|
Тема
|
Търся травестит
|
|
Автор |
aлekc_789 (непознат) |
Публикувано | 22.02.09 14:46 |
|
Търся момче или травести от София или региона красиво и женствено не окосмено или напълно обезкосмяващо се, отлична хигиена обичащо да се облича в дамски дрехи и бельо, да се гримира, маниерничи ,и да се отнасят с него като с дама.Аз съм мъж на 30г./184 см./ 85кг с приятна визия ,нормално телосложение,сериозен и много дискретен.Не е задължително да правим секс в буквалния смисъл,а да се забавляваме по начин допадащ и на двамата..Търся реален контакт ,а не виртуален с безкрайни писма,стотици въпроси и колекционерска страст за снимки-предпочитам срещи на живо и тогава да си задаваме въпросите и да споделяме предпочитанията си.
Може да ми пишете на имейл: rvs_@abv.bg
| |
|
Де не си решил да пиеш самодивско мляко?
| |
|
би ли обяснил на нас невежите какво е самодивско мляко и каква е връзката му с травеститите?
| |
|
НЕ! Моля те, не отваряй Кутията на Пандора!!!
| |
|
Този елемент все около темата за лактацията гравитира - като приказката за краставицата
Предполагам, че самодивско мляко ще да е нещо от , само че в трани вариант
Инареес, ти лактираш ли бе пич? Я си признавай бързо! И тъй като това е хормонален процес, я кажи как се отключва. Гледам пичовете в ютюб току се потъркат малко по гърдите (ден-два) и почват млечице да пускат. При теб действа ли? И има ли връзка с аналния секс по некъф начин?
| |
|
Има доста голяма връзка с гладуването и хормоналния баланс.
Вярваш ли, че и Христос е имал мляко?
А чел ли си "Пророк Данаил" от Книгата?
| |
|
Мляко от дивове.
| |
|
Вярвам, вярвам
И в
Иначе книги на религиозна тематика не чета, щото съм не просто атеист, а антирелигиозен
| |
|
Пророк Данаил и пленените свети момци, с него, са травестити - отървали са се от кастрация.
/Книгата е неразривно свързана с автосексуалистите и травеститите./
А тайната за млякото на Христос е много болезнена за църковните мушмороци.
| |
|
|
|
|