Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:31 07.12.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема служебна бележка-пл.отпускнови  
Авторst16me (Нерегистриран)
Публикувано25.11.04 17:27

Здравейте. Ако има някой от Вас сл. бележка , че лицето при напускане е ползвало пълният размер на платена отпуска ще съм му благодарен .
Можете да ми го пратите директно на st16me@mail.bg
Предварително благодаря.

Тема Re: служебна бележка-пл.отпускнови [re: st16me]  
Автор_Buba_ (Нерегистриран)
Публикувано25.11.04 18:02

Пиша такива бележки със съвсем свободен текст.
Изх.№............

С Л У Ж Е Б Н А Б Е Л Е Ж К А

Настоящата служебна бележка се издава на .................с ЕГН ................., живущ в гр.София, бул.”...................” № ....... , в уверение на това, че за периода от 01 януари 2004г. до ..... ноември 2004 г. същият е ползвал във фирма “ ..........” ООД 18 /осемнадесет/ работни дни от полагаемия му се платен годишен отпуск за 2004 година и 5 /пет/ работни дни неплатен отпуск.

Тема Re: служебна бележка-пл.отпускнови [re: _Buba_]  
Автор brabusGTl (пристрастен)
Публикувано25.11.04 18:10

Малко оф-топик, ама пред кого трябва да послужи тази бележка?

Тема Re: служебна бележка-пл.отпускнови [re: brabusGTl]  
Автор_Buba_ (Нерегистриран)
Публикувано25.11.04 18:27

Пред когото трябва:))))
Така следващият работодотел се информира дали лицето не е ползвало целия платен годишен отпуск преди напускането си.

Тема Re: служебна бележка-пл.отпускнови [re: _Buba_]  
Публикувано25.11.04 18:32

Ами дори и да го е ползвал, ако дойде при теб на работа (примерно по средата на годината) какво, няма да му дадеш отпуск ли?

Тема Именно,нови [re: brabusGTl]  
Автор nbb (весела)
Публикувано29.11.04 11:28

не му се полага отпуск, ако вече го е използвал на другото място. Може да ползва разликата, само ако на новата месторабота му се полага отпуск в по-голям размер.

Тема Re: Именно,нови [re: nbb]  
Публикувано29.11.04 12:23

Наистина ми стана интересно. Възоснова на какъв документ (нардба, писмо или др.) го тълкуваш така. Че или аз нещо съм пропуснал (не че е невъзможно) или просто винаги съм си мислел, че го знам.......

Тема Наредбанови [re: brabusGTl]  
Автор nbb (весела)
Публикувано29.11.04 12:50

за работното време, почивките и отпуските - чл. 33.

Тема Re: Наредбанови [re: nbb]  
Публикувано29.11.04 13:11

10х! Нещо съм се оплел с толкова нормативни глупости. Права си така е, просто бях забравил за чл.33 ал.2

Тема Re: Именно, [re: nbb]  
АвторMapия (Нерегистриран)
Публикувано29.11.04 15:05

Сетих се за един такъв казус, сигурно скоро ще ми се наложи да решавам.

Постъпва от 1 август служителка, която в предишната си работа е ползвала 14 дни от полаемия и се 25 дни годишен платен отпуск по индивидуален трудов договор / не извънредни вредни и т.н. по КТ а по волята на работодателя - дай боже повече такива/. В новата фирма полагаемия и се отпуск е 20 дни годишно. За месеците от август до декември на колко дни има право?

Моля за коментар

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.