Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:46 05.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Малко се вбесих,  
Автор ljove (може би познат)
Публикувано06.02.09 01:53

съжалявам, че се връщам назад и ви занимавам със себе си, ама ми писна да слушам, че съм се бил подмазвал на модераторите-

...
Преди това в други теми настоявах да се отчете смелостта на Курвоазие да участва в парада, Мартир в посочената го направи, след него и други /последното беше кратко отклонение/.

С включването си в клуба се счепкахме с Гардиан /да се търси в "Октомврийска среща ... без революция" и в по- късни продължения /- как още тогава не ми хрумна, че трябва да му се подмазвам, и досега не ми е ясно.
Това вероятно няма да стане тема, но ми е много чудно, защо хората живеят с илюзията, че трябва да се подмажеш на някого, за да постигнеш нещо в този живот... Човек, който очаква да му се подмазват, за мен не заслужава ама никакво внимание, както и обратното- направо ми се гади /слава богу, не завися от никого и може би заради това не ми се налага да го правя/. Обаче същото важи и за тук- никой не може да ми направи нещо повече от това, да ми сложи бан. И? Ако мислите, че съм го заслужил, моля, обърнете се към модераторите.
В противен случай ми става ясно, че някои хора въобще не са в час, тълкувайки разменени постове. Лично аз отчитам промяната в хората, та даже и да са модератори, затова тук ще кажа, че според мен Гардиан се промени доста в отношението си към клубарите /разбира се, ще има и други мнения по този въпрос/, поради което и моето се смени. Който иска, да го приеме за подлизурство, хич не ми пука...

Ще кажа още, че Мартир вероятно не постъпи правилно, заключвайки темата за музиката /не защото аз съм я пуснал, стана дума, че тя е на всички, които пускат свои или си слушат други парчета/, а тъй като никой досега не е споменал, че се зарежда бавно, ако е имало такъв, защо си е траел?
И второ, пуснах един пост, че лично аз не желая да пускам нова тема "Кефя се /2/, предпочитам някой друг да го направи, за да не се сметне, че държа на авторски права, или че се възгордявам поради нещо си /?!?/, след което той ми го редактира в сегашния му вид!
Останах изумен!!!! Това ми се стори намеса в личното ми пространство. Преглътнах го, защото сметнах, че всеки намира свои причини за случващото се /та даже вероятно да си е помислил, че кокетнича/, така че реших да не надигам вой. Но все още ми е неприятно...
Много е трудно понякога да намериш общ език по дадени теми с човека до теб, камо ли с хора, които не познаваш. Тук сме се събрали от кол и въже /не в обиден смисъл/, така че даже и с пет човека на кръст може да се направи наноразрез на обществото ни... Всеки си е заел нишата, и не ще да се помръдне извън нея...

Абе нищо ново под слънцето...

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Редактирано от ljove на 06.02.09 01:59.

Тема Re: Малко се вбесих,нови [re: ljove]  
Автор [bbourgas] (дзверо)
Публикувано06.02.09 03:06

мисля, че приемаш клуба прекалено насериозно и издребняваш!

наистина ли това е грандиозен проблем? че някой смятал , че си се подмазвал на модераторите? че те ти заключили темата? наистина ли смяташ, че някой ти се е намесил в личното пространство? и това, че искаш някой друг да пуснел тема, щото... незнам си какво. баси и голямата работа!

хей, усмихни се! в живота има толкова по-важни неща!

Тема Re: Малко се вбесих,нови [re: [bbourgas]]  
Публикувано06.02.09 10:25

Какво пък трябва да означава това?

ББургас, първо, въпросът е принципен, ако някой те нарече подмазвач, лъжец и т.н., ще го подминеш ли? Ми аз не мога, щото в клуба съм такъв, какъвто съм и в по- голямата голяма част от живота, ако някой тук си играе ролички на ръкополагане в самовеличие, това си е негов проблем...

Второ, не става дума буквално за теми, заключени, отключени, за песни и за танци на народите /много елементарно е да се мисли по този начин/, става дума за модераторска намеса, която не разбирам, най- вече редактирането на лични постове, бих предпочел такъв да бъде изтрит, но не и да се пренаписва от друг... Представи си, че мога да променя твоя пост и го направя, под форма, която аз реша, ще си затраеш ли?

