Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:31 10.07.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ПОРТАЛА И МОДЕРАТОРИТЕ !нови  
Автор Xaджи Пoптoлeв (бивш poptolev)
Публикувано28.09.05 09:28

Напоследък определен брой личности превърнаха този клуб в място на битка, срещу неизвестен враг. Въпросните личности твърдят, че водели битка срещу непрофесионализма на някои членове на този клуб. За целта те използват интересни „професионални” подхвати, като подигравателни отговори, поведение на инат, дразнене на други пишещи тук и т.н. Моето категорично мнение, е че всичко това не допринася за спокойната работа в клуба и че по същество се касае за несериозно и меко казано „невъзпитано” поведение на тези личности. Това не е никаква борба срещу непрофесионализма в счетоводната професия !

В тази връзка настоявам:

1. Да се спазва правилника на клуба и всички постове, които не са отговор по съществото на поставения въпрос да бъдат изтривани. Ако се налага нека се увеличи броя на модераторите. Считам, че ако известно време това се прави, някои хора ще разберат, че това е клуб за взаимопомощ, а не за доказване на инат. Настоявам също така въпроси и теми, които не са по същество на този клуб също да бъдат изтривани.

2. Моля обърнете се към администраторите на портала и да се реши един път завинаги въпроса кой какви фотографии има право да качва, а не през седмица да се провеждат анкети и да се занимаваме само с това. Дотолкова доколкото въпросните фотографии са отговор по съществото на темата, нека да останат, ако не са - моите уважения има правилник – изтриват се. Ако на някой му се накърнява самочуствието, че не може да постави някаква фотография, моля да си решава личния проблем извън клуба.

3. Настоявам хора, които имат да си разчистват сметки помежду си моля да го правят извън този клуб. Ако нямат смелостта да застанат очи в очи с опонента си и да си изяснят проблемите, моля да не си избиват комплексите тука и да не ни занимават с тяхните лични проблеми. И тъй като този тип отношения по моето лично мнение също не са по съществото на тематиката на този клуб, то аз настоявам постове с такива прояви да бъдат изтривани без всякакви предупреждения и условия.

4. Хора, които вече се чустват достатъчно компетентни и надраснали средната интилигенстност на останалите пишещи тук и това води до определени психоматични състояния у тях, моля или да предприемат някакво лекуване или просто да вървят там където ще се чустват добре. Щом тук не им е конфортно, просто да не влизат в клуба и да не ни налагат тяхното виждане как да питаме, как да живеем и какви трябва да бъдем. Този клуб не е място за изграждане на професионализъм, а за спешни въпроси и отговори. Професионализма в счетоводството не се изгражда в общопопулярни и широкодостъпни интернет форуми и е пълен идиотизъм, някой да ме уверява, че с кръчмарско-махленски стил на поведение щял да учи другите на професионализъм.

Съжалявам за острия тон в това мнение, но мисля че опитах всички други начини за постигане на някакво споразумение между двата лагера. Или ще има някакъв ред и дисциплина в тозип клуб или той ще се опорочи и провали.

хаджи Поптолев

Апропо ако някой иска да ми каже нещо насреща съм. И то на лична среща, аз не се страхувам, ако имам нещо да кажа на някого - казвам му го и нямам никакво намерение да си изясняваме личните позициите тук в този клуб. Повтарям само на лична среща очи в очи. Без никове, без анинимки, без посредничеството на интернет.

Тема Re: КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ПОРТАЛА И МОДЕРАТОРИТЕнови [re: Xaджи Пoптoлeв]  
Автор antea (SameOne)
Публикувано28.09.05 09:53

подкрепям, крайно време беше да се кажат тия неща сериозно.

Тема Неангажиращо, лично мнениенови [re: Xaджи Пoптoлeв]  
Автор TRZ-to ()
Публикувано28.09.05 10:23

относно 2,3,4 - ЗА. Относно 1 - отчасти. Все пак понякога е добре да се олабва с нещо, което не е по същество.

