Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:28 18.08.26 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Тема счетоводна прогр. ZERONнови  
АвторБeни (Нерегистриран)
Публикувано16.01.05 15:10

Колеги, някой работи ли с счетоводна програма ZERON
ДАЙТЕ МНЕНИЕ

Тема Re: счетоводна прогр. ZERON [re: Бeни]  
АвторГocт (Нерегистриран)
Публикувано16.01.05 16:44

Какво по-точно те интересува? Като възможности е супер, но имат някои бъгове които трябва да оправят. Ако ги усетиш и се адаптираш, има много предимства.

Тема Re: счетоводна прогр. ZERONнови [re: Гocт]  
Авторmafi (Нерегистриран)
Публикувано02.02.05 23:20

Най-добрия счетоводен софтуер в момента на пазара!

Тема Re: счетоводна прогр. ZERONнови [re: mafi]  
Автор lanskyМодератор (ИПСБ)
Публикувано03.02.05 09:57

на кой пазар - в тяхният офис ли....

Тема Re: счетоводна прогр. ZERONнови [re: lansky]  
Авторmafi (Нерегистриран)
Публикувано03.02.05 10:39

Това е мнение,а не реклама!

Тема Re: счетоводна прогр. ZERONнови [re: mafi]  
Автор lanskyМодератор (ИПСБ)
Публикувано03.02.05 10:58

ами подкови го..... обясни с какво е по-добра от нещо друго - с какво го сравняваш.....

защото ако просто е единствената програма с която работиш...... мнението е малко субективно

Тема Re: счетоводна прогр. ZERONнови [re: lansky]  
Автормaфи (Нерегистриран)
Публикувано03.02.05 11:14

Няма как да се обоснова с няколко изречения.Не мислиш ли,че е по-добре да се учиш от грешките на другите, отколкото от своите собствени!Смених вече няколко счетоводни програми.Тази ми дава възможност по най-бързия и лесен начин да направя какавато и справка да се поиска.Програмата не е изградена на принципа на модули,а всичко можеш да видиш от едно място и производството и тъговията и склада.Всичко е направено в улеснение на счетоводителя.Но,пак казвам, това е мое мнение базирано на дълъг опит със счетоводни софтуери,защото това е първата счет.програма,която имам чувството,че е правена от човек който мисли като счетоводител.

Тема Re: счетоводна прогр. ZERONнови [re: мaфи]  
Автор Diana^ ()
Публикувано03.02.05 19:09

аз също я мъча в момента, но на мен определено ми е мудна.
не ми харесват много и справките които прави, а и май предпочитам дос-овски програми... колкото и морално остарияли да са

Тема Абе Готин,нови [re: мaфи]  
АвторБoнчo (Нерегистриран)
Публикувано09.02.05 21:00

Т'ва от хелпа ли го пеистна, щото аз на изуст го знам, ама никъде не видях да пише, че:
Версия 2.12: Материалите трябва да ги заприходяваш в такава единица, че като пуснеш пр.отчет да ти изразходва повече от 1, защото иначе не го исписва от склада(и познаи какъв става баланса), че в 2.14 този и др. бъгове са заменени с други като например, че на един ред в док. за въвеждане, не можеш на "количество" числото да ти е <999 (не го приема), а 2.15 старите бъгове са допълнени с нови. Не ми се описва повече.

За счет. стъкмистика на малки фирми е по-добра алтернатива от микроинвест щото в data.bg го има "безплатно", стига да имаш време да му изучаваш бъговете.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.