Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:27 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Тема Съвет за електронен подпис.нови  
АвторMiro (Нерегистриран)
Публикувано10.10.05 17:58

Колеги препоръчайте ми кой електронен подпис да закупя за счетоводната си къща: на Банксервиз или на Информационно обслужване.

Тема Re: Съвет за електронен подпис.нови [re: Miro]  
Авторfifi (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 09:31

Аз лично си взех на Банксервиз и съм доволен! Колегите, които поддържат системата са коректни, отзивчиви и не отказват съвети дори и по телефон! Всичко зависи от човека!!!!!!!!!!

Тема Re: Съвет за електронен подпис.нови [re: fifi]  
Авторkaми (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 10:42

Ами аз пък ползвам услугите на Информационно обслужване и там са много приятни хората Вече ти решаваш.Успех!!!!!

Тема Re: Съвет за електронен подпис.нови [re: kaми]  
АвторBalans_ (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 11:37

Преди година ми се наложи спешно да ползвам ел подпис. Обърнах се първо към Банксервиз, обясниха ми че до една седмица ще дойде лице в офиса ми, за да направи необходимите инсталации и настройки. После отидох в Информационно обслужване просто да разбера при тях каква е процедурата. За моя изненада само за петнадесетина минути вече имах подписа. Дадоха ми брошура с инструкции, а на следващият ден куриер ми донесе пина. Инсталацията на софтуера и настройките на експлорера са прости, та не разбрах защо трябва да идва оператор в офиса ми. После ми направи впечатление, че данъчното също ползват услугите на Инф. обсужване.

Тема Re: Съвет за електронен подпис.нови [re: Balans_]  
Автор Luk (минаващ)
Публикувано11.10.05 12:16

Провери си с кой банки имат споразумения. Банксервиз имат ldap сървър в който може да видиш кой какви подписи има, има и лична информация кото адрес телефон и други. Удобно е като имаш проблем примерно при подаване на декларация по ддс. Ше си наясно на кои телефон можеш да намериш човека, който те сертифицира.

Успех

Тема Re: Съвет за електронен подпис. [re: Luk]  
АвторMiro (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 12:37

Благодаря на всички за съветите.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.