Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:01 14.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: Iskam seriozna vrazka....tolkova li e trudno???нови [re: MArs85]  
Авторfarnesin (Нерегистриран)
Публикувано19.02.01 09:43

Zdravei, shte se radvam da mi pishesh

farnesin@dir.bg

Тема Re: Iskam seriozna vrazka....tolkova li e trudno??? [re: MArs85]  
Авторzen (Нерегистриран)
Публикувано19.02.01 22:26

Zdravei,malko sa horata,koito puskat takiva pisma kato tebe.Obiknovenno vsichki objavi sa svarzani s ednoto chukane.Ponjakoga si mislja,che veche nikoy ne darji na serioznite otnoshenija,no vse pak izglejda oshte ima hora kato tebe.Az sashto darja na tezi otnoshenija,koito ne sa za edinija pat,zatova ako namerish vreme i imash jelanie mojesh da mi pishesh.Nadjavam se da si dopadnem kato harakteri,da namerim obshti temi,a moje i da izleze neshto poveche.......Mojat E-mail e:luckystarluk@hotmail.com

АвторDony (Нерегистриран)
Публикувано20.02.01 15:15

Mnogo iskam da se zapoznaya s tebe!!!!!Veche mnogo rjadko njakoy pishe takiva objavi.Ako imash jelanie,pishi mi E-mail:erotic_boy2001@hotmail.com Bih se radval ako si dopadnem,a moje pak da izleze i neshto po-seriozno!!!!!!!!

Тема I AZ ISKAM AMA SHTO NE MI OBARNA VNIMANIE?нови [re: MArs85]  
АвторEMlL_PLD (Нерегистриран)
Публикувано11.03.01 08:09

ZDRASTI NIE SE ZNAEM I SE SRESHTAHME NIAKOLKO PATI V PLOVDIV TI SHTE SE SETISH KOI SAM SHTOTO NASKORO RAK SE SRESNAHME DA NE KAZVAM TUK KOI SAM NO ISKAM DA TI KAJA NESHTO DRAGI PRIATELIU: SERIOZNITE VRAZKI ISKAT NE SEMO SERIOZNI NAMERENIA NO I... CHESTNOST PONE MALKO KATO NAPRIMER NE HARESVASH NIAKOI DA MU GO KAJESH CHESTNO A NE DA MU DAVASH NADEJDI ILI PAK AKO TE INTERESUVA SEKSA KAJI MU GO ILI PAK AKO TOI NE TE VAZBUJDA PAK MU GO KAJI ZA DA NE SE IZMACHVA TOZI CHOVEK CHE E OTHVARLEN BEZ DA IMAT DOBLESTTA DA MU GO KAJAT ETO TOVA ISKAH DA TI KAJA I TE MOILA PONE EDNO IZVINIAVAI DA MI KAJESH SHTOTO MNOGO MI E BOLNO CHE TAKA POSTAPI S MENE CHAO JELAYA TI MNOGO SHTASTIE SHTOTO TI SI TOLKOVA DOBRO MOMCHE SAMO DETO PONIAKOGA DOPUSKASH NIAKOI GRESHKI AMI TOVA E AZ SAM BACHO TI EMIL I MOJESH AKO SMIOATASH ZA NUJNO DA MI SE IZVINISH PONE NA MOIA MAIL angelgr@abv.bg AKO ISKASH KAZVAM NE E ZADALJITELNO NO VSE PAK TRIABVA DA CHUIA OT USHATA TI CHE NIAMAM NIKAKVI SHANSOVE DA IMAME IDNO TAKA KRASIVO PRIATELSTVO ZA KOETO I JADNA DUSHATA MI....

АвторMisho (Нерегистриран)
Публикувано12.04.01 23:28

Zdravei,
Az sam ot Pleven s danni 27/170/55
Mnogo trudno shte namerish tova koeto tarsish. Az ot dosta vreme tarsia tova koeto i ti tarsish i vse oshte ne moga da go nameria.
Mogesh da me vidish v:
http://snimka.com/diti
http://snimka.com/diti1
http://snimka.com/diti2
Mogesh da me potarsish na GSM - 088 / 30 25 81 - Misho
Chao.

Авторlvan (Нерегистриран)
Публикувано13.04.01 03:49

Moje6 da mi pi6e6 na e-mail senao@abv.bg ili tel. 088 471388

Тема Re: Iskam seriozna vrazka....tolkova li e trudno??нови [re: MArs85]  
Автор EMlL (непознат )
Публикувано18.04.01 06:33

24 g sam 180/69/18 moiyat mail e askopich_18@abv.bg mnogo sam seriozen ot Plovdiv sam Pishi molia te

