|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
А може повечето тук присъстващи просто да не са разбрали за това "събитие"? Особено, имайки предвид, че немалка част от тях са постоянно пребиваващи в чужбина...
Ти като по-осведомен може би би могъл да споделиш информацията, или поне част от нея?
'Once unquestioning obedience, once fully enslaved.' (W. Whitman)
| |
|
ненапразно съм написал заглавието с питанка... Нямам инфо почти никакво. ТОва което се чува е, че щяла да е в Слатина, в някакъв гараж, но по нататък всичко тъне в мъгла...
Та затова и темата, някой знае ли подробности ?
| |
|
Обикновената сауна е много по-атрактивна. Представи си, пълна е с девственици?
Save the original.
| |
|
Линкчето ти връща грешка, поне при мен, но така или иначе наличната информация мисля вече я знам, включително за първите 50 човека и 5-те безплатни входа. Лошото е, че същата [информацията за сауната] е много неподредена, непоследователна и променлива и това прави много лошо впечатление.
Само ще добавя, че сауната щяла да отвори на 20-ти ноември или поне това е единствената дата, която някъде въобще се споменава (при това в един коментар). Доколко може да се вярва - не знам.
Не ме търси... Не ме търси...
| |
|
Явно са ъпдейтвали сайта
До колкото виждам сауната е вече отворена и като чета по форумите изглежда първоначалните отзиви са добри, имало и по някой друг чужденец
Why don't you slip into something more comfortable? Like a coma.
| |
|
Може би, ако девствените хипопотами на преклонна възраст те възбуждат...
| |
Тема
|
Re: Гей сауна в София ?!
[re: mizrahi!]
|
|
Автор |
partyyy (непознат
) |
Публикувано | 02.12.10 20:52 |
|
Уау, ето това ще е интересно. Като от някой американски филм (нали все в гей сауните се случват най-интересните неща)
| |
|
Някой ходил ли е вече? Споделете впечатления!
| |
Тема
|
Re: Гей сауна в София ?!
[re: mizrahi!]
|
|
Автор |
enarei (познаващ ГИ) |
Публикувано | 06.12.10 17:54 |
|
Абе, Мизрахито, ти си се побъркал по тая!
Без проблеми ще те оправи и отзад де.
| |
|
Апропо, аз отидох с един приятел. Мястото е малко встрани от "гей сцената", но иначе самата сауна беше по добре от очакванията ми, макар и малка... Вътре беше чисто и има потенциал да стане забавно :)
Това си е едно добро начало и се надявам да просъществува...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|