена, но общо взето означават едно и също. Това означава допълнителни споразумения, така ли? От друга страна някои от кодовете по НКП не съществуват в НКПД. Не е ли редно в такъв случай лицето да се преназначи по НКПД на съответна длъжност?
А може би аз не мога да разбера нещо!
| |
|
Така. И аз имам длъжности, които като съвсем точни наименования не фигурират в новата НКПД. Обаче на обявения телефон за връзка в МТСП за консултации по повод НКПД, госпожата отсреща ми отговори, че длъжностните наименования трябва да бъдат съвсем точни-както са в класификацията. И, евентуално, ако има съществени различия, да пишем: "длъжност по НКПД/длъжност точна". Т.е. на помощ ни идва наклонената черта- и имаме длъжност преди чертата и длъжност след чертата. Ето, това може би, решава и проблемас обявяването в НАП. ВЕЛИКо ОТКРИТИЕ, просто 
| |
Тема
|
[re: Estel*]
|
|
Автор |
Фъpфи (Джиминику - БОН) |
Публикувано | 03.04.06 14:24 |
|
Боже!
Тези две длъжности с разделителната черта къде ще трябва да се отбелязват:
В уведомлението;
В тр. договор;
В дл. характеристика;
В тр.книжка, при напускане;
В УП-тата
и т.н. и т.н?
| |
Тема
|
[re: Фъpфи]
|
|
Автор |
Estel* (светулка) |
Публикувано | 03.04.06 15:04 |
|
Б....х ли мааму дето се вика!
| |
Тема
|
[re: Eвeлинa]
|
|
Автор |
Dani* (:) усмихната) |
Публикувано | 03.04.06 18:04 |
|
кошмар...до кога ще ни правят на маймуни...
| |
Тема
|
[re: Dani*]
|
|
Автор | 4i4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.06 19:26 |
|
Спокойно, живота е подарък!!!!!!!
(малко плагиатстване)
| |
|
защо питаше за програмата? Има ли нещо, което трябва да се свърши по нея? Имам и питане за "код осигурен" при неплатен, които не се зачита за стаж. Попълва "28", пък по указания на НОИ следва да е "01" . Не можахме да го решим нещо на местна почва
| |
Тема
|
[re: 4i4o]
|
|
Автор |
Dani* (:) усмихната) |
Публикувано | 04.04.06 00:42 |
|
"много съм спокойна...много съм спокойна ...нищо ми няма" ще се оправя...някой ден може би
колко подаръци ми се събраха желаещи да им дам малко от моите 
| |
Тема
|
Re: НКП-НКПД - ами Заповедта на Масларова???
[re: Dani*]
|
|
Автор | Cтoян (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.06 08:18 |
|
Добре де, нали преди месец Масларова отмени това за догодина.......... Какво излиза? Масларова пуска заповеди, които да се чуди човек дали да изпълнява....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|