Авторvaleri (Нерегистриран)
Публикувано04.05.01 21:28

Здравей, приятелю! Аз също отдавна търся сериозна и дълготрайна връзка. Но не мога да попадна на подходящото момче. Започвам като че ли да си мисля, че изискванията ми са много високи или другия вариант е наистина все още да не съм попаднал на човека. За мен също е важно той да не се интересува само от секс, но и от чисто човешките ценности, да е искрен, откровен, да умее да обича със сърцето си и да познава полета на душата. С две думи, когато става дума за любов да не ми отговаря отегчително, че такива илюзии ги има само във филмите. Аз самия съм 27/176/70, П/а, строен (тренирам), чаровен брюнет,нефеминизиран, чистоплътен. Ценя искренността и точността в отношенията. Любвеобвилен съм и търся любов. Романтик. Директен съм и обичам да казвам истината в очите. Предпочитам и с мен да се отнасят по същия начин.
Знам какво търся и знам какво мога да дам, стига само да попадна на правилния човек. Не съм известен в гей средите, въпреки че познавам доста от тях тук във Варна. Ако представлявам интерес за теб и искаш повече информация, пиши ми на
адрес valeri_2001@dir.bg
Очаквам отговора ти с нетърпение, а ако аз не се окажа твоето момче, ти пожелавам успех в търсенето. Искрено!
Чао

Тема Re: Iskam seriozna vrazka....tolkova li e trudno???нови [re: valeri]  
АвторKoment (Нерегистриран)
Публикувано04.05.01 22:47

Ne iskam da se zajajdam, obache... Dokolkoto pokazva mojat skromen opit, za seriozna vrazka sa neobhodimi njakoi predpostavki, smjatam, che shte se saglasite s men. Ot ogromno znachenie e vazrastovata graniza. Ne, che ljubovta znae njakakvi granizi, obache vse pak 11 godini v plus sa dosta, kogato si samo na 16. Osven tova za seriozna vrazka e neobhodima blizost, kojato v sluchaja e dosta uslovna, vzemajki v predvid razstojanieto mejdu Plovdiv i Varna

Авторvaleri (Нерегистриран)
Публикувано09.05.01 03:56

za dvadeset i sedemte si godini znam dobre koi sa predpostavkite za da sashtestvuva edna seriozna vrazka.ve4e sam imal edna takava,koiato prodalzi 5 godini.za zalost oba4e tia ruhna ne po moia vina.opitah se s kakvi li ne usilia da ia
spasia,izhabih strashno mnogo nervi,napravih prekaleno mnogo kompromisi v imeto na tova ,tia da sashtestvuva.no uvi ! smeia da zaiavia , 4e sam posvetil zivota si v imeto na lubovta.i tselta na moiat zivot e da dokaza na horata okolo men 4e tia e realnost i 4e naistina ia ima.vpusnal sam se v tarsene na 4oveka s koito ste ia otkria otnovo / no tozi pat istinskata/,4oveka s koit0 da / 'shte'resp./
izziveia zivota si.az ne znam na kolko godini shte e toi ! moze da e po-goliam ot men,ili po-malak.kakvo zna4enie ima tova,ako sme se otkrili edin za drug ?pak i az vse oste ne sam 4ak tolkova ostarial ! bih kazal daze 4e sam v raztsveta na mladostta si. izlishno e da kazvam,4e mi davat daze 5-6 godini po-malko/mladolik sam,ako taka ste se razbira po-dobre/.posle kakvo zna4enie ima sashto razstoianieto ? 4ovek ne e darvo da pusne koreni , 'mobilen' e ! dori varna ne e rodniat mi grad ! doshal sam tuk predi dve godini i samo BOG bog znae kolko oshte shte ostana ! SVOBODEN SAM DA OTIDA KADETO POZELAIA !ZASHTOTO E SVOBODNA DUSHATA MI ! ne sam tesnograd i niamam ograni4enia ! 5 godini prekosiavah stranata ot krai do krai v imeto na lubovta ! posle v obiavata mom4eto ne e poso4ilo nito gorna , nito dolna vazrastova granitsa . tova e predpostavka da smiatam , 4e e ostavil da reshi tova na mesto , spored slu4aia ! spored serioznostta na kandidata i negovite danni ! / smiatam 4e takiva sam poso4il podrobno / osven tova negovo e pravoto na izbor na kogo shte otgovori , toi adres ne e ostavil , ostavil sam az ! ako toi vse pak viarva pone mani4ko na tova , koeto e obiavil za sebe si , sledva dori da o4akvam otgovor ot nego . nezavisimo kakav shte e toi ! ako pledirash za seriozna vruzka , triabva pone mani4ko da si seriozen i da spazvash hiakakav etiket na obshtuvane ! taka 4e az ne se 4uvstvam vinoven za tova ,4e sam mu pisal ! NAPROTIV ! DAZE O4AKVAM OTGOVOR OT NEGO ! KAKUVTO I DA E TOI ! az otgovorih na obiavata mu i o4akvam NEGOVOTO RESHENIE !
P.S. V teksta na obiavata si ,mom4eto nikade ne e poso4ilo 'predpostavki ' za serioznostta na vruzkata koiato zelae , nito na kakvo razstoianie da se namira potentsialniat mu lubim , nito kolko da e godishen i drugi merki i t.n. . Konteksta na obiavata se podrazbira , vupreki , 4e iziskvaniata sa nepalni !

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.