Трето, приемаме или не насериозно комуникацията с други хора под каквато и да е форма /включително и виртуалната/, това е въпрос на личен избор- никого не упреквам, ако не ме /ни/ взима/т/ по този начин /насериозно/, но аз го правя... Клуб като този служи не само за бъзици /доста често и аз се бъзикам/, но вероятно запълва част от свободното пространство на всеки един от нас- някой може да се надява тук да срещне своя човек /теб например те е погнал Редбул

/, друг /като мен, например, се нуждае от комуникация със себеподобни /не конкретно гейове, имам достатъчно такива около мен, а по- скоро като начин на мислене/, трети /пак като мен/ "убиват" част от свободното време, с което разполагат и предпочитам това да е донякъде смислено, и т.н. и т.н. ...
Няма грандиозни проблеми, които тук да решим /та даже и ужасът от едно убийство след време отминава/, най- важните неща всеки сам си ги определя /освен здравето и живота на близките ми, за друго не се сещам/, останалото е пълнеж, с който запълваме собственото си его.
Не съм дребнав, ясно е, че никой друг няма да ме /ни/ разбере, така, както сами себе си, но не ми пречи да кажа това, което мисля...

Редактирано от ljove на 06.02.09 11:52.

Тема Малко да ти обясня тогава, та да не сенови [re: ljove]  
Автор martyrМодератор (мчк)
Публикувано06.02.09 13:18

гнервираш:

Тема, която мине 200 мнения се заключва и се прави нова с линк към предишната. Така може да се нациклят 20-тина (справка - клуб Диети например). Това е стара практика на всички модератори, които са виждали сривовете на дир.бг преди години, когато тема от 10 мнения се отваряше в пълен преглед повече от минута.

Не помня някой да те е категоризирал като подмазвач, подпалвач, фурнаджийска лопата, пе'ерас или каквото ти хрумне там. Ако не е било драстично - не съм го забелязал, не съм разбрал, не знам. Ако е било в постинг на Курвоазиер, аз почти не ги чета. Минавам по диагонал, за да видя дали не дразни и обижда някого и ги затварям.

Послушай ББургас, като човек модерирал същият форум: Отдаваш много значение на тривиални неща.

Ако имаш още въпроси, питай.

Тема Re: Малко да ти обясня тогава, та да не сенови [re: martyr]  
Публикувано06.02.09 13:50

Не, бре, нямам проблеми, по принцип съм от хората, които се опитват да бъдат в синхрон с другите, там, където не успявам, си слагам шапката и заминавам.
Що се отнася до определенията, за които споменаваш- казвали са ми го с бележки и по други начини. А Курвоазието- той понякога ги плещи без да мисли и без да знае, така че няма за какво да му се връзвам...

Тема Re: Малко да ти обясня тогава, та да не сенови [re: martyr]  
Публикувано06.02.09 14:22

Между другото, защо ми редактира поста, знаеш кой.

Тема Re: Малко се вбесих,нови [re: ljove]  
Автор [bbourgas] (дзверо)
Публикувано06.02.09 14:58

Хм, въпросът хич не е принципен даже. Това е един виртуален форум и ми дреме на п*****а, дето я нямам, какво мислят другите за мен, аз даже не съм забелязъл, че някой ме бил погнал...

Наистина смятам, че издребняваш. И мен са ме заключвали, и банани съм получавал, и непослушни периоди съм имал, но трябва ли да почна да се тръшкам или да си направя харакири?!

Мисля, че яко си се зарибил, но ще ще ти мине!

Тема Re: Малко да ти обясня тогава, та да не сенови [re: ljove]  
Автор martyrМодератор (мчк)
Публикувано06.02.09 17:27

Защото иначе подозирам, че трябваше да те кандардисваме и молим и в крайна сметка след кратко дърляне или щях да отключа темата или аз да я пусна. Понеже темата ти беше празна и в тон с другата тема, просто минах с гъбата и смених заглавието.

Просто и елегантно решение почти без да ти накривя шапката.

Тема Re: Малко се вбесих,нови [re: [bbourgas]]  
Публикувано06.02.09 19:16

Не си забелязал, че някой ти се кефи в "един виртуален форум "?

Възможно е, но не е стопроцентовата действителност...

А ако мислиш, че ще се тръшна сега, след като преди това ме нарекоха репей и с още красиви имена на "цветя, животни и хора", ми няма да се случи. Зарибен или не, смятам да си живея живота, както си искам...

Тема Ама аз наистина харесвам ББургас...нови [re: martyr]  
Автор _RedBull_ (минаващ)
Публикувано11.02.09 21:49

Не се познавам с пича, но имаме общ познат, а и по начина на мислене ББургас си ме кефи

Реален съм Тъй де понеже бях споменат в темата, та да не подмина и аз

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.