Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:30 09.07.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Да има ли теми "ЗА ЧЕРЕШАТА"нови  
Автор lanskyМодератор (общ работник)
Публикувано13.09.05 18:11

смятате ли, че теми от типа на
"ЗА ЧЕРЕШАТА"... са НЕсчетоводни и трябва да бъдат изтривани.

Тема Re: Да има ли теми "ЗА ЧЕРЕШАТА"нови [re: lansky]  
Автор Luke_Skywalker (Диплограф)
Публикувано13.09.05 18:13

Волеизявата на който и да е конституирана. Всеки има право на да се изказва, но като не пречи на останалите. В дух на добра воля, нека бъдат писани в клуб "Предложения"

Редактирано от Luke_Skywalker на 13.09.05 18:14.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (не е ли ясно?)
Публикувано13.09.05 18:16

Не виждам защо да няма.

Стига простотии бе, тате!

Автор TUOMAS_HOLOPAlNEN (Диплограф)
Публикувано13.09.05 18:31

Ми като един от авторите на идеята да се събираме някъде в София , за да не се разсейваме по семинарите...определо смятам че мястото на теми като тази за Черешата не е тук.

Лично аз определено смятам, че нищо счетоводно няма в Черешата...Все пак това е професионален клуб а не клуб за запознанства "Адам и ЕВа" Така че, може би мястото на темата е в клуб "Говорим си за секс" или нещо от сорта

Тема Re: Да има ли теми "ЗА ЧЕРЕШАТА"нови [re: Luke_Skywalker]  
Автор rado_mit (ИПСБ)
Публикувано13.09.05 18:36

..... алоооооо .. джедаите .. май нещо забравихте ... как и откъде ...
... впрочем .. майната му /в*/ .. щом според вас тва ще оправи "нещата" ...
... НО ПРОБЛЕМ .. както се изразяваще един космат симпатяга ... или сигурно и него сте го забравили вече .. щото е .. пардон несчетоводен ...

Редактирано от rado_mit на 13.09.05 18:38.

АвторD-to (Нерегистриран)
Публикувано13.09.05 18:45

Темата за Черешата не ми пречи. Знам за какво става въпрос, въпреки че не знам къде е Черешата. Не я чета вече, защото нямам покана за там и не ме вълнува. Забавно и разтоварващо е да има такава тема, който иска – да я чете. Поне в петък да бъдем хора, а не счетоводители. Нека обаче бъде ясно разграничена – виждаш Черешата – четеш или не, твоя воля. А ако е до НЕсчетоводни теми, тук има толкова много и определено досадни и загуби-време. Мразя “Помощ”, “Спешно” и др.подобни глупости. Това да не е Пирогов? Гласувам ЗА Черешата. Съжалявам, че точно този път не съм зад теб, TUOMAS_HOLOPAlNEN (Диплограф).

Тема Re: Да има ли теми "ЗА ЧЕРЕШАТА"нови [re: rado_mit]  
Автор TUOMAS_HOLOPAlNEN (Диплограф)
Публикувано13.09.05 18:47

Е добре,
аз лично ще ти кажа как и откъде...След няколко семинара ( два на брой), на които се случиха някой неща...След разговори, за да се поуспокоят нещата направих предложение да се събираме на определено място в София и да си се напиваме на воля, а като ходим по семинари да ходим заради това да се научим на нещо, а не да гледаме на семинарите като на прикрита форма на разпускане...и първите сбирки бяха "При кмета" ако се не лъжа...После дойде и Черешата...Но нещата се опорочиха...и така...

Тема Re: Да има ли теми "ЗА ЧЕРЕШАТА"нови [re: TUOMAS_HOLOPAlNEN]  
Автор rado_mit (ИПСБ)
Публикувано13.09.05 18:52

.. гледайте сега .. последните 6 месеца .. не са се събрали повече от 8 души накуп ... че имаше такъв период в който "се бяха опорочили нещата" ... имаше ..
... но ... както и да е де ... който има желание да види някого .. ще намери начин да го направи ..
.. нека и другите колеги си кажат мнението .. пречи ли .. няма да се прави просто ..

Тема А-а-а, не, в Говорим си за секснови [re: TUOMAS_HOLOPAlNEN]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (не е ли ясно?)
Публикувано13.09.05 18:55

има отделни сбирки, но там никой не ми е казвал как се оценяват овце в селското стопанство, а на Черешата съм чувала и това.

Стига простотии бе, тате!

Тема Re: Да има ли теми "ЗА ЧЕРЕШАТА" [re: TUOMAS_HOLOPAlNEN]  
АвторD-to (Нерегистриран)
Публикувано13.09.05 18:57

Жалко! Не страдай, това не е първата нито последната опорочена добра идея. Ще измислим нещо друго и ще се постараем да го задържим по-дълго добро. Щом дори на създателите си вече е дотегнала, аз нямам думата. Пък и явно е нещо, което не познавам. Реших, че щом го има е нужно. Съжалявам, този път защото избързах със “ЗА”.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.