Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:34 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ДАНЪЧНА СЕ ПРАВИ НА КЛИЕНТКА  
Автор Bojana ()
Публикувано10.10.03 11:05

Внимание колеги!
Данъчна се прави на клиентка за покупка на недвижими имоти.
После почва да търси патентен данък, договор за посредническа услуга, седалище на фирмата и прочие.
Казва се Евгения Драганова с GSM 0887 ****** , представя и мъжът си Стефан Драганов с GSM 0887 *****. В момента е забелязана в Банкя, но сигурно се движи и на други места. Не знам от кое данъчно е.
Ако някой се сеща, моля да ни го каже. Възможно е и съпругът й да е данъчен, а тя да ходи като примамка.
В същото време лепи обяви по улиците, че купува недвижим имот. Не знам и на брокерка ли се прави или какво.

Редактирано от xtony на 10.10.03 17:02.

Тема Re: ДАНЪЧНА СЕ ПРАВИ НА КЛИЕНТКАнови [re: Bojana]  
Автор sunny (:-))
Публикувано10.10.03 13:08

Не мисля,че е коректно това,което правите-по този масов начин да предоставяте телефони на хора,без тяхното съгласие,още повече не са направили нищо нередно.За професионална етика да не говоря.А и в крайна сметка дори не сте сигурна какви са тези хора,може да са просто клиенти,проверяващи доколко легитимна е агенцията.
Не защитавам данъчните,опазил ме Бог,но не разбирам и вашите притеснения-има толкова начини да си намалите патентния данък-масова практика на много подобни агенции.
Колкото повече,толкова повече!

Редактирано от sunny на 10.10.03 14:14.

Тема Re: ДАНЪЧНА СЕ ПРАВИ НА КЛИЕНТКАнови [re: sunny]  
АвторBojana (Нерегистриран)
Публикувано10.10.03 14:16

Вие май не разбирате, тя първо се прави на клиентка, а след това краде оферти, които фирмата събира с доста зор, а да не говорим за доверието на клиента. Дали агенциите за недвижими имоти си изкарват парите с много или малко работа няма да коментирам. Това го знаят само тези, които го работят.
Тя самата идва на огледи, среща се със собственици и след това започва да работи като брокер от свое име. Същевременно заплашва фирмите, от които е откраднала офертата с патенти и т.н.

Може би това е начин жената да си купи имот без да плаща комисионна?

Според мен тази жена изнудва фирмите чрез служебното си положение. Ако на вас ви прави неприятно впечатление, че публикувам телефоните им без тяхно знание, то на мен не ми е приятно да ме изнудват и заплашват само защото работят в някое данъчно и могат да проверят някоя фирма. В конкретният случай фирмата е изрядна и намам притеснения.

Автор БИPHИKA©™® (от село)
Публикувано10.10.03 14:24

Ако можеш да ми дадеш трите имена или поне дата на раждане ще се опитам да я открия !

"Живота може да е лесен ама не е песен"

Редактирано от БИPHИKA©™® на 10.10.03 14:28.

Тема Re: ДАНЪЧНА СЕ ПРАВИ НА КЛИЕНТКАнови [re: БИPHИKA©™®]  
Автор Bojana ()
Публикувано10.10.03 14:32

за съжаление не знам нища повече. Благодаря за помоща.

Моля, ако смятате, че темата ми е неетична, то модератора да я изтрие.

Публикувано10.10.03 14:33

Мила Божана,всичко това са догадки,което не е основание да оповестявате телефоните на хората.Все пак не може и да е данъчна и брокер,и клиент,опитващ се да си спести комисионната,и изнудвач едновременно.Ако сте сигурна поне в едно от обвиненията ,аз самата ще Ви подкрепя да ги популяризирате

Тема Re: ДАНЪЧНА СЕ ПРАВИ НА КЛИЕНТКАнови [re: sunny]  
Публикувано10.10.03 14:55

Ако бях сигурна в нещо 100% щях да се обърна към други органи. Когато един човек ви се представя само с име и GSM не знам кое е сигурно.
Първо идва като клиент да я разхождат по обектите.
Второ пита за патент и ит.н
Трето работи като брокер.
Четвърто, когато е хваната заплашва .

Според вас каква е?

Не искам да я злепоставаям повече, отколкото е необходимо.
Ако някой колега може да даде информация относно нея, тя ще бъде полезна и за други потенциални пострадали.

Публикувано10.10.03 15:26

Навлязохме в друга плоскост на разговора-не съм против да се обявяват разни измамници и некоректни хора,даже напротив.И може би сте права за повечето от догадките.Но все пак ако на някой препишеш сестра,пък той после как да се оправя...

Тема Re:Междувременно се изяснинови [re: sunny]  
Публикувано10.10.03 15:49

жената си била брокерка в някаква фирма. Хванали са я да краде оферти и да се прави на клиентка, като междувременно пита за патенти и регистрации.
Тя като се уплашила взела да заплашва, че е данъчна.
Аз съм счети на фирмата и хората ме накараха да потърся тази "данъчна", за да им провери документите.

Измамата и изнудването са си налице, но не мога да ги квалифицирам точно.

Тема Re:Междувременно се изяснинови [re: Bojana]  
Публикувано10.10.03 16:07

Май съм се подвела от темата на постинга
Както и да е,все пак мисля,че каза достатъчно и просто можеш да изтриеш телефоните на хората.В тази си позиция изхождам изцяло от принципа -да не правим на другите това,което не искаме на нас да правят.
Весела вечер ти желая!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.