|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Бизнес Навигатор
|
|
| Автор | /*/*/* (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.04.04 18:00 |
|
|
Какво Ви е мнението за ПП Бизнес Навигатор? Аз го намирам за много ( излишно ) усложнен, тромав и с недобри справки. В мрежа забива често, че и губи данни. А по отношение на сигурността хич го няма - ако някой реши да ти прави мръсно, може да ти изтрие колкото си иска операции и не можеш да го хванеш. Не знам какво муе толкова прехваленото??? Имам поглед и в/у друхи програми за това смея да твърдя че не е the best.
| |
|
Тема
|
Re: Бизнес Навигатор
[re: /*/*/*]
|
|
| Автор |
katia_K (BlondAmbition) |
| Публикувано | 25.04.04 22:33 |
|
|
миии, то няма програма, която да е the best
... по-добре кажи кои са тия други програми върху, които имаш поглед и са the best според теб.
*Когато Боговете говорят, ония с фактите никакви ги няма.*
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
pi (ирационален) |
| Публикувано | 26.04.04 00:44 |
|
|
За да съм честен, не познавам Бизнес навигатора. Нямам намерение тепърва да се запознавам. Чувал съм и положителни, и отрицателни мнения. За мен добрият продукт е този, който ти върши работа, всеки друг си е само загуба на време.
Дааа ... IT темите са ми много интересни ... самият аз съм един неосъществен проект за изкуствен интелект ... родил съм се естествен ...   
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
aleks_gv (не съм сашо) |
| Публикувано | 26.04.04 11:02 |
|
|
Работил съм на четири счетоводни програми и определено мога да кажа че Бизнес навигатор не е практична и удобжна за работа, а ето и малко доводи за това:
1. по принцип не съм убеден че програмите под уиндос са по добри - дори напротив - по тежки са, по несигурни аи предимството на виндоса е работата с мишка - а сега някой да ми каже как се вкарват данни с мишка????(а счетоводството е точно обработка на данни!!!)
2. ПОГРАМАТА ЧИЕТО ИМЕ ПОВЕЧЕ НЕ ЩЕ СПОМЕНА е лишена от елементарни автоматични операции - например няма автоматично прикл. на група 60(транзитна сметка)
3. Забранява ти да вземаш някои статии - например клиентска сметка на клиентска сметка (същото е и със доставчиците)и ако имаш клиент по аванс за да го приключиш на 411 трябва да минеш през някой разчет - пълна глупост
4. Програмата се нуждае от много настройки (честно казано повече настройки правя отколкото осчетоводявам) а в мрежа се държи направо ужасно - забива често и прави грешки при едновременно вкарване на документи
5. Много слаба подръжка - обадиш се на горещите им телефони с конкретен въпрос а консултантите им или ще ти кажат да си прочетеш упътването и да неги занимаваш глупави въпроси или ще те пратят в девета глуха(имам чувството че им провеждат ежемесечни опреснителни курсове "как да отговарям с увъртания без да кажа нещо съществено")
ами в общи линии е това - иначе прекрасни бутончета и красиви иконки но като функционалност е 0.
не знам как е ама и така не е...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | schety (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.04.04 12:59 |
|
|
polzval sam biznes navigator no se otkazah. sega polzvam Astra i triabva da vi kaja che sam bezkraino dovolen. Produkta e mnogo lesen za polzwane a spravkite sa takikiva kakvito si gi napravite :) Imam schetovodna kasta s nad 60 klienta i dosega ne sam imal problemi s produkta. ako ne barkam saita im e Polzvam na sastata firma i produkti za plastane na honorari i popalvane na bankovite dokumenti
| |
|
Тема
|
ПЛЮС-МИНУС
[re: schety]
|
|
| Автор | Жopж (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.04.04 14:17 |
|
|
Аз ползвам Плюс-Минус. Интересно ми е да чуя други колеги какво мислят за този софтуер.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | GllP (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.04.04 15:14 |
|
|
Идеална счетоводна програма, писана за широк кръг потребители няма. Съгласен съм, че добрата програма е тази, която ти върши работа.
Ако водиш една фирма, която е ЕТ и има 500 документа за цялата година, мисля, че и ПЛЮС - МИНУС би ти свършила работа. /Или една таблица в Excel:)/.
Ако фирмата има доста операции с чужда валута, регистрирана е по ДДС, голям брой ДМА, голям брой номенклатура от стоки, голям документооборот /над 1000 документа на месец/ БИЗНЕС НАВИГАТОР върши добра работа. При правилно боравене с програмата тя автоматично начислява валутни разлики, изписва стоки, продукция, материали, ДДС. Съответно има и възможност за калкулации по рецептурник и много други възможности. Има и възможност за автоматично приключване на сметките от гр.60 и гр. 70.
Ако ти трябва редактор за счетоводни сметки /Разбирай въвеждане на дебит и кредит и после сумиране по сметки/ всяка DOS програма върши работа.
Относно недобрите справки имаш генератор на отчети, дизайнер на документи и отчети.
Аз от 5 години работя с БИЗНЕС НАВИГАТОР, като съм много доволен и от програмата и от подръжката на ФИНСОФТ 3 ООД - Пловдив.
| |
|
Тема
|
Re: ПЛЮС-МИНУС
[re: Жopж]
|
|
| Автор | Violett@ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.04.04 15:16 |
|
|
здравейте, колеги .Отваряте темата точно в момента когато събирам информация за счетоводна програма и програма за заплати. Моя позната ми препоръча програмите на фирма RANCOM 91. Знаете ли нещо за техните продукти и какви са отзивите.
Между другото за Бизнес навигатор вчера чух страшни суперлативи от една счет.къща.Програмата имала възможност за автоматично въвеждане в счет. програма на издадените фактури за продажби от фирмите-клиенти в техните си офиси чрез интернет.
| |
|
|
|
точно в ТОЗИ момент бих искала да кажа само едно нещо за този софтуер: мамка мууууууу......
(сори, г-да модератори, ама щом сме колеги, добре е да не се заблуждаваме, а да си казваме "както го чувстваме")
| |
|
Тема
|
АЖУР 5 !!!!
[re: Violett@]
|
|
| Автор | 6666 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.04.04 17:22 |
|
|
Препоръчвам "Ажур 5"- работи бързо, многофункционална е и счетоводно издържана отвсякъде
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|