|  | | 

| 

| 

| Тема |  Кога е сключен първият гей брак между българи?   |  |  | Автор | axx (непознат
) |  | Публикувано | 31.08.11 16:09 |  |  | 

Някой знае ли кога е сключен първият гей брак между двама българи?
 Става дума за официален, според законите на някоя от страните където има еднополови бракове?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кога е сключен първият гей брак между българи?  [re: axx] |  |  | Автор | redjeep (TJ-Sport) |  | Публикувано | 01.09.11 17:10 |  |  | 

Интересно е да се знае,аз също се интересувах,но е трудно да се разбере!
 Аз имам брак,но не за българин. Има много българи  живеещи в страни кадето е разрешен брак,но надали,те посещават точно този клуб,за да ни дадат информация,никой не знае.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кога е сключен първият гей брак между българи?  [re: redjeep] |  |  | Автор | Maтa Kocмaтa (космат маймун) |  | Публикувано | 21.09.11 15:38 |  |  | 

И какво е предимството на бракът ти?

Save the original.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кога е сключен първият гей брак между българи?  [re: Maтa Kocмaтa] |  |  | Автор | redjeep (TJ-Sport) |  | Публикувано | 22.09.11 18:46 |  |  | 

Да ,приятно е да споделя това,но в България никой не може да го разбере,просто е далеко от действителността.Каква е ползата да обеснявам относно предимството ,и какво значи предимство?
 Хайде първо ти ми обесни как ги разбираш гей браковете?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кога е сключен първият гей брак между българи?
[re: redjeep] |  |  | Автор | Гpaф Лиcицин (rex) |  | Публикувано | 19.10.11 12:16 |  |  | 

Здравей, можеш ли да ми препоръчаш канадски сайт за гей-запознанства или форум, подобен на този? Благодаря ти предварително!

Sic transit gloria mundi

|  |  |  |  

|   | 
 |