|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Към модераторите
|
|
Автор | KlA (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.09.05 19:14 |
|
Моля ви - напомнете на някои от колегите тук, че слагането на големи картинки в темите предизвиква хоризонтално скролиране и пречи на нормалното четене на текста на болшинството монитори (1024х768, да не говорим за по-малките).
| |
Тема
|
Re: Към модераторите
[re: KlA]
|
|
Автор |
nick cave (nik'vi titli!!!) |
Публикувано | 26.09.05 19:19 |
|
Липсваше ми тази тема вече...
| |
|
До кога бе????????
Аман вече...Как пък не ви писна...едно и също и къде ли не...
| |
|
Да ти кажа, мен ме забавляват вече тея смехурковци:) Между другото - много яка снимка си сложил..
| |
|
Апропо, да ти кажа мен ме дразнят...То не беше в клуб предложения, то не беше тука...Поне гледам да има разнообразине, не като тебе едно и също...Вече взе да избледнява да ти кажа тая твойта снимчица...Ма и друго забелязвам, че все повече клубари си слагат снимки, което ме кефи честно да ти кажа...
| |
|
Бе и аз мисля да я сменям вече тая снимка, и на мене взе да ми писва:) Само да намеря нещо, което ме кефи:) А за снимките си прав:) Само Virgo малко ме стряска с червея, ама ше го понеса некакси:) А тоя пъпчив потомък на маври станал световен шампион във формула 1 вчера.
| |
|
Ма да знаеш, че и аз никъде не ги видях тия зъби...Ма май ша требе повече да увеличавам или лупата да вадя :)
Апропо ти за или против сертифицирането си?
  Редактирано от SERGEY_MAVRlN на 26.09.05 20:57.
| |
|
За да бъда откровен, по-скоро съм ЗА сертифицирането. Доброволното сертифициране. Но в твоята тема дискусията стана много обширна, и некакси конкретният въпрос малко се разми във всевъзможни теории. Та затва и не писах там:)
| |
|
Готина снимка, честно да ти кажа 
| |
|
... скивА ли, че не е лоша темата...?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|