|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Въпрос относно името на клуба
|
|
Автор |
colonel kurtz (непознат
) |
Публикувано | 09.10.09 01:19 |
|
Бе седя и се чудя как решихте да го кръстите така тоя клуб и дали ви интересуваа мнението на пловдивския митрополит, тъй като ползвате библейска символика.
| |
|
ммммм клубовете ги кръщава администрациата на dir.bg....
| |
|
Живо ме интересува мнението на митрополит Николай Мутренски. Ако публично заклейми точно този клуб, ще получа множествен душевен оргазъм. Моля, ако сте от подопечните му попчета, спретнете някое литиево-йонно шествие срещу оскверняването на светото име на Адама - бащата на всички хора по света, наебал хилядократно жена си, а после и дъщерите и внучките си.
| |
|
Пап, нидей, молим ти са, така предизвиквА колегата си, щот ако ни дръпне една анатема, напрао за ада заминаваме.
Бе Пап, като споменах ада, я ме свЕтни за една работа, щото ти с твойта работа трябва да си наясно с теологията. Що Майката - Църква е взаимствала представата си за ада от езичниците - древни гърци? Липса на въобржажение ли, що ли? Та чак и ново име не му е дала, ми е запазила името Ад (Adis (не ми дава да пиша на гръцкица, та затуй пиша на латиница да са разбере, че иде реч за чужбинска дума) = Хадес).
Редактирано от Фьoн на 09.10.09 11:07.
| |
|
Много просто. Седнал кръстникът на клуба и почнал да мисли:
"Седя и се чудя, чудя се и седя, седя и си седя, че се чудя дали се чудя... Ааа, и ааа........, аха! АиА. С тази светена вода, т.е. поизстинало кафе по моята клавиатура, те кръщавам, о клуб безименен, 'Адам и Адам'. Амин."
----
бял подпис на бяло поле<P ID="edit"><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от linjack на 09.10.09 16:18.</EM></FONT></P>Редактирано от linjack на 09.10.09 18:18.
| |
Тема
|
Re: Въпрос относно името на клуба
[re: linjack]
|
|
Автор |
Фьoн (Fag Hag) |
Публикувано | 09.10.09 18:11 |
|
Бе според мен не го е измислил добре кръстникът, щото А&А звучи малко като автоеротика. Поне да го беше кръстил "Каин и Авел". Е, вярно, че са братя, ама след като са познавали сестрите си, що да не са се познавали и помежду си?
| |
Тема
|
Re: Въпрос относно името на клуба
[re: Фьoн]
|
|
Автор |
linjack () |
Публикувано | 09.10.09 18:22 |
|
На английски използват израза "Adam and Steve", по аналогия на "Adam and Eve".
Но подобни реалли са трудно-преводими. Образно-казано "Адам и Адам" не е лош избор - може да се чете като двама братя-близнаци с еднакво име...
----
бял подпис на бяло поле
| |
|
Щото са плагиати, затуй. Ше останеш дъблоко покъртена (направо изкъртена) като се замислиш как сичко копипействат от презрените езичници братята ристияни. Яд ме хваща, че хомолюбовта не е сред копнатите неща! Взели от гърците каквото им е изгодно, а от останалото решили, че трябва да се възмущават
| |
|
хаха, клуб адам и стефан - гот звучи. Адам и адам и на мене ми идва малко нарцистично и автосексуално, все едно се зяпаш в огледалото и се иксайтваш.
Иначе интересно братята правоверни как си затварят очите за откровената инцеста на библейските герои. Мълчат по въпроса като риби, осъзнават, че без майка-син, баща-дъщеря, брат-сестра и пр. извращения, нямаше как да ни има.
| |
|
Може и Адам и Иво.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|