Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:17 08.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вече не знам....нови  
Автор Aladinn (непознат )
Публикувано14.03.09 05:32

Винаги сам бил нормален в общо приетия смисъл.
Жени съм имал достатъчно не много но пак са ми и завиждали за успехите с нежния пол,в смисал не мога да се оплача на 33 години съм не съм женен мисля се за хетеросексуален.
Но се чуствам много силно привлечен от моя пол.Винаги е било така като се замисля,но никога не съм имал смелост да си го призная(ето за да напиша това тука се наложи да се напия)С мъж не съм имал никакъв опит освен несподелената ми любов към един приятел и инцидентната ми френска любов с един непознат в Франция преди много време.
Всичко това не го пиша за да се оплаквам или да се правя на интересен (не ме разбирайте погрешно) просто имам нужда да си излея мъката так да се каже.Не че ми е много тежко но ми е итересно дали има други хора в моето положение.Нищо не мога да направя прекалено много се влия от мнението надругите не бих могъл да призная всичко това ако не съм анонимен.
Ще съм благодарен ако някой ми даде съвет.
Благодаря.

Тема Re: Вече не знам....нови [re: Aladinn]  
Автор EVl (леден полъх)
Публикувано14.03.09 11:57

прекалено много се влия от мнението на другите

И си на 33 години?!? Това, че се влияеш от мнението на другите е най-Тъпото нещо, което съм чела напоследък тук!
Осъзнай се о'време и бъди себе си!

Автор ljove (може би познат)
Публикувано14.03.09 13:05

Приятелю, не разбирам какъв съвет търсиш- начин да не те привлича собствения ти пол? Няма такъв способ...

Потушаване на мъката от този факт? Това е по- лесно постижимо- просто приеми, че си това, което си... Няма причина да се срамуваш от нещо, което е напълно човешко и нормално- това, да харесваш и обичаш някого...
Естествено, всеки от нас се е сблъскал с първоначалния шок, когато е разбрал, че се различава от общоприетото за нормално по отношение на секса. Лично аз имах съзнателно "взаимоотношение" с мъж чак на 29 години. И щях да припадна- буквално. Емоцията, факта, че ми се случва нещо, което е искано и чакано толкова години, задръжките, насаждани с години от обществото и мен самия, всичкото това беше една взривоопасна смес, която ме направи почти луд...
Оттам нататък разбрах, че не правя нищо нередно и престъпно... А крайното успокоение дойде, когато казах на нашите /не беше лесно, но го направих като теб- на пияна глава... /.
Не разбрах, обичаш ли жени? В този случай си бисексуален, което е и добре, и не чак толкова... Ще се раздвояваш, но пък ще имаш и шанса да намериш половинката си, без "ограниченията", които имат хетерото, гей и лесбийките...

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Тема Re: Вече не знам.... [re: Aladinn]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано14.03.09 13:21

Ами дето имаше една приказка, "девствеността" е лечима, ако се открие на време... Така че - побързай...

Тема Re: Вече не знам....нови [re: mizrahi]  
Автор Sapiens (той, същият...)
Публикувано14.03.09 20:45

...За разлика от глупостта...

"Неназованите неща не променят смисъла си..."

Автор redjeep (TJ-Sport)
Публикувано14.03.09 22:31

Какво не знаеш?
Педераст си.
Разбира се,нищо лошо няма да си го слагаш и да духаш.Е 33 години,точно на възраста на Исус Христос.Не чакай,ще съжеляваш,
и не се жени,недей да мамиш бъдещата си жена.
Това тук дето си го писал,е чисто опласване,
да си излея мъката,
не му било тажко.Е тогава какво чакаш,
добре дошъл на борда и това е.

Автор Фьoн (анТиква)
Публикувано15.03.09 13:51

Аз съм сигурна, че много хора са били измъчвани от подобни мисли в един или друг период от живота си, колкото съм сигурна и в това, че огромната част от хората са латентно бисексуални. Само дето малцина са достатъчно широко скроени, за да си го признаят, че дори и за да го допуснат за себе си. :)Според мен сексуалната ориентация при хората е повече психологически, отколкото биологически обусловена. Доказват го общества като класическото, в което бисексуалността е била не само приета, но и норма, Както и някои "ереси" (адамитите, например), при които "содомията" е била доволно разпространена, тъй като се е смятало, че любовта между мъжа и жената привързва хората към този грешен свят. Т.е. имали са любовта между мъже за по-малко греховна. ;)
Отношението на нашето общество към хомосексуалността е наследено от Юдаизма чрез християнството. Векове наред ни е било насаждано, че "мъжеложството" е грях, "отвратително" и "мразено от Бога" (който, както веднъж нашият си Папа не гейолическата църква праивилно отбеляза, е хетеросексуален мъж.

Е, според архетипите на юдаизма и неговите наследници християнството и исляма, рабира се. Аз лично вярвам, че Бог е Вишну и Шакти едмовременно, но мен ме остави, аз съм за отлъчване. ) И вследствие на тези вековни натрупвания в общественото съзнание, в наше време дори и най-лютите атеисти усещат смътно някаква греховност, нещо нередно в хомосексуалността. И тутакси са готови да ти цитират Библията. Библията, която за нищо не е......т, когато си лягат с жената на ближния си, когато лъжат, когато богохулстват, когато съдят всичко и всички. "Може всякакъв да съм, ама не съм пеерас..., Господи..."
Та затова не ти е лесно. Затова на всички ни не е лесно. Трябва да изчегъртаме с малкото си лично слово вековни слоеве от чужди ценности, полепнали по съзнанието ни...

Автор amvrosii (молодой человек)
Публикувано16.03.09 10:34

Приятелю, в това което си написал виждам себе си преди година. Разбирам всички твои страхове и съмнения. На мен лично много ми помогнаха двама, които пишат в този форум и аз съм им безкрайно благодарен, защото ако не бяха те , нямаше да изживея тези красиви , истински моменти и една дива и страстна любов, любов, която не съм чувствал с жена. Не знам какво решение ще вземеш от тук нататък, но ЖИВОТА СИ Е ТВОЙ, НЕ ЖИВЕЙ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ! Бъди себе си. Кога , ако не сега? Веднъж се живее и веднъж си млад, времето лети и не чака. Това влечение е част от теб, не бива да го убиваш заради данък обществено мнение. От мен имаш едно приятелско рамо.

Автор Santurion (непознат )
Публикувано16.03.09 13:12

И аз от две години се намирам в подобна ситуация, но за разлика от теб съм женен. Влюбих се в едно момче и вече две години сме заедно, когато можем разбира се. Наистина преживяването е различно, но се радваме на себе си.

Тема Re: Вече не знам....нови [re: ljove]  
Автор Aladinn (непознат )
Публикувано17.03.09 22:25

Чесно казано не очаквах толкова изказвания,за което благодаря питаш дали харесвам жените да харесвам ги направо ги обожавам..но това не променя факта заради който съм написал по-горния пост.
Чесно казано не сте напиали нищо с което да ми помогнете(не,че сте длъжни) и не че има с какво да ми се помага.
Но все пак благодаря ви.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.