|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Станахте гейове или се родихте такива?   |  |  | Автор | Cekc Maниak () |  | Публикувано | 26.01.10 13:56 |  |  | 

Хайде сега малко да посъбудим този задрямал клуб  Е, споделете, другарки! Как се получи с вас? Някакво събитие ви накара да започнете да си падате по мъже или сте си такива от най-ранна възраст?

|  |  |  
             |  |  | 

Хъм, чакай да се сетя - значи аз се родих малко трудно - беше ми топличко и приятно, че много не щях да излизам - майка ми се напъваше, напъваше - ама аз не - още оттогава си имах собствено мнение! Бе неудобно е все да те натискат, та накрая от мен да мине - реших да се подам навън. Понеже беше много ярко и студено не помня много добре, но ми клъцнаха пъпната връв и аз като ревнах! Уа-уа! Хвана ме другарят доктор и аз - а-ха-ха се смерих - ми хубавец беше, че той ме даде на майка ми, пък аз се извъртях към него да гледам. Нищо де - после похапнах и заспах.
 Та така - като ме хвана тоз лош чичко доктор - от тогаз.
 Извод - ако ще имаш деца и не искаш да стават педирази, гледай да не ви се падне мъж гинеколог! От мен ша знаиш - от опит!

----
 бял подпис на бяло поле
 Редактирано от linjack на 27.01.10 03:30. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Станахте гейове или се родихте такива?
[re: linjack] |  |  | Автор | ARlZE (shallowgrave) |  | Публикувано | 27.01.10 09:11 |  |  | 

Е добре де, не е ли отдавна добре установено, че човек се ражда гей?

Войната не решава кой е по-добрият, а само кой оцелява.
 Бъртранд Ръсел

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Станахте гейове или се родихте такива?  [re: ARlZE] |  |  | Автор | Cekc Maниak () |  | Публикувано | 27.01.10 10:51 |  |  | 

Ами май не, или не знам, тук няколко от присъстващите споменаха, че ПРЕДИ са имали гаджета-жени, тъй че... знае ли човек...

|  |  |  
             |  |  | 

Тва, че са се опитвали да влязат в нормите на стадато си е проблем на тези няколко. :) Останалите сме си чистокръвни.  А иди питай бисексуалните как са се родили.

|  |  |  
             |  |  | 

Аз станах гей главно щото е гот и е модерно.
 От СГО ми платиха много добра сума и сега дори не е нужно да работя, просто си карам в лявата лента и така.

|  |  |  
             |  |  | 

ти от толкова месеци практика в гей форум не стана ли вече спец по гейовете, че задаваш такива дилетантски въпроси

|  |  |  
             |  |  | 

Мамка му! Аз съм се прецакал и съм се пуснал за без пари! Има ли начин да се поправя?

|  |  |  
             |  |  | 

Спец съм, как да не съм.
 Ама тоя Секс маниака хем е гей, хем задава дилетантски въпроси.

Войната не решава кой е по-добрият, а само кой оцелява.
 Бъртранд Ръсел

|  |  |  
             |  |  | 

Има - пускаш се в обява в някой сайт, примерно млад жребец търси надарен ездач да го обязди за 50 лв и ще забогатееш

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |