|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
A Single Man
|
|
Автор |
rлyпaвka (from Magh Mor) |
Публикувано | 13.02.10 15:32 |
|
Това е филм- събитие, най- вече защото е първа гей- роля за Колин Фърт. А и филмът изглежда Оообещаващ:)
| |
|
Извинявам се за включването, може би съвпадението е случайно, но не е ли онзи актьор от бриджит джоунс... адвокатът... с една прекрасна осанка и силен бртитански акцент... Марк...? ;-)
| |
|
Същият:)
Брат му, Джонатан, също е голям сладур:)
| |
|
Хм. Филмът е събитие,по-скоро защото е режисьорски дебют на гениалния Том Форд. А Колин Фърт не играе за пръв път гей, тц, тц.
| |
Тема
|
Re: A Single Man
[re: detour]
|
|
Автор |
rлyпaвka (from Magh Mor) |
Публикувано | 15.02.10 19:25 |
|
Моля те, кажи ми кой е филмът
| |
|
На прима виста се сещам за Mamma Mia, но съм го гледал и в друг, ще се сетя :)
| |
|
Колин Фърт, Джулиан Мур, Том Форд - какво повече може да иска човек? Освен да гледа филма най-накрая. Нямам търпение, още преди месеци видях трейлъра и оттогава го чакам с огромно нетърпение.
| |
|
Гледах го. Нямам коментар, освен, че това е най-силното и най-красивото нещо, което съм имал удоволствието да видя. Заклевам ви да го гледате на кино, няма друг вариант. Или блу-рей издание, на огромен хай-деф телевизор...
| |
|
Хм, и аз чувах прекрасни неща за този филм, но няма как да го гледам на кино (в такава страна съм, че кината са кът, а пък филмите, които дават в малкото, които ги има са "махни, махни"). Така че от къде бих могъл да го дръпна, ще помогне ли някой?! Мерси
Sic transit gloria mundi
| |
|
http://isohunt.com/torrents/a+single+man?ihs1=13&iho1=d&iht=1&ihp=1
За съжаление обаче, нито един от торентите не е с DVD-качество.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|