|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
СИС 2006 версия 1.05 - НОВА - надявам се последна
|
|
Автор |
NejDet () |
Публикувано | 17.01.06 17:36 |
|
Промени във версия 1.05!
Отнася се само за членове на кооперации, работищи без трудови правоотношения в кооперацията.
На основание
МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ
На основание чл. 39, ал. 2 от Закона за облагане доходите на физическите лица във връзка с чл. 6, ал. 1 и ал. 3, т. 4 от Кодекса за социално осигуряване утвърждавам изменение в образеца на "Сметка за изплатени суми" по чл. 39 от Закона за облагане доходите на физическите лица, утвърден със заповед № ЗМФ.1511 от 29.ХII.2005 г. (ДВ, бр. 4 от 2006 г.):
в т. 1 от забележката под буква "а" на ред 6 от образеца на "Сметка за изплатени суми" изразът "9,1 %" се заменя с "9,275 %", а "7,7 %" се заменя със "7,875 %."
Министър: Пл. Орешарски
Извадка от Неофициален раздел бр. 11 от 2006 г. на ДВ
РЕШЕНИЕ:
Ако не ви притеснява текста на самата бланка може да промените само "Параметри":В27 на 26,5 % и С27 на 22,5 % във версия 1,04.
Промени във версия 1.04!
1. В "Рекапитулация" фонд ТЗПБ беше начислен за всички граждански договори. Правилното е само за управители, членове на кооперации и на изборни длъжности.
2. В "Сметки" в данните за избор бях включил да се вижда и сумата. Поради различните настройки на "десетична точка" или " десетична запетая" им ше проблеми с визуализацията.
3. Когато лицето не е осигурено на друго остнование и дохода му е над 1400 лв след приспадане на НПР не се ограничаваше осигурителния доход до 1400 лв. - Поправено е.
1. Избора на сметки в "Рекапитулация" не беше с пълен обхват. Коригирано е.
Промените:1.02
1. На страница "Сметки" осигурителния доход е бил ограничен до сумата на облагаемите начисления, не както трябва да бъде до сумата след приспадане на НПР.
Промените:1.01
1. На страница "Сметки" сумата на НПР е закръглена до втория знак след точката. Поради тази причина в някои случаи се е получавала грешка в следващите колони.
2. Възможно е да се избират всички сметки за отпечатване.
-----------------------------------------------------
Здравейте.
Най-накрая успях с първия вариант на СИС за 2006.
Ето и линковете:
Винаги чете до край указанията!
Още нещо като добавка. Малък калкулатор за попълване на данъчната декларация за 2005 тодина.
П.П.
При открити грешки не се притеснявайте да се обадите
Никога не е късно човек да се провали! Редактирано от NejDet на 10.02.06 16:12.
| |
Тема
|
Re: Сметка за изплатени суми 2006
[re: NejDet]
|
|
Автор | Дeми (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.06 17:55 |
|
Много благодаря
| |
|
Много благодарим!
Гери - 27.10.04
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rado_mit (турист) |
Публикувано | 17.01.06 18:07 |
|
.. жив и здрав да сииии ...   ...
| |
Тема
|
[re: rado_mit]
|
|
Автор | Димитpoвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.06 22:28 |
|
Благодаря
| |
Тема
|
[re: Димитpoвa]
|
|
Автор | Kaнцeлap-мaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.06 01:34 |
|
Аз пък си позвам химизираните сметки на Форком - и ако теглиш калема за тонер-касетите май са на далавера. Даже, понеже харча много, взимам и за колеги с отстъпка. Ако някой иска - насреща съм.Излизат в петък и са по 100 тройки в пакет.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
hdosev (ИПСБ) |
Публикувано | 18.01.06 08:09 |
|
Ние сме ти задължени !!!
Благодаря 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
мимиOO1 (непознат
) |
Публикувано | 18.01.06 09:38 |
|
благодаря за таблицата, вършеше ми страхотна работа мин. година, но сега имам проблем : не мога да въведа цифра във клеткага за осигурителен доход във страницата за сметки, някой пробвал ли е?
| |
|
Грешката е отбелязана и ще бъде поправена в най скоро време.
Можеш да сметнеш колона J /Сума след приспадане на НПР/ без закръгляне и да вкараш равна или по-малка сума в следващите колони.
Никога не е късно човек да се провали!
| |
|
Не ми се налага да ползвам СИС, но и аз благодаря за това което правиш всяка година!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|