Тема Аз пък да напомня нещо от правилатанови [re: Xaджи Пoптoлeв]  
Автор Virgo (Тайпан)
Публикувано28.09.05 10:50

на модераторите, които стоят заковани в клуба достъпен само за модератори

За триенето:
Общоприето е, че се трият спам и реклами. Спам са теми, в които не се казва нищо съществено, а се пускат, за да запълват първата страница, измествайки другите теми. Обикновено се трие и изнесена лична информация за член на клуба. Трият се обиди към членове на клуба, груби нападки и нецензурни изрази. С ТРИЕНЕТО НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕКАЛЯВА. Когато модераторът се колебае, по-добре е да не трие. Преди да трият, много модератори уведомяват автора на постинга с бележка, предупреждават го да не пуска подобни неща и често нещата се оправят без да се стига до триене. Хубаво е когато въпреки всичко се наложи изтриване - да се съобщи на човека с бележка защо е изтрит постинга му. НЕ СЕ ТРИЯТ ТЕМИ, ЗА ДА СЕ ОСВОБОЖДАВА МЯСТО ЗА НОВИ ТЕМИ. Докато в една тема има мнения, значи тя е интересна на членове на клуба. Когато в нея престане да се пише, тя минава все по-назад, освобождавайки по естествен път място за новите теми.

Не забравяй, че колкото по-малко се намесваш, толкова по-добре. Модераторът НЕ Е ЦЕНЗОР ИЛИ ОЦЕНИТЕЛ, той не пресява и не оценява темите според неговите разбирания за качество, а само следи да се спазват основните правила - да няма спам, реклами, обиди, лично инфо.

Тема Re: Аз пък да напомня нещо от правилатанови [re: Virgo]  
Автор xtonyМодератор (критик)
Публикувано28.09.05 11:09

аз ти казах, това не е фотофорум. Като ви харесва толкова някоя картинка - сложете си я като тапет на десктопа.

Големите картинките затрудняват четенето, от тях темите се зареждат бавно, това е изнервящо. нека бъдем сериозни хора и се отнасяме с уважение към всеки тук.

именно затова аз като модератор, с цел да улесня потребителите на форума в тяхното четене ограничавам големита на картинките.

затова, моля, всеки който има картинка в сигнатурата си да я редуцира до малки размери (100 на 100 пиксела е добре).

ако не направите това ще съм принуден да ви трия картинките (като начало) или да банна ника ви.

ако това не ви харесва, пишете ми.

ще бъдат изтрити и всякакви заяждания с други потребители на форума.

btw. До сега с лански не сме баннали нито един ник, това че някой не може да пише с даден ник не е наша вина. не ни карайте да го правим в бъдеще.

---
Найш кво, аре само да не ме занимааш.

Редактирано от xtony на 28.09.05 11:09.

Тема Re: КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ПОРТАЛА И МОДЕРАТОРИТЕнови [re: Xaджи Пoптoлeв]  
Автор katia~k (BlondAmbition)
Публикувано28.09.05 11:31

Благодаря за изразеното мнение.
Искрено се надявам някои неща да се променят вече.

Тема Re: Аз пък да напомня нещо от правилатанови [re: xtony]  
Автор nick cave (nik'vi titli!!!)
Публикувано28.09.05 11:33

Аре да не го обръщаме на "Царят дава, пъдарят не дава", какво ще кажеш?

[imagehttp://nick-cave.hit.bg/1992_Henrys_Dream.jpg[/image]

Редактирано от xtony на 28.09.05 11:34.

Тема Re: КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ПОРТАЛА И МОДЕРАТОРИТЕнови [re: katia~k]  
Автор Aлa-Бaлa (хитруша)
Публикувано28.09.05 11:43

От опит и дълго присъствие в този клуб да ти кажа не вярвам нещо да се промени, макар че се надявам поне ... Но твърдо заставам зад позицията на xtony!

Тема Re: КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ПОРТАЛА И МОДЕРАТОРИТЕ !нови [re: Xaджи Пoптoлeв]  
Автор 3бpьoвka (Чифте)
Публикувано28.09.05 11:50

Подкрепям от все сърце, аз мисля по абсолютно същия начин. Само съм ЗА разни фън-теми за разпускане и хилеж...

И наистина беше крайно време модераторите да се включат активно! Подкрепям и хтони и неговите действия!

Скуука, скуука - викаше поручик Ржевски, размахвайки на бала чорап пълен с лайно.

Редактирано от 3бpьoвka на 28.09.05 11:51.

Тема Re: Аз пък да напомня нещо от правилатанови [re: xtony]  
Автор nick cave (nik'vi titli!!!)
Публикувано28.09.05 12:03

Никове бол, снимки също:) Не за пръв път се връзваш на злобни нерегистрирани вопли, надявам се да се спреш - ти, като модератор. Не ти отива, най-малкото.

[imagehttp://nick-cave.hit.bg/1992_Henrys_Dream.jpg[/image]

Редактирано от xtony на 28.09.05 12:27.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.