Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 14.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Какъв ден е 11 Октомври и има ли той почва у наснови  
Автор mezzo_ ((на пост))
Публикувано10.10.08 13:52

Е, момчета, съвсем кратко питане.
Как възприемате инициативи като тази тук?

Veritatem dies aperit

Редактирано от mezzo_ на 10.10.08 13:53.

Тема Виждам баща си,нови [re: mezzo_]  
Автор martyrМодератор (мчк)
Публикувано10.10.08 13:59

как мълчи като пън. После ме пита дали говоря сериозно. После седим, пием и мълчим.

Тема Re: Какъв ден е 11 Октомври и има ли той почва у наснови [re: mezzo_]  
Автор ljove (може би познат)
Публикувано10.10.08 15:01

Чесно казано, не знам... Хем ми се ще да показвам свободно хомо-, хетеро-, би- /принципно казано/ чувствата си, хем си мисля, че те са си лично мои и не си заслужава да ги споделям с обществото /в частност съседи, приятели, случайни минувачи и т.н./.
Никой не ми пречи да ги изявя, когато пожелая, в този смисъл не мисля, че е необходимо това да се случи в точно определен ден от годината, може би бих участвал в подобна инициатива, единствено за да подкрепя каузата на потиснатите в това отношение /но не мисля, че у нас има твърде много такива/. Пък съм сигурен, че гей- заведенията ще са си толкова пълни, колкото и през останалите дни...
Що се отнася до родителите, вероятно в 90% от случаите първоначалния шок, предизвикан от хомо сина, отстъпва място на разбирането /ако говорим все пак за толерантни, разумни и освободени хора, моя случай е такъв/.

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Автор Dyke on Byke (нов)
Публикувано10.10.08 15:09

Няма никаква почва у нас, за съжаление.

Тема Re: Виждам баща си,нови [re: martyr]  
Автор Фьoн (анТиква)
Публикувано10.10.08 15:47

:))))) Почти си го представих и ми стана мъчно за него. Не ме разбирай погрешно, проблемът не е в теб, а в обществото, което промива мозъците на бедните бащи. И в примитивната ни представа за мъжественост.
Моят баща мълчи по темата от много години. Аз, обаче, бях достатъчно нагла да му дам да почете от романа ми. Коментарът беше "Това може да се чете само в мноооого тесен семмен кръг." :)))

Тема Re: Какъв ден е 11 Октомври и има ли той почва у наснови [re: ljove]  
Автор Фьoн (анТиква)
Публикувано10.10.08 15:59

Там е работата, че coming out или ъъъъъъъ... staying in има много аспекти. Не е само до разкривaне на чувства. От това зависи примерно как ще реагираш на агресията, с която някой ти говори за хомосексуалността или дори само на един виц, който звучи обидно. Дали ще влезеш в тона на събеседника си и ще заговориш и ти против гадните педераси, дали ще останеш неутрален и ще се правиш, че не разбираш, дали учтиво ще отклониш темата, дали ще защитиш гейовете "защото имам приятел - гей, който..." (аз самата често го правя, не се аргументирам със себе си, а с "приятел гей, който"), дали ще отвърнеш с достойнство, че ти самият си гей, поради което ти е трудно да споделиш тази гледна точка към хомосексуалността. Така че май трудно можем да лавираме между in и out.

Автор loverrock ()
Публикувано10.10.08 16:36

В България няма да е скоро, дори и да се променят законите хората още не са на това ниво! Цяла година съм тук, как не видях еднополови двойки да се държат за ръка, за един парад с 5 човека имаше 100 полицая

Тема Re: Какъв ден е 11 Октомври и има ли той почва у наснови [re: Фьoн]  
Автор ljove (може би познат)
Публикувано10.10.08 18:44

Иди докажи на Папата, че Земята е кръгла...

Или на белите, че негрите не са се оцветили по собствено желание... Или на някоя мутра, че няма право да мине върху теб с джипа си... Или...
Този ден в годината... - много е важен от гледна точка кой какво иска да докаже на себе си, не на другите.

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Тема Re: Какъв ден е 11 Октомври и има ли той почва у наснови [re: loverrock]  
Автор ros2r (1 филер)
Публикувано10.10.08 20:35

За съжаление си напълно права. Имам приятел, който много харесвам, но ако нашата връзка стане публична, аз рискувам работата си. Най-лошото е , че точно други гейове ще изпитат удоволствието да ме смачкат.

Тема Re: Какъв ден е 11 Октомври и има ли той почва у наснови [re: ros2r]  
Автор loverrock ()
Публикувано10.10.08 20:48

Ще си изгубиш работата защото си гей?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.