|
|
|
Тема
|
счетоводна прогр. ZERON
|
|
| Автор | Бeни (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.01.05 15:10 |
|
|
Колеги, някой работи ли с счетоводна програма ZERON
ДАЙТЕ МНЕНИЕ
| |
|
Тема
|
Re: счетоводна прогр. ZERON
[re: Бeни]
|
|
| Автор | Гocт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.01.05 16:44 |
|
|
Какво по-точно те интересува? Като възможности е супер, но имат някои бъгове които трябва да оправят. Ако ги усетиш и се адаптираш, има много предимства.
| |
|
Тема
|
[re: Гocт]
|
|
| Автор | mafi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.02.05 23:20 |
|
|
Най-добрия счетоводен софтуер в момента на пазара!
| |
|
Тема
|
[re: mafi]
|
|
| Автор |
lansky (ИПСБ) |
| Публикувано | 03.02.05 09:57 |
|
|
на кой пазар - в тяхният офис ли.... 
| |
|
Тема
|
[re: lansky]
|
|
| Автор | mafi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.02.05 10:39 |
|
|
Това е мнение,а не реклама!
| |
|
Тема
|
[re: mafi]
|
|
| Автор |
lansky (ИПСБ) |
| Публикувано | 03.02.05 10:58 |
|
|
ами подкови го..... обясни с какво е по-добра от нещо друго - с какво го сравняваш.....
защото ако просто е единствената програма с която работиш...... мнението е малко субективно 
| |
|
Тема
|
[re: lansky]
|
|
| Автор | мaфи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.02.05 11:14 |
|
|
Няма как да се обоснова с няколко изречения.Не мислиш ли,че е по-добре да се учиш от грешките на другите, отколкото от своите собствени!Смених вече няколко счетоводни програми.Тази ми дава възможност по най-бързия и лесен начин да направя какавато и справка да се поиска.Програмата не е изградена на принципа на модули,а всичко можеш да видиш от едно място и производството и тъговията и склада.Всичко е направено в улеснение на счетоводителя.Но,пак казвам, това е мое мнение базирано на дълъг опит със счетоводни софтуери,защото това е първата счет.програма,която имам чувството,че е правена от човек който мисли като счетоводител.
| |
|
Тема
|
[re: мaфи]
|
|
| Автор |
Diana^ () |
| Публикувано | 03.02.05 19:09 |
|
|
аз също я мъча в момента, но на мен определено ми е мудна.
не ми харесват много и справките които прави, а и май предпочитам дос-овски програми... колкото и морално остарияли да са
| |
|
Тема
|
Абе Готин,
[re: мaфи]
|
|
| Автор | Бoнчo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.02.05 21:00 |
|
|
Т'ва от хелпа ли го пеистна, щото аз на изуст го знам, ама никъде не видях да пише, че:
Версия 2.12: Материалите трябва да ги заприходяваш в такава единица, че като пуснеш пр.отчет да ти изразходва повече от 1, защото иначе не го исписва от склада(и познаи какъв става баланса), че в 2.14 този и др. бъгове са заменени с други като например, че на един ред в док. за въвеждане, не можеш на "количество" числото да ти е <999 (не го приема), а 2.15 старите бъгове са допълнени с нови. Не ми се описва повече.
За счет. стъкмистика на малки фирми е по-добра алтернатива от микроинвест щото в data.bg го има "безплатно", стига да имаш време да му изучаваш бъговете.
| |
|
|
|
|