Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:22 08.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема А бре виенови  
Автор TpeвoпacниK (МогъЩ)
Публикувано19.02.10 14:41

различните, как си давате знак? Имало ли е грешки?
Например не познавате пича, който скивате на купон, но шансът да го прилапате е сега и трябва набърже да си дадете някакъв знак. Какъв е той, освен че приказвате за футболисти демек много харесвате мъжкари.
Друго?

Тема Re: А бре вие [re: TpeвoпacниK]  
Автор jaytee (познат)
Публикувано19.02.10 18:19

намигаме си!

Тема Re: А бре виенови [re: TpeвoпacниK]  
Автор Simplicissimus (homo simplex)
Публикувано19.02.10 19:33

Понякога един поглед, една усмивка са достатъчни...

А грешки рядко стават, поне при мен - може би, защото не обичам да рискувам.

'Once unquestioning obedience, once fully enslaved.' (W. Whitman)

Автор linjackМодератор ()
Публикувано20.02.10 01:17

Зависи за какъв купон става въпрос.
Помня изпълненията в Студентски град - 50 човека в една стая 4х3,5м - пластмасови чашки, долнопробна водка и музика до дупка, сокове и солети- стените се тресат и... абе в такъв Дзверилник - трудна работа; с един поглед нема да стане работа; ако си такова "примерно дете" какъвто бях аз - хич няма и да стане; иначе изчакай малко да мине голямото дивеене - към 1:30 хората вече почват да се поизнасят, а студенските купони обикновено приключваха към 3 - имаш час и нещо да се присламчиш към интересния господин и да го тестваш - ако не се е закачил за някоя мадама или някоя чашка много усилено... давай! Заприказвай го и ъъъ... натам не знам - както казах тогава при мен не се получаваше.

В по-малка компания, с по-зрели хора, нещата могат да се развият доста по-директно.

----
бял подпис на бяло поле

Автор davide ()
Публикувано20.02.10 02:21

Е па баш за футболисти приказвам, шъ знайш! Харесвам си момче, дето не го познавам, отивам до него и почвам да меля за футболисти! Ако не проработи (видиш ли може по някаква огромна случайност момчето да не си пада по футболисти или да му се види странно, че непознат го заговаря за футболисти ей така от нищото вместо да каже здрасти и да се представи примерно, при това той самият нищо неразбиращ от футболисти - много рядко има такива, но все пак ги има), та ако с футболистите нямам успех, минавам на Кнут Хамсун и грижи повече нямам.

Гив ми ъ брейк!

А сега сериозно - мисля, че логично се започва от погледите, след това следва навъртане един около друг, оттам нататък - усмивка и заговаряне (но не за футболисти и Кнут Хамсун), а после - божа работа. Преди единият да си тръгне, се взема телефон, скайп, фейсбук или друго за продължаване на опознаването и/или се предлага нова "невинна" среща, например екскурзия, кино, спорт и т.н. с общи приятели и така лека-полека според зависи нещата може и да се получат.

Не ме търси... Не ме търси...

Автор mizrahi! (човек)
Публикувано23.02.10 14:11

Абе доста сложна работае това - да ловуваш в непозната среда...

Имам един приятел, който каза, че ако ми личало, щяло да ми е по лесно, но на мене не ми идва отвъртре да чупя китки :)

Въпреки това, това че съм гей не го крия и понякога става интересно... Бяхме на един купон на един приятел на плажа на Каваците. Там имаше едно музикантче, хетеро беше, ама беше решило да изследва своята бисексуална страна за тази вечер, та се получи добре

Автор _RedBull_ (минаващ)
Публикувано24.02.10 00:08

Не разбрах защо за футболисти трябва да приказваме

На мен ми се налага повече служебно да говоря с непознати пичове и някои си дават индикации, притесняват се...някак си по-особено е...а и предвид естеството ми на работа не бих предприел нищо освен ако не е зашеметяващо и неудържимо

Тема Re: А бре виенови [re: linjack]  
Автор LuboPenev (Sir)
Публикувано01.03.10 00:45

нямате ли нещо като масонско ръкостискане? нещо практично...примерно хомо подпръцкване със специфична честота дето само вие си я знаете, а останалите да мислят, че си пърдите от обща култура

Тема Re: А бре виенови [re: LuboPenev]  
Автор linjackМодератор ()
Публикувано01.03.10 07:44

Две муцки си говорят:
"-Пръц!
-Ох, муцка, откъде се носи този аромат на ягоди? Да не ползваш ароматизирано червило.
-Стига ма, муце, караш ма да са червя тук. Попръцнах си леко. Не ти ли казах, че си купих от новя астроглайд ягодка?"

----
бял подпис на бяло поле

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.