Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:03 13.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Въпрос относно името на клубанови  
Автор colonel kurtz (непознат )
Публикувано09.10.09 01:19

Бе седя и се чудя как решихте да го кръстите така тоя клуб и дали ви интересуваа мнението на пловдивския митрополит, тъй като ползвате библейска символика.

Тема Re: Въпрос относно името на клубанови [re: colonel kurtz]  
Автор jaytee (познат)
Публикувано09.10.09 02:45

ммммм клубовете ги кръщава администрациата на dir.bg....

Автор Пaпa_Бeнeдиkт_шecнaйcти ()
Публикувано09.10.09 09:27

Живо ме интересува мнението на митрополит Николай Мутренски. Ако публично заклейми точно този клуб, ще получа множествен душевен оргазъм. Моля, ако сте от подопечните му попчета, спретнете някое литиево-йонно шествие срещу оскверняването на светото име на Адама - бащата на всички хора по света, наебал хилядократно жена си, а после и дъщерите и внучките си.

Тема Re: Въпрос относно името на клубанови [re: Пaпa_Бeнeдиkт_шecнaй]  
Автор Фьoн (Fag Hag)
Публикувано09.10.09 11:05

Пап, нидей, молим ти са, така предизвиквА колегата си, щот ако ни дръпне една анатема, напрао за ада заминаваме.
Бе Пап, като споменах ада, я ме свЕтни за една работа, щото ти с твойта работа трябва да си наясно с теологията. Що Майката - Църква е взаимствала представата си за ада от езичниците - древни гърци? Липса на въобржажение ли, що ли? Та чак и ново име не му е дала, ми е запазила името Ад (Adis (не ми дава да пиша на гръцкица, та затуй пиша на латиница да са разбере, че иде реч за чужбинска дума) = Хадес).

Редактирано от Фьoн на 09.10.09 11:07.

Автор linjackМодератор ()
Публикувано09.10.09 16:16

Много просто. Седнал кръстникът на клуба и почнал да мисли:

"Седя и се чудя, чудя се и седя, седя и си седя, че се чудя дали се чудя... Ааа, и ааа........, аха! АиА. С тази светена вода, т.е. поизстинало кафе по моята клавиатура, те кръщавам, о клуб безименен, 'Адам и Адам'. Амин."

----
бял подпис на бяло поле<P ID="edit"><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от linjack на 09.10.09 16:18.</EM></FONT></P>

Редактирано от linjack на 09.10.09 18:18.

Тема Re: Въпрос относно името на клубанови [re: linjack]  
Автор Фьoн (Fag Hag)
Публикувано09.10.09 18:11

Бе според мен не го е измислил добре кръстникът, щото А&А звучи малко като автоеротика. Поне да го беше кръстил "Каин и Авел". Е, вярно, че са братя, ама след като са познавали сестрите си, що да не са се познавали и помежду си?

Тема Re: Въпрос относно името на клубанови [re: Фьoн]  
Автор linjackМодератор ()
Публикувано09.10.09 18:22

На английски използват израза "Adam and Steve", по аналогия на "Adam and Eve".
Но подобни реалли са трудно-преводими. Образно-казано "Адам и Адам" не е лош избор - може да се чете като двама братя-близнаци с еднакво име...

----
бял подпис на бяло поле

Тема Re: Въпрос относно името на клубанови [re: Фьoн]  
Публикувано09.10.09 19:41

Щото са плагиати, затуй. Ше останеш дъблоко покъртена (направо изкъртена) като се замислиш как сичко копипействат от презрените езичници братята ристияни. Яд ме хваща, че хомолюбовта не е сред копнатите неща!

Взели от гърците каквото им е изгодно, а от останалото решили, че трябва да се възмущават

Тема Re: Въпрос относно името на клубанови [re: linjack]  
Публикувано09.10.09 19:45

хаха, клуб адам и стефан - гот звучи. Адам и адам и на мене ми идва малко нарцистично и автосексуално, все едно се зяпаш в огледалото и се иксайтваш.
Иначе интересно братята правоверни как си затварят очите за откровената инцеста на библейските герои. Мълчат по въпроса като риби, осъзнават, че без майка-син, баща-дъщеря, брат-сестра и пр. извращения, нямаше как да ни има.

Тема Re: Въпрос относно името на клубанови [re: Пaпa_Бeнeдиkт_шecнaй]  
Автор jaytee (познат)
Публикувано09.10.09 21:03

Може и Адам и Иво.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.