|
|
|
Тема
|
Ako сте хомосексуални и искате да станете родители
|
|
| Автор |
Leper Messiah (napalmoff ) |
| Публикувано | 15.07.09 09:28 |
|
|
Семейство хомосексуални пингвини от зоопарка в Бремерхавен, Германия, измътиха бебе и сега се грижат за него.
Зи и Виелпункт получили яйцето, отхвърлено малко по-рано от друга двойка, за Великден и веднага се заели да го мътят, съобщават от зоологическата градина Zoo am Meer.
След като пингвинчето се измътило, те започнали да се грижат за него и да го хранят както правят хетеросексуалните двойки.
Зи и Виелпункт са представители на застрашения от изчезване вид хумболтови пингвини.
още по темата
Набедиха слон, че е гей
Набедиха слон, че е гей
3 коментара към статията 3 | Статията е разгледана 17153 пъти17153
Двамата се прочуха през 2005 г., когато управата на зоопарка им доведе четири женски от Швеция, но това не промени привързаността им един към друг.
От Zoo am Meer обясняват, че хомосексуалността между животните не е необичайно явление и допълват, че сексът в съвременния свят не винаги е свързан със създаването на потомство.
| |
|
|
|
аре стига вече с тия тъпи пингвини, бе!
плюс това се оказа, че не с съвсем хомосексуални, щом са се разделили заради някаква женска.
| |
|
|
|
| |
|
|
|
| |
|
|
|
досега съм чела за 3 истории на хомосексуални пингвини в различни зоологически градини, в 2 от тях мъжките се разделят заради женска, не че искам нещо да кажа, но.... тези, отгоре са все още двойка, не са от разделените
Редактирано от Vanilllaa на 15.07.09 20:52.
| |
|
Тема
|
Re: Ako сте хомосексуални и искате да станете родители
[re: Vanilllaa]
|
|
| Автор |
uncool (еднорог) |
| Публикувано | 20.07.09 01:14 |
|
|
В отговор на:
мъжките се разделят заради женска, не че искам нещо да кажа, но....
нищо лошо - ние сме хора и обичаме хора. всички сме бисексуални в някаква степен (дори и тези дето не са практикували), така че к'во да го мислим.
на някои места (като САЩ) гей политическите движения се опитват да убедят всички, че сексуалните предпочитания са вродени и не зависят от обкръжението - от користни подбуди, за може да кажат че това не е въпрос на свободен избор и следователно не може да се дискриминира срещу него (също като цвят на кожата). какво разочарование са пингвините за тези политикани :) според мен нещата са по-прости: кой с кого спи си е личен проблем в който обществото няма право да се бърка.
| |
|
Тема
|
Re: Ako сте хомосексуални и искате да станете родители
[re: uncool]
|
|
| Автор |
Vanilllaa (L) |
| Публикувано | 20.07.09 02:30 |
|
|
да, но и това, което казваш не е съвсем така. Защото като кажеш кой с кого спи наистина нещата се отнасят само до леглото и това става повод за много да казват - ама какво ми говориш, че си гей или лесбийка, прави си там каквото си правиш и не ме интересува.
Да, вярно е, опира до секса в крайна сметка. Но в същото време не се свежда само всичко до навиране в ...едно или друго. Така че и изразът "кой с кого спи" не ми харесва. Може би кой какво харесва за мен е по-добре. Щото спането идва от харесването, поне според мен, де, може и да има други мнения по въпроса. Щото според мен вероятността да си легнеш с някой, който не ти харесва или дори изобщо не ти харесва не че е напълно малка, но това вече се дължи на алкохол, за пари, от комплекси, от зор да имаш какъвто и да е секс и всякакви други причини. Но това не е принцип, принципът идва от харесването и от любовта, в крайна сметка.
Относно вродеността, аз не съм привърженик на биологическите обяснения на нещата по принцип. Още повече като кажеш вродено, това е термин от патологията. Черната кожа не е вродена, тя е белег наследяван по ДНК път, обаче като се говори за ЛГБТ се говори за вроденост. Това е направо противно, но ако сред лесбийките и гей има много професии, то според мен (а и не само според мен) ЛГБТ общността е много слабо представена сред лекарите (за сега, нещо като с положението с черните 4%), така че си говорят каквото могат и както разбират.
Много е сложно, има много и различни страни на споровете. Абсолютно невъзможно е да се погледне от всякъде. Освен това никой не е питал пинглините ти гей ли си или бисексуален пингвин , така че...
единственото, което имаме за сега е 2 бисексуални пингвина и може би още 4 гей.
Редактирано от Vanilllaa на 20.07.09 02:34.
| |
|
|
|
|